פורסם 2009 ביוני 1516 שנים מישהו יכול להסביר לי משהו...ספויילרהברזלים בידיים של וולברין, כשהוא רב עם אח שלו אז אח שלו שובר לו אותם מהידיים...איך הוא עושה את זה?הרי זה כאילו מהמתכת הכי חזקה..איך זה נשבר?או שאני מפספס כאן משהו שקשור לסרט?
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים מישהו יכול להסביר לי משהו...ספויילרהברזלים בידיים של וולברין, כשהוא רב עם אח שלו אז אח שלו שובר לו אותם מהידיים...איך הוא עושה את זה?הרי זה כאילו מהמתכת הכי חזקה..איך זה נשבר?או שאני מפספס כאן משהו שקשור לסרט?שים לב גם שבמשימה ביער אתה עם הטפרים המקוריים, אלה שהוא נולד איתם.במשימות שלא ביער אפשר לראות שזה טפרים אחרים (אדמנטיום).
פורסם 2009 ביוני 1616 שנים בגלל זה שאלתי ^^ כי הצבע שלהן היה שונה וגם במשחק נחמד מאוד שעשו את זה... עכשיו נלך לראות את הסרט כדי לסגור כמה פינות תודה על התשובות
פורסם 2009 ביוני 1716 שנים אני תקוע בשלב עם גאמביט. שצריך לעלות על השלבים האלה ואז יש מסוק שמתחיל לפוצץ את הלמעלה וצריך לברוח. וכשאני מגיע לסוף הוא אומר לי: You lost Gambit מה צריך לעשות?! '>http://www.siz.co.il/"] בבקשה תעזרו לי! תודה רבה!
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים לקפוץ על המסוק עם הזינוק שלו אם אני לא טועה, E+Q ואז לפוצץ אותו..נראה לי ששזה הקטע פה
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אני תקוע בקטע שבו ממלאים את התעלה במים ופשוט לא מביןאני מנסה לקפוץ מתי שהזווית משתנה לא עוזראני מנסה להמשיך לרוץ לא עוזראני מנסה להרביץ לא עוזרשאני לוחץ 1 זה מראה לי להמשיך ישר כל הזמן ועדין לא עוזרמה אני אמור לעשות?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אני תקוע בקטע שבו ממלאים את התעלה במים ופשוט לא מביןאני מנסה לקפוץ מתי שהזווית משתנה לא עוזראני מנסה להמשיך לרוץ לא עוזראני מנסה להרביץ לא עוזרשאני לוחץ 1 זה מראה לי להמשיך ישר כל הזמן ועדין לא עוזרמה אני אמור לעשות?לברוח מהמים עד שאתה יכול לקפוץ על חייל במשאית.
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים חברים הצילו!!!!!!!!!!!!! כל השמירות שלי נמחקו :bash: יש כאן איזה תותח שיכול להעלות שמירה שלו משלב 8/9/10? ממש תודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.