פורסם 2009 במאי 816 שנים אני לא מבין למה התגובות השליליות אני מאוד נהנה מהמשחק כל הזמן אקשן וכיף לשחק יש יחסית הרבה תרגילים וצורות שונות להרוג הגרפיקה לא הכי הכי טובה אבל המשחק נראה טוב מאוד הרבה דם הגרפיקה הייתה יכולה להיות סוסה אם היה לפחות V-SYNC ו AA ....כי ת'כלס המנוע טוב.. הגיימפליי בין החזקים. אבל מזכיר לי יותר מדי את GOD OF WAR !!!!
פורסם 2009 במאי 816 שנים הגרפיקה הייתה יכולה להיות סוסה אם היה לפחות V-SYNC ו AA ....כי ת'כלס המנוע טוב.. הגיימפליי בין החזקים. אבל מזכיר לי יותר מדי את GOD OF WAR !!!! נכון אני חיפשתי איפה יש את כל האפשרויות האלה ובסוף גיליתי שאפשר רק לשנות רזולוציה(שגם ככה אין שם 144X900) אבל תמיד אתה יכול לצאת ולשים AA דרך הדרייבר של הכרטיס ולגבי GOW זה נכון איך שראיתי את כל התיפוסים על הקירות וכל מני שיפור יכולות ישר נזכרתי בGOW לבנתיים אני משחק כבר כמה שעות ולא נמאס לי עדיין
פורסם 2009 במאי 916 שנים איך אתה עושה דרך דרייבר? נראלי זה אפשרי רק לכרטיסי NVIDIA... כאילו גם בCCC אפשר , אבל זה לא משנה כלום כשאתה נכנס למשחק... ת'כלס אכפת לי יותר מה V-SYNC, כי ה TEARING הזה כל כך מעצבן אותי !!
פורסם 2009 במאי 916 שנים התחלתי לשחק וזה נחמד מאודהכי מצחיק זה הפתיחה כשנוחתים חח זה היה נראה לרגע משחק מ199X..*עריכה: איך אתה עושה דרך דרייבר? נראלי זה אפשרי רק לכרטיסי NVIDIA... כאילו גם בCCC אפשר , אבל זה לא משנה כלום כשאתה נכנס למשחק... ת'כלס אכפת לי יותר מה V-SYNC, כי ה TEARING הזה כל כך מעצבן אותי !! איך אפשר בCCC?
פורסם 2009 במאי 916 שנים לא יודע לגבי V-SYNC לא שינה לי כלום ,למרות שאצלי זה על ALWAYS ONולגבי השאר, אתה פשוט מסיר את ה"וי" מה-USE APPLICATION SETTINGSואז משנה מה מתאים לך לפי התמונה שם לדוגמה.
פורסם 2009 במאי 1016 שנים אוף למה תמיד אני נידפק? ניראה לי שיש לי בעיה במחשב יש לי מעבד e84009800gtx+4gb ram500gb aaksהמשחק על רזולוצייה 1280X1024 ויש קטעים מתי שאני הולך ויש מפה חדשה יש תקיעה קטנה וזה יורד ישר מ 60fps ל 52 ישר והנפילה הזאת גורמת לתקיעה גם בשלב עם הסירות שצריך ליקפוץ עליהם עם E ו Q ואז זה יורדד ל 47 fps וזז ל 53 למה זה קורה? וזה גורם לכמו תקיעות קטנות מידי פעם למה זה קורה? יש לי דרייברים מעודכנים והכל!!!!
פורסם 2009 במאי 1016 שנים ^^^^^^^^^^^^ עוד הפעם התחלת לבכות אתה בכלל מקשיב לעצמך - 47FPS וזה לא מספיק לך בסופו של דבר אחד המנהלים ייתן לך BAN ואז אולי תבכה !!! זה רץ אצלך תקין לחלוטין !
פורסם 2009 במאי 1016 שנים אבל זה יורד ישר ושזה יורד יש תקיעה מורגשת קטנה ואני לא חושב שעם מחשב כמו שלי זה אמור להיות בייחוד שהמשחק הזה עם דרישות נמוכות אני לא אמור להריץ אותו על 60fps?
פורסם 2009 במאי 1016 שנים אני עם 4870X2 לא מריץ הכל על 60 FPS.למרות שאני משחק על 1920*1200 ואני אף פעם לא מתפשר על שום פילטר , אבל עדיין. ואגב ,במשחק הזה ספציפית יש מקומות שגם אצלי נתקע משום מה...חרא מחשב יש לי אה...
פורסם 2009 במאי 1016 שנים מוזר.. אצלי E8400+HD4870 על 1680X1050 ולא נתקע בכלל..ד"א.. יש לי רק רזולוציה ואולי פילטר אחד .. זה אמורל היות ככה?
פורסם 2009 במאי 1016 שנים יש לי גם עוד בעיה שכל 5 10 שניות כזה יש שחור מהבהב לא לגמרי שחור כאילו כזה חלק מהטקסטורות שחורות לשנייה ואז חוזר למה זה קורה?יש לציין גם בקשר לאיטיות והתקיעות שאמרתי זה הרוב בקטע עם הסירות וגם נגיד אני עובר שער והכרטיס צריך ליטעון מפה חדשה אז ישר צונח ל 52fps וחוזר חזרה ל 60 והנפילה גורמת למין קירטוע
פורסם 2009 במאי 1016 שנים הבנתי, יש לך דיי הרבה בעיות עם במחשב לפי מה שזכור לי, או שפשוט אתה מצפה ממנו למשהו שהוא לא מסוגל לתת?או שאתה מתקין מערכות הפעלה בצורה לא נקייה ואיכותית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.