עבור לתוכן

מהשו מדהים לגבי משחקים לXBOX 360 שראיתי ברוסיה...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

משחקים חדשים חדשים כמו רידיק RE5

וזה לא משומש היה על זה תגית מיוחדת כזאת..

• תגובות 35
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

RE5 ב30 שקל ?

נישמע מאוד לא הגיוני ? העטיפה ברוסית במיקרה ?

כי אם לא אז אני רואה מצב שחנויות מיתר אירופה היו מזמינים בעצמם משלוחים מהחנות ולא קונים מי MS

זה פשוט לא ניתפס לי מבחינת היגיון

פורסם

תגיד דגלים של איזה מדינות מסומנים על האריזה ?

חוץ מזה עוד שאלה שאתה פותח את הקופסאות של הדיסקים יש מדבקה שצריך לחתוך ?

פורסם

אם הדיסק בצבע לבן מתחת אז זה מקורי.

פורסם

אם הוא טוען שהבוקס שלו לא פרוץ והוא שיחק עם המשחקים אז אין בכלל ספק שהם מקוריים...השאלה הנשאלת היא איך הם כל כך זולים..

תהרגו אותי,אבל ממש לא נראה לי שבגלל שברוסיה יש פיראטיות חסרת גבולות אז הם "מקבלים מתנה" ומוכרים שם משחקים בחצי מהמחיר האירופאי לPAL..פשוט לא הגיוני,זה כאילו שחברות המשחקים נכנעות לפיראטיות ומביאות מתנה לאלו שהכי "פוגעים" בהם..

אבל שוב פעם,את פותח הדיון זה ממש לא אמור לעניין..אתה קנית,זה עובד-אז הרווחת ובענק! מזל טוב :xyxthumbs:

כל התהיות ביני לבין עצמי פה לא באות להוריד מערך הדיל שעשית..אלא פשוט לנסות להבין למה זה ככה..אז אל תיעלב עליי

פורסם

אם הוא טוען שהבוקס שלו לא פרוץ והוא שיחק עם המשחקים אז אין בכלל ספק שהם מקוריים...השאלה הנשאלת היא איך הם כל כך זולים..

תהרגו אותי,אבל ממש לא נראה לי שבגלל שברוסיה יש פיראטיות חסרת גבולות אז הם "מקבלים מתנה" ומוכרים שם משחקים בחצי מהמחיר האירופאי לPAL..פשוט לא הגיוני,זה כאילו שחברות המשחקים נכנעות לפיראטיות ומביאות מתנה לאלו שהכי "פוגעים" בהם..

אבל שוב פעם,את פותח הדיון זה ממש לא אמור לעניין..אתה קנית,זה עובד-אז הרווחת ובענק! מזל טוב :xyxthumbs:

כל התהיות ביני לבין עצמי פה לא באות להוריד מערך הדיל שעשית..אלא פשוט לנסות להבין למה זה ככה..אז אל תיעלב עליי

אתה מוזמן לגגל על "R5" , אומנם מדובר בסרטים ולא במשחקים אבל העיקרון זהה.

אני אנסה להסביר את זה ככה :

אם היית יכול לקנות משחקים חדשים פה בארץ ב50 ש"ח , היית מחפש דרכים אחרות (לאו דווקא חוקיות) להשיג משחקים?

אני לא טוען שהשיטה הזאת היא מושלמת אבל היא עשתה את שלה והפחיתה את אחוזי הפיראטיות.

פורסם

פותח הת'ראד, זה המחיר שם בכלל הסביבה או רק בחנות ספציפית אחרי מבצע?

פורסם

נראה לי שהקנייה הקבוצתית הבאה בפורום זה כרטיסי טיסה לרוסיה :silly:

פורסם

זה פשוט עניין של ביקוש. כשהביקוש כל כך נמוך (בגלל הפיראטיות) המחיר יורד. כלכלת שוק פשוטה. ד"א יש חוקים מאד מחמירים על מכירה של המשחקים האלה מחוץ לאיזור שלהם. זה לא משפיע על הקונה, אבל זה כן מסביר למה כל אירופה לא מוצפת במשחקים במחיר הזה

פורסם

זה פשוט עניין של ביקוש. כשהביקוש כל כך נמוך (בגלל הפיראטיות) המחיר יורד. כלכלת שוק פשוטה. ד"א יש חוקים מאד מחמירים על מכירה של המשחקים האלה מחוץ לאיזור שלהם. זה לא משפיע על הקונה, אבל זה כן מסביר למה כל אירופה לא מוצפת במשחקים במחיר הזה

אם באמת יש עקיפה כזאת זה באמת יכול להסביר

אני יודע שלסין לדוגמה MS מוכרת תוכנות מאוד בזול שנועדו לשוק המקומי

אולי הם החליטו לעשות דבר דומה במישחקי 360 ברוסיה ואולי בעוד מקומות כאלו

פורסם

אם באמת יש עקיפה כזאת זה באמת יכול להסביר

אני יודע שלסין לדוגמה MS מוכרת תוכנות מאוד בזול שנועדו לשוק המקומי

אולי הם החליטו לעשות דבר דומה במישחקי 360 ברוסיה ואולי בעוד מקומות כאלו

בתכל'ס מה אתה היית עושה עם ווינדוס בסינית?? :)

פורסם

אבל זה מה שאני אומר שזה רעיון טוב בעיקרון

מה שמוזר לי במישחקי 360 שהוא קנה שהם כניראה באנגלית ולא ברוסית

פורסם
  • מחבר

פותח הת'ראד, זה המחיר שם בכלל הסביבה או רק בחנות ספציפית אחרי מבצע?

תראו במוסקבה שזאת העיר הכי יקרה ברוסיה ובאירופה הכול עולה יותר כך שגם המשחקים שם עולים יותר.. במוסקבה המשחקים עולים 1000-1500 רובל תלוי במשחק.. ובסנט פטרבורג ובכול שאר הערים זה עולה 300-400 רובל.. מדהים אני יודע!! גם אני לא האמנתי.. לא היה שום מבצע..

ואני יודע מה זה R5.. זה סרטים זה לא משחקים..

פורסם

תראו במוסקבה שזאת העיר הכי יקרה ברוסיה ובאירופה הכול עולה יותר כך שגם המשחקים שם עולים יותר.. במוסקבה המשחקים עולים 1000-1500 רובל תלוי במשחק.. ובסנט פטרבורג ובכול שאר הערים זה עולה 300-400 רובל.. מדהים אני יודע!! גם אני לא האמנתי.. לא היה שום מבצע..

ואני יודע מה זה R5.. זה סרטים זה לא משחקים..

הערת הR5 לא הייתה מופנית אלייך , שוב הבנת הנקרא , רק השתמשתי בזה בתור דוגמא מאחר וR5 זה אזור הDVD של רוסיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים