עבור לתוכן

עזרה בבחירת - תרמיל לטיול בנפאל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש תרמיל לטיול בנפאל, עדיפות שיהיה קל.

הקנייה תהיה בחול כנראה, תקציב נכון לעכשיו לארוע יהיה באזור ה-300 דולר גג

גודל התרמיל צריך להיות באזור ה-70 ליטרים

אני אשמח לשמוע דעות אישית אם משהו מכיר תרמיל יוצא דופן ונוח מאוד.

האופציות שעלו עד עכשיו:

תודה על העזרה

פורסם

עצה שלי לך לרשת שמתמחה בזה תמדוד, תשאל אפילו אם אפשר לשים בזה משקל(בריקושט בקנית תרמיל שמתי משקולות של 30 קילו פעם כדי לבדוק איך זה) ותבדוק מה הכי מתאים לגודל שלך. תרשום כמה דגמים, יש בתפוז פורום טרקים וטיולים, תברר שמה, תבדוק מחיר בחו"ל יחסית למחיר בארץ(תרמיל נורמאלי אי אפשר לקבצ'ץ ועם גודל החבילה ללא תלות במשקל(שגם הוא יכול להגיע בכיף לאזור ה10 קילו עם תרמיל ענקי) הזמנה מחו"ל ממש לא בטוח שתיהיה כדאית.

פורסם
  • מחבר

אני קונה בחול אז לא רלבנטי משלוח.. :xyxthumbs:

לגבי מדידות, כבר בדקתי חלק מהדגמים, הבעיה שלא את כולם ראיתי בחנויות באזור שלי אז אם משהו מכיר אותם אישית.. אני אשמח לחוו"ד

בטוח יש פה כמה אנשים שטיילו ובדקו תיקים לפני זה

פורסם
  • מחבר

אנשים זה חשוב.. משהו מכיר לפחות חברות תיקים מומלצות?

הייתי שמח לפחות לשמוע אם למשהו יש נסיון עם התיקים של Lowe alpine

פורסם

כמעט כל חברה שנמצאת בחנויות מטיילים היא טובה.

לך לשם תמדוד, שים משקל ותדע בדיוק איזה תיק כדאי לך.

אין פה פתרונות קסם זה אישי לחלוטין.

ועוד משהו, אני ממש מציע לך לבדוק את חנויות העודפים, לא מזמן היה גם מבצע של 012 בלמטייל עודפים שאתה מקבל הנחה של 150 ש"ח וזה אחרי הנחת חבר מועדון והנחת עודפים (10+30%) ככה שיצא לי שתיק שעולה בד"כ 1400 עלה סביבות ה680.

(לא ראיתי את ההודעה שהקנייה תתבצע בחו"ל אבל כדאי לך לבדוק בכל מקרה לדעתי)

פורסם

יש לי ניסיון צבאי עם Lowe alpine.

באמת שתרמיל מאוד איכותי והוא יכול להתמודד עם משקלים מאוד גבוהים (40-50KG).

פורסם

לLOW ALPINE יצא שם טוב בארץ. מהנסיון שלי התיקים שלהם פחות טובים משל DEUTER ו-VAUDE.

אגב, בנפאל יש הצע מעולה של ציוד תרמילאות (חוץ מנעליים). ספציפית תיק הייתי קונה אבל בשביל כל הדברים הקטנים (כפפות, פליז, מקלות הליכה - מומלץ!, הכל שם עשירית מחיר ובאיכות טובה). גם בקטמנדו וגם בפוקארה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים