עבור לתוכן

שידרוג זכרונות ומעבד-התאמה ללוח האם(ASUS COMMANDO)

Featured Replies

פורסם

ברשותי לוח אם ASUS COMMANDO וברצוני לשדרג:

א.מעבד מE6600 ל- Q9550

ב.זכרונות מ-3G של corssiar עם 800MHZ ל-8G דומיניטור של corsiar עם 1066MHZ

אני יודע בוודאות שההמעבד יתאים ללוח זאת מאחר וגם עדכנתי את הביוס העדכני ביותר של הלוח.

השאלה אם הזכרונות יתאימו....(הזכרונות שלי באוברקלוק על 900MHZ כבר לא סוחבים-הם או הלוח לא יודע לקבוע בוודאות)

מדובר בהשקעה של 2000 ש"ח לכן חשוב לי לדעת.

באמת תחסכו ממני את התשובה: "...עדיף כבר להשקיע על CORE i7.." השיקול שלי הוא נכון לגבי ואני לא רואה שום סיבה לעבור עדיין לדור המעבדים הזה.

בתודה מראש שגב שטובי.

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום

מה השימושים שלך במערכת שאתה חושב שתפיק תועלת ב-8GB זיכרון? (שלא לדבר על 1066 מול 800 ועניין ה"Dominator".)

בכל אופן: הלוח שלך לא תומך ביותר מ-800Mhz של זיכרון, מעבר לזה מדובר באוברקלוק.

דרך אגב- זה ממש בזבוז כסף. אפשר לשפר ביצועים הרבה יותר עם הכסף הזה.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאפשר לשפר ביצועים יותר ממה שהצבתי פה ובסכום שהצבתי פה.

כל שיפור מעבר לזה זה כבר לעבור ל-CORE i7 שזה סך הכל 15 -20 אחוז של שיפור שממש לא משתלם כספית כי זה יוצא פי שלוש השקעה.

הזיכרון הוא בשביל תוכנה גרפית...(כמה שיותר זיכרון ככה המערכת יציבה יותר בזמן העיבוד)

בנוסף אני חובב אוברקלוק ולכן גם חשוב לי מהירות הזיכרונות שנורא מגבילה אותי לעבור את ה3.8Ghz.

פורסם

הוא מתכוון שבמחיר הזה אפשר כבר להחליף את כל השילוש.

אם אני לא טועה ה-ASUS שמבוסס צ'יפ 965 שאמנם נחשב (בזמנו) צ'יפ איכותי,

אך כיום, ובנוסף לזה שאתה חובב אוברקלוק ואפילו מוכן להשקיע סכום נאה של 2,000 ש"ח,

לעניות דעתי - מוטב להחליף אותו, שלא נדבר על ה-Q9550 שלא משתלם בעליל.

פורסם

אם תפרט על התוכנה שבה תשתמש נוכל לעזור קצת יותר, ואם אפשר אז גם על כל שאר השימושים...

כמו כן, באיזו רמה תשתמש בתוכנה? (חובבן, מקצוען, אחד שעוסק בזה למחייתו)

מה שלא תעשה, קורסאיר דומינייטור הם מהזכרונות שאתה משלם עליהם סתם הם נראים מגניב. בזבוז כסף משווע...

התקציב המקסימלי לכל השדרוג הוא 2000 שקל?

פורסם

הייתי בודק מה ה-FSB המקסימלי שאתה יכול להוציא מהלוח בשילוב עם המעבד הנוכחי שלך. (שים תדר סופי נמוך, כלומר מכפלה הכי נמוכה כך שתדע שאתה בוחן את ה-FSB ולא פרמטרים אחרים כמו טמפ' המעבד.)

פורסם
  • מחבר

התוכנה היא cinima 4D אני משתמש ברמת חובבן..

חוץ מזה משתמש במשחקים..

סרטים...

FSB הצלחתי כבר להגיע ל1800 בערך....אבל ראיתי אנשים שגם הגיעו ל2100...(בשילוב המעבד שלי)

חוץ מזה אני רוצה לנצל את מלוא הפוטנציאל מהמערכת שלי לפני שאני עובר למערכת חדשה....מערכת בת 3 שנים ועדיין עובדת חזק עם עוד שידרוג קטן אני יכול להחזיק איתה בכייף עוד שנתיים-ככה יוצא שזאת השקעה לטווח הארוך.

פורסם

אם אתה באמת מרגיש איטיות, אני היייתי משדרג קודם כל את הזיכרון ואז הייתי רואה אם יועיל לי לשפר גם את המעבד.

למה חשוב לך שגם הזיכרון יהיה כמו שיש לך עכשיו?

פורסם

יש לו 800 והוא רוצה 1066 כי ה-800 מגבילים אותו באוברקלוק (FSB של 1800).

אם התוכנה הזו מנצלת 4 ליבות אז אפשר לקחת Q6700 שביחד עם זיכרונות 1066Mhz והקומנדו יהיה מעולה.

(כמובן שבנוסף לזיכרון שרצית לקנות מלכתחילה, בתנאי שזו אכן הכמות המומלצת לשימושים שלך.)

פורסם
  • מחבר

כן באמת יכול להיות שקצת הגזמתי בכמות אבל הדרישות תמיד גדלות אז שווה להשקיע פעם אחת לזמן רב.

את הQ9550 אני מתכנן לקנות יד שנייה ככה שזה יוצא זול יותר.

השאלה אם הלוח התמודד עם המהירות של זכרונות...(1066MHZ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים