עבור לתוכן

שאלה| איך אפשר להסיר את Internet Explore 7 ולחזור לInternet Explore 6

Featured Replies

פורסם

עשיתי פירמוט והמערכת הפעלה שאותה התקנתי היא WIN XP PRO SP3 ENGLISH, קודם כל התקנתי את MUI שיעשה לי את המערכת הפעלה לעברית.

עכשיו אני לא מרוצה מEXPLORE 7 יש דרך לחזור ל6? ההסרה של זה לא מופיעה לי בהוספה והסרה של תוכנות.

הא ועוד שאלה יש לי גם WINDOWS MEDIA PLAYER 11 באנגלית.. יש עידכון בMICROSOFT שישנה את השפה לעברית?

פורסם

נפלאות גוגל (התוצאה הראשונה כשמחפשים remove internet explorer 7)

http://support.microsoft.com/kb/927177

בנוגע לשאלה השנייה, לא יודע

פורסם
  • מחבר

ראיתי את זה כבר מקודם שני השיטות לא עזרו לי, בראשונה זה להסיר דרך לוח בקרה וזה לא מופיע בלוח הבקרה.

בשיטה השניה זה לרשום משהו בהפעלה אבל כשאני מנסה להכנס למה שרשמתי זה אומר שהקובץ לא קיים.

פורסם

מוזר... עכשיו שאני מנסה אצלי לראות אם זה יעבוד, גם אצלי שתי השיטות לא עובדות

האם התקנת IE7 לאחר התקנת מערכת ההפעלה או שהוא הותקן ביחד עם מערכת

ההפעלה בעת ההתקנה של וינדוס?

כי אצלי זה המצב השני, ויכול להיות שבגלל זה אי אפשר לעשות לזה uninstall

פורסם
  • מחבר

לא לא התקנתי את זה, זה הגיע עם מערכת ההפעלה.

אין שום דרך להסיר את זה? =\

פורסם

עשיתי פירמוט והמערכת הפעלה שאותה התקנתי היא WIN XP PRO SP3 ENGLISH, קודם כל התקנתי את MUI שיעשה לי את המערכת הפעלה לעברית.

עכשיו אני לא מרוצה מEXPLORE 7 יש דרך לחזור ל6? ההסרה של זה לא מופיעה לי בהוספה והסרה של תוכנות.

הא ועוד שאלה יש לי גם WINDOWS MEDIA PLAYER 11 באנגלית.. יש עידכון בMICROSOFT שישנה את השפה לעברית?

לא שמעת על פיירפוקס שיותר טובה מי אינטרנט אקספלורר

חוץ מי זה מי זמן הושק אינטרנט אקספלורר 8 שיותר טובה בהרבה מי אינטרנט אקספלורר 6 או 7 ביחד.

אבל בהמלצתי תשתמש רק בפיירפוקס בקרוב השנה תושק גירסה חדשה 3.5 ובשנה הבאה תושק גירסה 3.6 ואם אני לא טועה אחר כך גירסה 4

אני רק בפיירפוקס משתמש ומרוצה מאוד.למורות שמותקן אצלי גם אינטרנט אקספלורר 8 החדש והוא טוב יותר מהקודם

אקספלורר כבר לא מה שהיה לפני יותר מי 10 שנים.

לא ממליץ לך לעבור ל-6 בכלל תעבור מי7 ל8

ותתקין פיירפוקס במחשב.

פורסם

לא קשור לרשתות, הועבר.

פורסם
  • מחבר

לא שמעת על פיירפוקס שיותר טובה מי אינטרנט אקספלורר

חוץ מי זה מי זמן הושק אינטרנט אקספלורר 8 שיותר טובה בהרבה מי אינטרנט אקספלורר 6 או 7 ביחד.

אבל בהמלצתי תשתמש רק בפיירפוקס בקרוב השנה תושק גירסה חדשה 3.5 ובשנה הבאה תושק גירסה 3.6 ואם אני לא טועה אחר כך גירסה 4

אני רק בפיירפוקס משתמש ומרוצה מאוד.למורות שמותקן אצלי גם אינטרנט אקספלורר 8 החדש והוא טוב יותר מהקודם

אקספלורר כבר לא מה שהיה לפני יותר מי 10 שנים.

לא ממליץ לך לעבור ל-6 בכלל תעבור מי7 ל8

ותתקין פיירפוקס במחשב.

אני לא יכול לעבור ל8 כי כשאני מנסה להתקין אותו זה רושם לי שפת מערכת ההפעלה שלי לא מתאימה לשפה של ההתקנה או משהו כזה.

והשפה שלי זה עברית כל הוווינדוס בעברית.

פורסם

אם התקנת MUI הפשה של המערכת שלך בפועל היא לא עברית.

אתה יכול להתקין גרסא אנגלית של הדפדפן ואז להתקין MUI עברית בשבילו.

רק תסביר לי למה להשתמש בדפדפן כל כך גרוע? אתה אוהב לענות את עצמך?

הדיון מועבר לפורום תוכנה.

פורסם

עשה טובה לכולנו.

כל האנשים שמשתמשים ב- IE6 מחזיקים את עולם האינטרנט בביצים ולא נותנים לעולם האינטרנט להתקדם.

מגיע לך דפדפן ראוי, מילא אתה לא אוהב את פיירפוקס / ברום שעולים עשרות מונים על כל מה שיש למיקרוסופט להציע, אז לפחות לך על IE8.

שתהנה מהיישומים החדשים שיש ברשת.

ותאפשר למפתחים להיפטר מעונשו של זה (IE6).

פורסם
  • מחבר

אבל אתם לא מבינים שאני לא מצליח לעבור ל8?! זה אומר לי שהשפה שלי לא מתאימה.

פורסם

MUI ל-XP זה קטסטרופה. אם אתה רוצה מערכת בעברית, תתקין אותה מדיסק התקנה עברי. אם אתה לא ממש חייב עברית אני ממליץ לך להסיר אותו, כי יהיו לך בעיות עם עדכונים גם בהמשך. אם בכל זאת אתה חייב להשאיר את המצב הקיים, נסה להוריד מהאתר של מיקרוסופט (לא מהעדכונם האוטומטיים) את IE8 באנגלית, ורק אם אתה לא מצליח להתקין אותו - אז בעברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים