פורסם 2009 במאי 216 שנים גם אני גם ניסיתי אקטימל ומנטוס , ( הנודים שלי נהפכו רעננים להפליא )בהחלט המנטוס בהחלט יצר שינוי באווירה, אך מתוקף העובדה שנשים אינן מפליצות.. זה בהחלט תמוה מאוד.
פורסם 2009 במאי 216 שנים גם אני גם ניסיתי אקטימל ומנטוס ' date=' ( הנודים שלי נהפכו רעננים להפליא ) [/quote'] מה חשבת לעצמך אתה עכביש- אתה לא אמור לשתות מוצרי חלב... ואקטימל? רק by the numbers החיידקים יאכלו אותך...
פורסם 2009 במאי 216 שנים על מה אתה מדבר ,זה חיסכון אדיר במטהר אוויר ועוד זה טיבעי ? ( נכון , אסור לי להתקרב לאש פתוחה , אבל היי , אין לי גם מיכל/ בקבוק שאני צריך לקחת ולהחזיר כל פעם מהמדף ..) ( אהה , כן , זה גם אוטומטי ) נו , לא חתכת את נוצות התעופה של התוכי ?
פורסם 2009 במאי 216 שנים על מה אתה מדבר ,זה חיסכון אדיר במטהר אוויר ועוד זה טיבעי ? ( נכון , אסור לי להתקרב לאש פתוחה , אבל היי , אין לי גם מיכל/ בקבוק שאני צריך לקחת ולהחזיר כל פעם מהמדף ..) ( אהה , כן , זה גם אוטומטי ) נו , לא חתכת את נוצות התעופה של התוכי ? השתגעת? זה כמו לשאול אם קיצצתי את האוזניים של הערנב... ועכשו נפל לי אסימון... הקורים של העכבישים זה סתם פיקציה... הם מרחפים באויר בגלל סילון הגז שיוצא להם מהתחת! וזה אש גלויה (לא פתוחה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.