פורסם 2009 באפריל 3016 שנים בהתחלה היה לי 512mb של זיכרון ram ואז שידרגתי ל2gb ram ועדיין אני מקבל מדי פעם הודעה של כמות מועטה מדי של זיכרון וירטואליאיך אני פותר את זה?
פורסם 2009 במאי 116 שנים או תוסיף עוד זיכרון או שתגדיל את הזכרון הוירטואלי או שתפעיל פחות תוכניות בו זמנית.
פורסם 2009 במאי 116 שנים מחבר 1.אין לי אפשרות להוסיף עוד זיכרון 2.איך להגדיל את הזיכרון הוירטואלי?איזה ערכים לשים?כדי לתת למחשב לנהל אותו?3.אין לי מושג מה הם כל התוכניות שרשומות שפועלות עם הפעלת המחשב או ברשימת התהליכים לכן אני לא יודע את מה להוריד,הרב זה נראה לי של ווינדוס או של האנטי וירוס
פורסם 2009 במאי 316 שנים בXP אתה מגדיל את הזיכרון בצורה הבאה:המחשב שלי-מאפיינים-מתקדם-ואז באפשרות הראשונה "ביצועים" תלחץ על הגדרות-כאן נפתח לך חלון חדש תלחץ תבחר ב"מתקדם" ותשנה למטה את הזיכרון הוירטואלי למה שנראה לך הכי טוב.מקווה שעזרתי.
פורסם 2009 במאי 316 שנים תן ל-Windows לנהל את הזיכרון הוירטואלי.המחשב שלי-מאפיינים-מתקדם-ואז באפשרות הראשונה "ביצועים" תלחץ על הגדרות-כאן נפתח לך חלון חדש תלחץ תבחר ב"מתקדם" ותשנה למטה את הזיכרון הוירטואלי למה שנראה לך הכי טוב.תלחץ Change / שנהותבחר System Managed
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.