פורסם 2009 במאי 116 שנים היילדעתי מגיעה לנו לראות פיינל פור בחינם ולא בערוצי התשלום קראתי איפה שהוא באינטרנט שמשדרים את זה אונלין באיזה תוכנה אם מישו יש לו משוג איזו תוכנה או אתר שמשדר היום תמשחקים של ברצלונה נגד מסוקבה או פנא נגד אולימפיקוסאני מודה לו מאוד!!!!
פורסם 2009 במאי 116 שנים יש רק דבר אחד שמגיע לך,ואני בטוח שהערנב ייתן לך את זה ברגע שהוא ייכנס לת'רדנא לא להגיב כאן עוד
פורסם 2009 במאי 116 שנים יש פה אנשים שמגיע להם חוקן עם מנטוס + קולה חינם ... : : : אם לא אכפת לך, אני אצטט אותך בנושא
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר תודה לכולם על העזרה טמבלים אני רציתי שאנשים פה יראו תפיינל פור אני רואה כולם שמים פס תודה על הרצינות ממש עזרתם
פורסם 2009 במאי 116 שנים יש רק דבר אחד שמגיע לך,ואני בטוח שהערנב ייתן לך את זה ברגע שהוא ייכנס לת'רדנא לא להגיב כאן עודחבל שאין את המושג "צהוב" בפורמים
פורסם 2009 במאי 116 שנים תוריד SOPCAST.אחרי זה מפהhttp://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=∂=sports&discipline=footballתראה תמשחקים שאתה רוצה רק למעלה שמה תעשה כדורסל ותראה מה שתרצה לראות(תכנס שמה למשחק ואז תכנס למשחק שמשודר דרך הSOPCAST רק ולא משהו אחר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.