פורסם 2009 במאי 316 שנים שאלה, כשאני רואה סרטים רגילים בBSPLAYER ושם כתוביות, אין לבעיה, אבל כאשר אלו סרטי HD, הכתוביות חתוכות. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר לתקן?או המלצה לנגן אחר? לא VLC (משום מה הוא לא מנגן טוב)
פורסם 2009 במאי 316 שנים קרה לי גם פעם, הייתי טוען (מושך אותם לתוך הסרט) את הכתוביות שוב וזה היה מסתדר...
פורסם 2009 במאי 316 שנים מחבר לא עובד אצלי. לא משנה מה אני עושה הכתוביות ככה. השאלה היא גם למה זה קורה
פורסם 2009 במאי 316 שנים מחבר מה לא ניסיתי, הקטנה, הגדלה, ביטול והפעלה שוב. אבל אנסה לעשות מה שאמרת, מקווה שיעבודתודה
פורסם 2009 במאי 516 שנים אתה בגרסא האחרונה? פףףףףףף אני השמשתי בזה לפני איזה שנתיים והפסקתי רק בגלל הבעיה הזאת. עצה שלי, תעבור לנגן נורמאלי - mpc-hc או vlc.
פורסם 2009 במאי 516 שנים אתה בגרסא האחרונה? פףףףףףף אני השמשתי בזה לפני איזה שנתיים והפסקתי רק בגלל הבעיה הזאת. עצה שלי, תעבור לנגן נורמאלי - mpc-hc או vlc. VLC 0.99 is A+++ bs-player... the name says it all
פורסם 2009 במאי 516 שנים תבטל את הכתוביות, ואז תגרור את הכתוביות מחדש.הייתה לי את התקלה הזאת, אבל היא נפתרה בשיטה הזאת...
פורסם 2009 במאי 616 שנים מחבר למי שלא קרה, לא רוצה VLC מכיוון שהוא לא עובד לי טוב, הBS עובד יותר טובבכל מקרה, ניסיתי עם הגרירה החוזרת וזה עובד מצויןמה שהייתי עושה עד עכשיו זה נותן לסרט ולכתוביות אותו השם כדי שישר יכניס את הכתוביות ולכן זה נגרםתודה רבה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.