פורסם 2009 במאי 216 שנים שלום!! ראיתי אצל חבר שהוא עשה גם וינדוס xp וגם וינדוס vista.עכשיו מכיוון שיש לי כרטיס טלויזיה וכדי שהשלט שלו יפעיל אני חייב גרסת מדיה סנטר,אז רציתי לדעת אם אני יכול לעשות כמו גם xp רגיל וגם גרסת מדיה סנטר של xp.... תודה מראש
פורסם 2009 במאי 216 שנים כמובן אפשר לשים כמה מערכות הפעלה מקבילות.פשוט תתקין מערכת נוספת רגיל (רצוי במחיצה ניפרדת) ולאחר מכן תוסיף את הנתיב של המערכת ב BOOT.INI ואז יהיה לך בחירה.
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר אני שואל אם צריך איזה מרכיב שאיזה חזק במיוחד או לא בשביל שני וינדוסים...כאילו 2 גיגה זיכרון ומעבד 5200 של amd מספיקים?
פורסם 2009 במאי 216 שנים לא,בד"כ כשאתה מתקין שתי מערכות הפעלה על שתי מחיצות שונות אז אין שום קשר ביניהן וכל אחת פועלת בנפרד.מדיה סנטר ב- XP זה לא חלק ממערכת ההפעלה? כמו בויסטה ?
פורסם 2009 במאי 216 שנים כן יש גירסת XP MEDIA CENTER.ואני מסכים עם sgsg אתה עובד בו זמנית על כל מערכת בניפרד. אם הייתה עובד במכונה וירטואלית אז הסיפור היה שונה.הדבר הייחדי שאתה צריך לשים עליו דגש זה מקום על הדיסק הקשיח כי כל מערכת הפעלה תיקח את המקום שהיא דורשת.
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר אה בסדר,תגיד השלט של הכרטיס טלויזיה אמור לעבוד במדיה סנטר נכון?[br]פורסם בתאריך: 2.05.2009 בשעה 16:12:58יש לי שאלה מה ההבדל בין הגרסאות:Windows XP Media Center Live Edition לביןWindows Xp Media Center Edition 2005 with Sp3 DVD ORIGNAL VERSION ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.