עבור לתוכן

תתחילו ללמוד מנדרינית

Featured Replies

פורסם

ההשקעה הכי נבונה ל20 שנה הקרובות זה בטוח...

:smile1:

פורסם

או ערבית:

פורסם
  • מחבר

תפסיק לזהם את הת'ראד הזה תודה....

פורסם

או ערבית:

אההה...אההה...אההה...אפצ'-שואה-בדחיפות-צ'יייייי

פורסם

למה לזהם, רק בגלל שיש יותר ממילארד סינים דוברי מנדרינית והם הופכים לאט לאט למעצמה כלכלית וטכנולוגית

לא אומר שהם ישתלטו על כל העולם, למרות שמוסלמים דוברי ערבית יש הרבה פחות אני חושב שאתה נותן להם כרדיט קטן מידי ...

דרך אגב אני לא אופתע עם מס החילים שהיו במצעד יהיה בערך 1/20 מכל החילים שיש לנו בסדיר.[br]פורסם בתאריך: 2.05.2009 בשעה 18:22:44

אההה...אההה...אההה...אפצ'-שואה-בדחיפות-צ'יייייי

???

פורסם
  • מחבר

ראית את הסרטון? זה אחד הדברים היותר מגניבים שראיתי בחיים שלי, כל ריבוע זה איזה 400-500 חיילים, הסנכרון מטורף, ובשונה ממצעדים רגילים אם הם עוצרים הם חוטפים את הפגיון של הנשק בעורף...

המצעד מ1999, כלומר חגיגות ה50 שנה למהפכת אוקטובר השתתפו בו יותר מ450 אלף חיילים.

פורסם

הריבוע שספרתי היה 15X20 אז עשיתי חישוב גס ...

אז 450 אלף חיילים אתה אומר, הממממ מפחיד לחשוב כמה חילים הם יעמידו במצעד הקרוב שהובטח שיהיה

הגדול ביותר מאז ומעולם (במטרה לעלות את המורל בעיקבות המשבר הכלכלי)

פורסם
  • מחבר

הסד"כ הסדיר של הPLA הוא 2 ורבע מיליון חיילים, ועוד כ4 מיליון חיילים בצבא "העם"(כמו המשמר האזרחי האמריקאי), לסינים יש מעל ל600 מיליון אזרחים כשירים לשרות צבאי, מה זה כמה ערבים ליד זה...

פורסם

הסד"כ הסדיר של הPLA הוא 2 ורבע מיליון חיילים, ועוד כ4 מיליון חיילים בצבא "העם"(כמו המשמר האזרחי האמריקאי), לסינים יש מעל ל600 מיליון אזרחים כשירים לשרות צבאי, מה זה כמה ערבים ליד זה...

אם תראה את הסרטון על הערבים לקראת הסוף אתה תבין שהם לא צריכים חילים ... הם רק צריכים לעשות את מה שהם טובים בו להתרבות...

בסופו של דבר הם יעקפו גם את הסינים שיש להם הגבלה על ילודה.

פורסם

איזה נשק יש להם? G36?

נראה לי צריך להתחיל לטפטף לסינים עם התבור..תארו לכם כמה תעש והמדינה ירוויחו עם הצבא הסיני יחליט לצייד איזה "כמה" דיוויזיות בתבור..

פורסם
  • מחבר

איזה נשק יש להם? G36?

נראה לי צריך להתחיל לטפטף לסינים עם התבור..תארו לכם כמה תעש והמדינה ירוויחו עם הצבא הסיני יחליט לצייד איזה "כמה" דיוויזיות בתבור..

G36? הם מפתחים נשקים בעצמם, הם צועדים שם TYPE 95 וTYPE 56.

פורסם

הסנכרון חולני לחלוטין...

פורסם

הסנכרון חולני לחלוטין...

:hizuk: :hizuk:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים