עבור לתוכן

S.T.A.L.K.E.R: Call Of Pripyat - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

לעשות מהלך כזה זה פשוט לדון את המשחק לכישלון עוד לפני שהתחיל הפיתוח :bash:

אם לא יכולים לקנות מנוע מאיפשהו ? נגיד U3 או משהו ?

אני באמת לא מבין בעסקים של זה אבל אני יודע שאפשר להלביש כמעט כל משחק עם U3 - אפילו אם הוא כבר מאוס ואם הם לא אוהבים אותו זה עדיף

פי 100 מהמנוע הפרמיטיבי הזה.

• תגובות 57
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתיאוריה הם גם יכולים לקנות את CryEngine 3 אבל זה עניין של כסף וזה משהו שלא נראה לי שיש להם כרגע.

לפי מה שמקסים רשם , רק אם המשחק הזה יצליח הם יעבדו על STALKER 2...

פורסם

המשחק בגרסאתו הרוסית הוזהב

פורסם

הרשאה לשימוש במנוע UT3 למטרות רווח עולה כ100 אלף דולר, CE3 קצת יותר יקר

לנקות את XRAY מכל הבאגים לא יצא, אבל החברה שכרה שירות של עוד חברה כלשהיא שהמטרה שלה היא להפטר מכה שיותר באגים במשחקים שיצאו עד כה, כבוד :lol:

מי יודע, אולי בסופו של דבר XRAY חדש לא יהיה כזה גרוע כמו קודמיו כי לפי ההיגיון הישר מטעויות לומדים :nixweiss:

אגב, רוסייה התחילה לתמוך בסטודיו לפיתוח משחקים, הבעייה העיקרית היא שלGSC יש חלקים באוקראינה, ניראה אם הרוסים ישקיעו בGSC

פורסם

XRAY לא כזה גרוע, CE2 היה יותר גרוע בהתחלה, אם CRYTEC יכולים לשפר את המנוע שלהם גם GSC יכולים.

הם תמיד יכולים להוריד את ה SDK של Q3 ולהשתמש בו כבסיס, ל IW זה עבד והמנוע שלהם טוב מאוד. לקנות מנוע גרפי ביותר מ 100K זה מוגזם (אם אתה צודק בקשר ל CE3, קשה לי להאמין אבל בכל זאת). ב 100K יש לך UE3 שלא פחות טוב ואחרי ש RAGE יצא גם TECH5 יהיה זמין וכניראה שיעלה 100K כמו הקודמים.

פורסם

תראה, קנייה של מנוע חדש נובעת לא רק מהסכום, היא נובעת מהיכולות של הצוות. בUE3 ובCE3 רוב האנימציות מוקלטות באולפן MOTION CAP, לGSC אין גישה לאולפן כזה, כמו כן שני המנועים שציינתי מעלי לא כל כך קלים לתכנות, בשביל לבנות עליהם משחק צריך ללמוד אותם על בוריים. XRAY (כנגד CE3 או UE3) פותח כמנוע לשימוש פנים, כלומר לא ליבוא, לכן לא השקיעו בו כ"כ מהבחינה המודולארית. זאת הסיבה שהוא כ"כ מבוגבג עד כה.

אני יכול להגיד לכם שלאחד מהמתכנתים בצוות הייתה פליטה שיהיה יותר קל לבנות XRAY חדש מאשר לנקות את הקודם מבאגים...מי יודע, אולי GSC יקחו איזה מנוע חינמי ויעשו לו מודיפיקצייה כבדה, כזאת שתגרום לו להראות בתאימות לתקופה בה הוא יצא לשוק... אני לא זוכר איפה קראתי את זה אבל הSDK החינמי של Q3 לא ממש מתאים למשחקי "עולם פתוח", אולי זאת הסיבה שCE3 היה ברשימת המועדפים... ביינתים נישאר לנו לחכות ולראות מה תביא קריאתה של פריפיאט

פורסם

UE3 מנוע שקל יחסית לשימוש, בגלל זה רוב המשחקים היום משתמשים בו ורוב החברות החדשות בשוק משתמשות בו. XRAY כרגע לא מנוע טוב, הם צריכים להבין את זה, הם יכולים לנסות לשפר אותו ואז הם יפגרו בצורה רצינית באחורי שאר השוק או לעשות מנוע חדש או לקנות מנוע. קוד הבסיס של TECH3 אכן גרוע מאוד לשימוש בשטחים גדולים (גם TECH4 לא משהו בזה) אבל COD:MW2 משתמש במנוע שמבוסס על TECH3 ולפי איך שזה ניראה יש בו שטחי ענק. רוב הסיכויים שאם מישהו ישתמש ב SDK של TECH3 הוא ישנה את כל הקוד (זה מה שקרה ל ID כשהם ניסו לבסס את TECH4 על TECH3) אבל בכל זאת זה נותן לך בסיס טוב ונקי מבעיות ובאגים (יחסית, הבאג הגדול היחיד שיש במנועים האלה הוא FPS BUG שמאפשר לקפוץ גבוה יותר).

אם הם יבנו XRAY חדש על בסיס מנוע יציב יותר (UE2/TECH3, משניהם לדעתי TECH3 עדיף כי הוא זול יותר) הם יפתרו חלק גדול מהבעיות שיש להם כרגע בפחות זמן ובלי הבדל גדול בהוצאות הכספיות.

פורסם

אל תשכח שחלק ממש גדול מסטולקר הוא האווירה, שנוצרת ע"י שלל אפקטי תאורה (תאורת שמש,אפקטים של מזג האוויר, שיידרי אנומליות למיניהם) שניבנו לעבוד עם הXRAY, ולא ממש ברי ביצוע בQ3 או בUE3

כמו כן המפות של CODMW2 לא מספיק גדולות ומפורטות יחסית לדרישה של הסטולקר החדש, אל תשכח שהמטרה ליצור עולם דינאמי ופתוח נישארת

לעומת זאת כל MW2 הוא עולם עשוי מסקריפטים נטו

וואו

ממש סטינו מהנושא

פורסם

המשחק הזה ברוסית אצלי.. שיחקתי בו 6 שעות ברצף ולא היה לי שום CRASH!! רק באגים קטנים מאוד של הXRAY.. הדרישות שלו מאסיביות והמשחק דיי כבד..

פורסם

^^ מעבר לגראפיקה ויציבות, איך המשחק עצמו? ;)

פורסם

או שזה יום כיפור, או שזאת העלילה אבל ממש קשה להפסיק לשחק בו :lol:

פורסם

יש סיכוי שהזה ירוץ אצלי ? או שחבל לנסות ?

פורסם
  • מחבר

אם אתה על 1280X1024, תנסה, אם אתה על יותר, אל תנסה.

כמובן - אם מפרט המחשב שלך מעודכן. אם החלפת בינתיים כרטיס מסך, תן פה דגם עדכני.

פורסם

אני בטבעית על 1680*1050 אבל אין לי בעיה לשחק על 1440*900.

מצחיק שאת קרייסיס אני יכול לשחק על טיבעית ואת זה לא שקרייסיס ניראה פי 3 יותר טוב :s07:

מנוע כל כך דפוק..

פורסם
  • מחבר

מקווה שלמשחק הזה הםה ייעלו את המנוע. יש איזה כלי של AMD שיאפשר להם לעשות את זה. כתבתי עליו בעבר...

http://hwzone.co.il/news/1238350377/74660/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים