עבור לתוכן

S.T.A.L.K.E.R: Call Of Pripyat - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

:lol:

האמת שאני לא מצפה לרבות מחבילות ההרחבה של STALKER... החבילה הקודמת ששוכבת בתחתית של מגדל דיסקים כבר יותר מחצי שנה מספיקה לי

אתה מדבר על Clear Sky? הוא לא הרחבה, כמו כל המשחקים הוא משחק בפני עצמו שלא דורש אף אחד מהקודמים. זה שיכול להיות שהוא היה גרוע זה סיפור אחר :)

• תגובות 57
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם היו מבקשים ממני למצוא שם לCKEAR SKY,

הייתי קורא לו "חבילת הקטנה"/"חבילת הצרה"..

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רגע, גם המשחק הזה הולך להיות כבד בטירוף?

פורסם

דווקא נראה שלא יהיה כל כך כבד לפי הדרישות מומלצות שזה 9800GTX

פורסם

כמה כבד כבר יכול להיות מנוע משחק בן שלוש שנים(האמת היא שיותר מזה,אבל ניקח רק את הזמן שעבר מאז יציאת המשחק הראשון..),אחרי אופטימיזציה והתעסקות של שלוש שנים..?

בכל מקרה,הטריילר הזה די עצוב לדעתי,כי הוא מראה שגם בפעם השלישית,שום דבר כמעט לא השתנה..האיזורים נשארו אותם איזורים/איזורים אחרים שנראים זהים,הגראפיקה אותה גראפיקה,המשחקיות,קרוב לוודאי,תישאר זהה...אז מה העניין כאן?

לא ברור לי מי חושב שיש צורך בעוד משחק בסדרה שלא מחדש כלום..אהבתי את המקורי,אבל כאן מדובר על פשוט שחיקה של רעיון והמותג(וגם CLEAR SKY היה בדיוק כזה)..או שתתמקדו בSTALKER 2 שהבטחתם,ותביאו משהו שונה שעוד לא ראינו,או שאל תעשו שום דבר בכלל..

פורסם

CLEAR SKY לא היה פריצת דרך, אבל הוא היה המשך ראוי, בידיוק מה שCALL OF PRIPYAT מנסה לעשות

אל תשכחו שעל המשחק שאנו דנים בו עובדת חצי חברה בזמן שהחצי השני עסוק בSTALKER 2

פורסם

אני רוצה להבין משהו:

Clear Sky היה Prequel לצ'רנוביל (כלומר STALKER המקורי) , נכון?

איפה נכנס (כרונולוגית) המשחק הזה וSTALKER 2?

זה אחרי CLEAR SKY וSTALKER 2 אחרי הראשון (מן הסתם) ?

פורסם

עמוד ראשון בית שני

עלילתית, המשחק ימשיך מנקודה קצת אחרי הסיום של Shadow Of Chernobyl. עם כיבויו של ה-Brain Scorcher ("חורך המוחות", בתרגום ישיר ולא לגמרי מתאים מאנגלית), נפתחה הדרך אל הכור הגרעיני ההרוס סמוך לעיירה פריפיאט (אוקראינה. האסון נקרא "אסון צ'רנוביל" כי צ'רנוביל היא העיר הקרובה ביותר לאסון, למרות שפריפיאט יותר קרובה), והממשלה החליטה להשתלט על המתחם ולעשות סדר באיזור. הצבא נשלח במבצע גדול, שמסיבות לא ברורות הסתיים בכישלון צורם.
פורסם

אז מה זה STALKER 2??

אם PRIPYAT ימשיך את STALKER המקורי , מה זה STALKER 2?

פורסם

STALKER 2 עדיין נימצא בשלבים מאוד מוקדמים של פיתוח, המפתחים עצמם לא ממש יודעים מה הולך לקרות בו (יש כמה רעיונות התחלה אבל אני לא הולך לדבר עליהם)

מה שאני כן יכול להגיד הוא שסטולקר 2 נימצא תחת סימן שאלה בינתיים, כמו שהבנתי החברה לא רוצה לפתח אותו על הXRAY ואין מספיק תקציב למנוע חדש

פורסם

אז זה סתם שם בפיתוח כי למעשה פריפיאט הוא הממשיך של STALKER הראשון

פורסם

סוג של ממשיך, כמו שהבנתי הוא יקח את העלילה פסיעה קלה (כ"כ קלה שלא תרגישו) קדימה ויתן זווית ראייה חדשה

פורסם

דיי אני חייב לדעת מאיפה את מקריץ את כל המידע הזה !

ואם יש לך שם מילה, תתעקש בשבילי שלא ימשיך עם X RAY ! תחשוב שכבר עכשיו המנוע הזה מיושן ואני אישית ממש לא אוהב אותו

ותחשוב שזמן פיתוח זה איזה 3 שנים ואז בכלל הוא יראה דור אחורה.

פורסם

דיי אני חייב לדעת מאיפה את מקריץ את כל המידע הזה !

ואם יש לך שם מילה, תתעקש בשבילי שלא ימשיך עם X RAY ! תחשוב שכבר עכשיו המנוע הזה מיושן ואני אישית ממש לא אוהב אותו

ותחשוב שזמן פיתוח זה איזה 3 שנים ואז בכלל הוא יראה דור אחורה.

לצערי אין לי שם מילה, אבל יש לי שם אוזן, ולא אחת ::) הייתי בטא טסטר אצלהם, ונישארו לי כמה חבר'ה בסקייפ...

תראה, אני יכול להגיד שהשמועות על STALKER 2 על המנוע CRYENGENE 3 יכולות להתממש אם CALL OF PRIPYAT ימכור מספיק (בסביבות ה1.5 מיליון)

בכל מקרה מוקדם מידי לדבר על סטולקר 2, בינתיים החלק שעובד עליו רק מדבר ומנסה לבנות את הסקיצה של העלילה שלו.

אם החברה תיהיה חסרת אונים מבחינה תקציבית כניראה שהמשחק יתחיל בפיתוח על המנוע הXRAY המחודש והלאה יקרה מה שיקרה (כמו שהיה עם סטולקר הראשון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים