עבור לתוכן

X-Men Origins: Wolverine - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מצד שמאל לגשר יש לפיד כזה, שבעזרת הפסל שאתה נמצא לידו, אתה מבעיר אותו ומשם אתה תדע מה לעשות..

זה מה שאני עושה אני מבעיר את עצמי אבל זה לא מדליק שם :S

• תגובות 161
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה גררת את הפסל עם האש למתחת ללפיד הזה.. ולא קרה כלום?

פורסם

אתה לא אמור לקפוץ על הפסל , אלא להזיז אותו אל מתחת ללפיד...

פורסם

אתה לא אמור לקפוץ על הפסל , אלא להזיז אותו אל מתחת ללפיד...

צודק איזה מסטול אני איך לא שמתי לב חח

פורסם

סיימתי עכשיו

אחלה משחק

פורסם

סיימתי עכשיו

אחלה משחק

המשחק קצר?

פורסם

בין 8 ל 10 שעות, לא הכי קצר אבל גם לא ארוך במיוחד.

פורסם

לא קצר

דווקא בהתחלה זה נראה מהקלילים האלה

אבל העלילה דיי ארוכה זה קצת חוזר על עצמו אבל בסך הכל כיף :]

פורסם

סיימתי את המשחק ביום שישי האחרון

בעיקרון נהניתי מאוד מהמשחק.המשחק ארוך כמו שצריך,יש הרבה אוייבים ולא חסר מה לעשות שם

מה שלא אהבתי זה שאין נשקים,זה פרימיטיבי מידי בשנת 2009 לעשות משחק ללא נשקים,שבעצם מראה על חוסר התפתחות הטכנולוגיה

אולי התוכן של המשחק שזה אקסמן וזה אז בסדר אפשר להבין שזה בלי נשקים אבל בעיקרון משחק בלי נשקים הוא לא שווה(למשל ASSAIN CREED) בכלל לא אהבתי

עוד משהו שלא אהבתי זה הבוסים:כל הזמן העיניין של הבוסים חוזר על עצמו,אותם בוסים כל הזמן.זה לא כמו במשחקים אחרים שיש בוס שונה כל פעם ויש "טריק" שבעזרתו הורגים את הבוס

בעיקרון משחק טוב,שווה לשחק

פורסם

יש "טריק" בשביל להרוג את הבוסים, הבעיה היא שזה תמיד לקפוץ לעליהם ולהרביץ להם בראש :kopfpatsch:

בקשר לזה שאין נשקים, RAVEN חשבו להוסיף אבל אמרו שלדעתם WOLVERINE הוא הנשק הכי טוב וכל הוספה של נשק אחר רק הייתה פוגעת. תאמת, יש בזה משהוא, רוב הנשקים לא היו נותנים את אותו אפקט וגם אם היה לך נשקים כניראה שלא היו מספיקים לפגוע בך (לפחות לא מספיק בשביל שיראו את הצלעות וכו').

פורסם

כן לדעתי כל נשק אחר היה מיותר פה פשוט... כל הרעיון של המשחק זה נשק WOLVERINE עצמו.

המשחק דווקא ממש מהנה.הוא ממש לא ארוך,אבל עשו את זה בחכמה, כי למרות שהמשחק מהנה והאפקטים והתרגילים וכל השטויות האלה ממש מושקעים לדעתי במשחק ואני מאוד נהנה מזה, יש גבול לכמה אתה יכול לחרוש על זה. זה כמו BURNOUT , בהתחלה אתה מתלהב רצח מהמשחק , אחרי כמה שעות של אותו הדבר כבר נמאס לך מהמשחק לחלוטין...

כך שוולברין לדעתי משחק מהנה, לא ארוך, מה שנקרא קצר ולעניין. נחמד להעביר איתו את הזמן, לדעתי אחד המשחקים הטובים מהסוג/ג'אנר הזה , ואחד המשחקים הטובים המבוססים על סרט(אם לא הכי טוב)

פורסם

איך מגדירים גוייסטיק???ניסיתי ולא הצלחתי תודה.

פורסם

בבקשה שמישהו ישלח לי SAVEGAME מיד אחרי שהוא מנצח את גמביט בפעם השניה על האותיות של הקזינו.

יש לי שם באג ואני לא מצליח להמשיך לשחק.

XMAN כל הזמן נופל ביחד עם האות.

פורסם

נתקעתי במקום כזה מסובך..יש שם גלגל אחד שאפשר לסובב ושלושה פסלים שיוצאים מהקירות בצדדים וכל אחד מגש גדול מאבן..הנחתי שאני צריך לקפוץ ממגש למגש אבל איך שאני עוזב את הגלגל יש לי זמן בלתי אפשרי בכלל להגיע לראשון וממנו לקפוץ לשני.. מה עושים ?

פורסם

קודם כל אתה אומר לשבור את העצים שמחזיקים את הפסלים(למרות שע"פ ההסבר אני מניח שכבר עשית את זה..),אחר כך אתה אמור לסובב את הגלגל עד הסוף,כי אם אתה עוזב באמצע הפסלים מיידית חוזרים אחורה מן הסתם..

אם עשית את אלו אין סיבה שלא תצליח..יש די והותר זמן לקפוץ בין ה"מגשים" שלהם..תשתמש בקפיצה כפולה,אגב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים