עבור לתוכן

מפרט לנטו גיימיג עד 3400 ש"ח ללא ציוד היקפי.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב?התקציב שלי הוא 3400 נקי . בלי חריגה

2. מטרות המחשב? מטרות המחשב הם נטו גיימינג

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?אין צורך בציוד היקפי

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך כונן DVD

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי חברה מועדפת

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין לי כל כך חשיבות לנושא הקירור והעיצוב . שהמחשב יחזיק טוב ושלא יהיה רועש מידי זה הכל ..

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני לא צריך מערכת הפעלה .

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כן . שיהיה מחשב הכי הכי הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב !!!מחשב גיימינג :]

9. לא רלוונטי לי כתבתי למעלה תתשובה .

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? אני לא מבין בזה .. אבל אני יודע שבעתיד אשקיע כסף באיזה חלק במחשב ..

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. GTA IV . CRYSIS .COD5 . FarCry2 ועוד המון משחקים

אני מכיר את בוני המפרטים פה אמנם לא אישית אבל מכיר

אני יודע שאתם הכי טובים שאפשר למצוא

אין לי דרישות מיוחדות , לא קשות ולא חשובות . אנא ממכם - תבנו לי את הכי טוב שאתם יכולים לגיימינג , תשקיעו בזה זמן ..כי זה כסף :]

תודה

הערות :

אין צורך במסך

רוצה לשחק על הגדרות גבוהות

המסך שברשותי : LG 19 אינץ'

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת + באילו הגדרות ובאיזה רזולוציה בכוונתך להשתמש?

האם יש צורך במסך?

בשאלה מס' 4, השאלה היא "מה אתם לא צריכים", ואתה ענית שאתה צריך כונן DVD, האם זה נכון?

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב שהשאלה היא מה אתם לא ..

בקיצור אני צריך כונן DVD זה מה שאני מתכוון

אין משהו מיוחד שאני לא צריך .

אין צורך במסך

ויש בכוונתי להשתמש בהגדרות גבוהות ורזלוצייה בינונית .

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת

+

זה משנה איזה רזולוציה אתה משתמש. רזולוציה בינונית זה לא מספר

או לחילופין, תגיד לנו באיזה מסך אתה משתמש ואז המפרט יהיה בהתאם

פורסם

^

על אילו רזולוציות בדיוק אתה מתכוון לשחק? איזה מסך יש לך והאם אתה מתכוון לשדרג אותו בזמן הקרוב (אם כן - למה)?

זה מאוד חשוב בבחירת הרכיבים - בעיקר כרטיס מסך ומעבד (וכתוצאה מכך ספק, מארז ופתרונות קירור).

נסה להיות יותר ספציפי לגבי OC. אם אתה לא מתמצא אני לא ממליץ אבל אם אתה מתכוון להיכנס לזה ברצינות זה גם משפיע על בחירת הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

ערכתי . נדמה לי שככה אפשר להכין מפרט . .

פורסם

על 19' היום קשה להצדיק קניה של משהו מעבר ל-HD4770 (קרוב מאוד ל-HD4850) גם GTX260-192P יכנס פה ב~200-250 ש"ח יותר אבל הוא מיותר למדי וחבל על הכסף.

דווקא ברזולוציות נמוכות (19') המעבד בא לידי ביטוי אבל הוא ממש לא צוואר הבקבוק - הפרש הביצועים בגיימינג בין E5200 ל-E8400 שעולה כמעט פי 3 זניח למדי. דווקא למעבדי AMD יש יתרון מובהק בגיימינג בלבד אז ה-7750 או אפילו ה-3X710/720 יכולים להיות בסיס טוב

יוצא שאפשר בלי בעיה לרדת מתחת ל-3400 עם הדרישות שלך כי ניצול של כל הסכום לא יתן פער ביצועים משמעותי ומורגש ותקבל תמורה פחותה לכספך.

עדיף להשקיע את יתרת הכסך בציוד היקפי/מארז/ספק שאינם מתיישנים כמעט או לחסוך לשדרוג עתידי של כרטיס המסך כדי לקבל ביצועי גיימינג עדיפים בהרבה לאורך זמן.

לא ברור לי מה החלטת לגבי OC - אנא הרחב לגבי OC ושאר הסוגייות שהעליתי כדי שנוכל לתפור לך מפרט מתאים ומשתלם.

פורסם

סה"כ נראה בסדר, אם כי לפי דעתי אפשר לצאת גם עם מפרט זול יותר, תוריד אותו אל מתחת 3000 ש"ח ותשקיע בציוד ההיקפי (תאמין לי, אתה תהנה מרמקולים איכותיים וציוד נוסף) שגם מאבד את ערכו בצורה איטית משמעותית, גם מפרט בכ- 3000 ש"ח יחזיק לך מסך 19 בקלות.

אני מצטער שאין לי כוח להרכיב משהו, אבל אני בטוח שתמצא פה מישהו עם כוח שירכיב לך :silly:...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים