עבור לתוכן

The way its meant VS Get in the game

Featured Replies

פורסם

איזה יופי,

שתי חברות כרטיסי המסך הגדולות התחילו במלחמה על ה software במקום ה hardware,

"The way its meant to be played" של nvidia

וה"get in the game" של ati (למי שלא ידע),

התחרות הולכת ככה קנה את המשחק החדש ביותר ותזכה ביותר רווחים

כאמור nvidia קנתה את enter the matrix ובפתאומיות הופיעו בעיות עם הרדאונים (גם בביצועים וביציבות)

(מי ששם לב ימצא את הסמל על הקירות באיר פורט)

battlefield1942:גם את זה nvidia קנתה ובשביל להוכיח שיש בעיות עם רדאונים

צריך פשוט לעשות חיפוש באתר (עדיף עם אינטרנט מהיר! ;)),

חפשו את הסמל למטה-

http://www.eagames.com/official/battlefield1942/home.jsp

ויש עוד הרבה...

עכשיו תור ati,שלא תגידו ששכרו אותי,גם להם יש מספיק מזימות-

בעוד מספר חודשים יוצא half life 2 אז ati קפצו עם הרעיון וקנו את הזכות לחבר למשחק את הסמל שלהם,

לא מזמן פורסם על בעיות עם antialising עם כרטיסי המסך אבל פורסם גם שאצל ati הבעיה תתוקן אבל אצל ה geforce?

(לא מזמן יצא בשורה שהבעיה תתוקן...)

ויד עוד הרבה...

ולסיום מבט אל העתיד:

nvidia "קנתה" את doom3 זה כבר לא נשמע טוב,

בקרוב יצא בנצמרק של hl2 אני משער שהתוצאות לא יהיו מדויקות...

רק רציתי להביא זאת לתשומת ליבכם...

פורסם

תחרות מלוכלכת...אני לא בטוח אם הלקוחות יוצאים מורווחים מכל העסק הזה בדיוק

פורסם

זה בדוק שכל משחק ש-Nvidia נותנת עליו חסות יש איתו בעיות עם כרטיסי רדאון וזה כבר הפך להיות מעצבן.

צריך לעשות משהו נגד החברות משחקים לא נגד ATI ו-Nvidia.

בואו לא נקנה משחקים מקוריים :lol:

פורסם

החברה לא קונה את המשחק (ההפצה שלו וממנת את כל הצוות) אלא לוקחת ספונסר על המשחק כנראה בתמיכה כספית מסויימת, ביצוע אופטימציה לביצועים של המשחק. האם זה טוב לשוק? לא הכי אבל זה ממש לא תלוי בנו, במיוחד כשהכסף שלהם לא בא מאתנו

פורסם
  • מחבר

החברה לא קונה את המשחק (ההפצה שלו וממנת את כל הצוות) אלא לוקחת ספונסר על המשחק כנראה בתמיכה כספית מסויימת, ביצוע אופטימציה לביצועים של המשחק. האם זה טוב לשוק? לא הכי אבל זה ממש לא תלוי בנו, במיוחד כשהכסף שלהם לא בא מאתנו

אני לא כל כך מאמין באופטימזיות,זה סתם החלשה של המתחרה.

פורסם

תראה, כל משחק בשוק חייב לעבור אופטימציה מסויימת, לדוגמא בגירסאת בטא שאני השתתפתי בהתחלה לא היתה אופטימציה לATI והמשחק קירטע לאנשים בעלי רדאון 9700 אבל כמובן שעבדו על סידור בשבילם כי הם לא יכולים להפלות בעלי כרטיס מסויים. כנראה שבעסקי הספוסנרים הם יעבדו על זה עוד קצת לטובת חברה מסויימת אבל זה לא יהיה עד כדי קריטי לשחקן הפשוט אלא יותר התבטא בעוד כמה פריימים בבנצ'מרקים

פורסם
  • מחבר

אבל זה ברור ש אינווידה מובילה בספונסר של משחקים כי היא זאת עם ה"כסף"

והנתונים שאינווידיה מובילה בתחום כרטיסי מסך high end שיגעה אותי!(כנראה הגימיקים האלו עובדים)

פורסם

אפשר לדעת מאיפה הנתון שאנוידיה קנתה את דום 3?

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת מאיפה הנתון שאנוידיה קנתה את דום 3?

http://www.nvidia.com/page/home

קרא לזה ניחוש טוב...

פורסם

כן.....נראה יותר כמו ניחוש. זה שהגיפורס 5900 נבחר להיות הכרטיס המגניב של quakecon2003 ולהפעיל שם את דום לא אומר שהוא הכרטיס הרשמי של דום 3. אבל זה באמת מעלה חששות.

פורסם

הוא לא ממש רשמי אבל הוא זוכה לתמיכה. בE3 של שנה שעברה המשחק הוצג בביתן של הNvidia (וישנה גם גיראסאת X-BOX שמשתמש בכרטיס מסך של נווודיה) והשנה הלף לייף 2 הוצג בביתן של ATI, הקרב בינהם יהיה כאילו הקרב בין החברות

פורסם
  • מחבר

אתם חושבים שכל משחק עתידי יעבוד רק לחברה מצד אחד(זה יהיה דיכאון!)

פורסם

פשוט מאוד לא!

פורסם

צריך לחוקק חוק האוסר עירוב חברות חומרה ותאגידים שקשורים בשוק החומרה מהעברת חסות או קנייה של חברות תוכנה במיוחד בכל מה שקשור למשחקים ות'אמת אני רואה את החוק הזה באופק וגם אני רואה כבר תביעות וחקירות נגד חברות חומרה באופק הקרוב... זה לא הגיוני פשוט מה שקורה שם.

או לפחות לחוקק חוק שיחיב כל חברת תוכנות ליצור תוכנה שתעבוד על כרטיסי כל החברות (ולכולם ברור שהיום אין בעיה לעשות את זה).

פורסם
  • מחבר

כמו שמשחקים יוצאים רק לפלטפורמת ה ps2 כמו tekken 4

ומשחקים שיוצאים רק ל xbox כמו halo2

אז סביר להניח שחברה יכולה לקנות בילעדיות של משחק כלשהו ואין פה שום דבר פסול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים