פורסם 2009 במאי 116 שנים רמת המבחן עצמו לא רלוונטית ביחס למדינות אחרות, בין אם הדבר נכון או לא. היות וכמות המקומות באוניברסיטאות מוגבלת, ישנו צורך לסנן את הטובים יותר. עושים זאת באמצעות מבחן אחיד לכולם שהוא הפסיכומטרי.
פורסם 2009 במאי 116 שנים זה לא הממוצע.. אין ממוצע בפסיכומטריבפעמון זה נקודת הפיק. ==> אם תבדוק את כמות הנבחנים שקבלה כל ציון, 537 או משהו כזה זה הציון שקבלו הכי הרבה נבחנים.
פורסם 2009 במאי 116 שנים ממוצע מחשבים על ידי חיבור כל האיברים וחילוק הסכום במספר האיברים. יש רק התפלגות ציונים.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מה? יש ממוצעים סטטיסטיים ונרמול בהתאם. זה ממש לא 'ממוצע חשבוני' פשוט וזהו.המרכז הארצי מנרמל לציון ממוצע שכזה.לגבי הקורס - ובכן, אכן אין פתרונות קסם ובסופו של דבר מה שיקבע זה אתה. עם זאת, בתקופתי בכל אופן(לפני כ-3 שנים), החומר האיכותי ביותר והקרוב ביותר היה של יואל גבע. ניסיתי חוברות מכמה מכונים(אני בעצמי עשיתי בכלל קורס מוזל לחיילים בלחמן), ובהחלט החומר של יואל גבע היה קרוב בהרבה משל מכונים אחרים.בהצלחה
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר תודה לכל העונים עכשיו פתאום נזכרתי שיש לי הנחה ממש משמעותית אצל לחמן כי עשיתי אצלם קורס כשהייתי בתיכון חח..נראה לי אני אלך לשם מה דעתכם על המקום באופן כללי? יש כאלה שלמדו שם?
פורסם 2009 במאי 216 שנים מה זאת אומרת "איפה הכי טוב?" הקורס של יוסי ליטני למשל במכינת הטכניון הוא כנראה הקורס הכי קשה וברמה הכי גבוהה בארץ, אבל לך תדע אם זה מתאים לך. רוב הנרשמים לקורס הזה הם אלו שמנסים להתקבל לתארים כפולים, רפואה, ביו רפואה וכ'ו בטכניון. הממוצע של ציוני תלמידי הקורס בשנה שעברה עמד על 702 אם אני זוכר במדויק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.