עבור לתוכן

מחפש אחר פתרונות לדברים שמונעים ממני לעבור ללינוקס

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אחרי שמאסתי בווינדוס החלטתי לנסות ולהגר ללינוקס, ולנסות להשתמש באובונטו.

עם נייד עם כ.גרפי מובנה של LG (F1) אני בספק אם יהיו צרות עם דרייברים לפי מה שכבר ראיתי.

ועבור מספר תוכנות מסוימות שלא מצאתי להם פתרונות בלינוקס הבנתי שאפשר לעשות אמולציה של ווינדוס אז זה לא סיפור גדול (התדירות שבהם אני משתמש בתוכנות אלו גם ככה לא בכל יום)

כעת נותר לי לדאוג למעט מאוד דברים:

1. מדפסת של HP 5783, מחוברת לשקע USB בראוטר AVM FritzBox, שמדמה לי שקע USB וכך אני יכול לגשת למדפסת וגם לסורק אלחוטית, כאילו הם מחוברים בצורה רגילה. לא מצאתי עד כה פתרון...האם קיים?

2. סנכרון מכשיר עם WM מול אאוטלוק, מה אפשר לעשות עם open office? יש אפשרות לסנכרן את היומן ואנשי קשר בצורה כלשהי?

אשמח לפתרונות בנושאים הללו,

תודה רבה.

פורסם

1. זה בסה"כ מדפסת שמחוברת לנתב שהוא גם שרת הדפסה אז תוכל לגשת אליה ללא בעיה דרך הכותבת רשת שלה כמו בחלונות.

2. Evolution.

פורסם

1. זה בסה"כ מדפסת שמחוברת לנתב שהוא גם שרת הדפסה אז תוכל לגשת אליה ללא בעיה דרך הכותבת רשת שלה כמו בחלונות.

2. Evolution.

תתפלא לא כלכך פשוט, גם על חלונות כאשר מדובר בקונפיגורציה כזאתי, יש כאלה תלוי איך זה הולך, סימלוץ מדפסת רשת ג'נרית, או usb2tcp passtrough שבמקרה כזה צריך דרייברים מקוריים ולהגידר את הפורט כLAN וזה לא תמיד עובד יפה.

פורסם

אני יודע שזה יכול להיות דיי מסובך אפילו בסביבת חלונות כמו למשל עם הדרייבר של HP3055 בserver 200364 אבל עדיין כל מקרה הוא לגופו.

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב,

אפשר לומר שהמעבר נעשה ואפילו דיי בשלום.

בעיית המדפסת נפתרה באופן חלקי בלבד, בעזרת CUPS הצלחתי להגדיר הדפסה, אבל xsane לא מצליח לאתר את הסורק בשום אופן, בינתיים.

באשר לסנכרון הנייד שלי, HTC Touch diamond, גם אין הצלחה בינתיים.

הבנתי כי syncCE + multiSync יעבוד, התקנתי את שניהם אבל אני חושב שחסרים לי דרייברים לפלא' או משהו. הוא מזוהה רק בתור רשת חוטית ולא יותר מזה.

ואם כבר אני מזכיר את הרשת החוטית, אני גם לא מצליח לשתף אינטרנט ממנו למחשב. בווינדוס זה הליך פשוט, פה ניסיתי לזרום עם ההנחה שהוא מזהה את המכשיר כמודם, אבל גם לאחר הגדרת פרוקסי, שיתוף האינטרנט ע"י האפליקציה המובנית ב WM נסיונותי לגלוש כשלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים