עבור לתוכן

VS2421 דיסטורשיין ובעיות נוספות

Featured Replies

פורסם

קניתי לי את ה-VS2421 לפני כחצי שנה ולפתע הם התחילו להציג דיסטורשיין כשהווליום עולה, שלא להזכיר שכל פעם שאיזה חיזר ממאדים משתמש בפלפון שלו אני מקבל הפרעות מבהילות ומעצבנות כשאני מנסה להירדם. האם זה נפוץ והאם חנות מחשבים מחוייבת להחליף לי אותם בגלל הדיסטורשיין?

פורסם

תראה, חנות המחשבים לא אחראית לחייזרים ממאדים דוקא. הם מתעסקים בפלישות כלליות יותר.

בכלאופן, אתה יכול לבדוק, ושנית, אתה בהחלט צודק שזה מעצבן.

אם בחנות יאמרו לך שלא - דבר עם היבואן, ועם Altec Lansing עצמה. אם זה נרכז מיבואן הרשמי, אז האחריות היא לפי המדיניות של אלטק.

פורסם
  • מחבר

קשה לי קצת לומר את זה חד משמעית ללא ניסיון עם רמקולים נוספים במדרגת המחיר של החרה שאני החלטתי לקנות, אבל לפי דעתי זוהי טעות מצד אלו שנוהגים להמליץ אליהם למשתמשים כאן ולו רק בגלל רעשי הרקע שבוקעים מהם ללא הרף והרגישות שלהם לקרינה של טלפונים/פלפונים.

פורסם

לא ראיתי שנוהגים להמליץ. ראיתי שמציעים, בין שאר האפשרויות.

פורסם
  • מחבר

איזה טיפוס ווכחני אתה, אם הדגם הזה ניבחר להיות מוצע על חשבון מבחר הדגמים הרחב הקיים בשוק ,כאשר סוגיית ה: "איזה רמקולים אתם ממליצים לי לקנות ...?" עולה , אז מטבע הדברים הוא מומלץ. גם אם לצידו יש דגם או שניים נוספים שמומלצים.

בעניי זוהי טעות להמליץ או להציע אותם ,בגלל החסרונות שפירטתי מקודם

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעצבן, ולמה אתה מתבטא כך.

בכלאופן, בכמה שבועות שאני עוקב אחרי הודעות בפורום הזה, לא ראיתי שממליצים. גם לא באי-או-פאנל.

היו פה כמה שאלות על טווח המחירים הזה. הדגם עלה, אבל לא הומלץ בדיוק מהסיבה שתיארת.

פורסם
  • מחבר

כי אתה כתבת הודאה קנטרנית ולא מדוייקת אז אני הגבתי בהתאם, לא שהפגיעה הייתה קשה או הנושא חשוב במיוחד פשוט אני רגיש לסוג כזה של פרובוקציה מצד אנשים.

בכלאופן תריץ חיפוש אם אתה עדיין מתעקש להמעיט בתדירות שבה הדגם הזה מומלץ או מוצע כלשונך כל פעם שטווח המחירים הזה עולה.

המסר שאני מנסה להעביר ושטןתו אתה קצת מתקשה להבין, בגלל שאתה נטפל לזוטות וסמנטיקה הוא שהחסרונות של הדגם הם הרבה יותר משמעותיים ממה שהרבה משתמשים כאן נוטים להאמין גם אם הם מודעים להם ומדווחים עליהם לעיתים.

פורסם

אתם מתבקשים להרגע.

הדגם הזה ידוע כבעל בעיות בסדרות יצור מסויימות, עד כמה שידוע לי, אנשים שקנו לאחרונה לא נתקלו בבעיות כפי שפותח הדיון מציג.

היו כבר מספר שרשורי "אל תקנו!" על הרמקולים האלה, לא צריך עוד אחד.

vid170, אין לך הרבה בררות, נסה לממש אחריות, קשה להגיד אם היא מכסה את זה.

(מבחינה הגיונית הייתי אומר שכן, מבחינת יבואנים בארץ, נו, אתם יודעים איך זה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים