עבור לתוכן

prison break ביוון

Featured Replies

פורסם
אשה מסתורית וגבר חוטפים מסוק באיומי רובה אוטומטי. הם נוחתים על גג בית הכלא השמור ביותר ביוון, מנהלים קרב יריות קצר ושני אסירים מהמסוכנים ביותר במדינה עולים על המסוק ונמלטים אל החופש - כך נראתה תוכנית הבריחה של ואסיליס פלאוקוסטאס ואלקט ריזאי. היא הצליחה. פעמיים
למרבה המבוכה של רשויות החוק היווניות, אין זו הפעם הראשונה שהשניים בורחים מהכלא. ב-2006 הם ביצעו את אותו תעלול בדיוק, מאותו בית סוהר, ונתפסו לאחר מכן. גם הבריחה השנייה, לפני חודשיים, הוכתרה בהצלחה, אף שהם הוחזקו בבידוד, ואף שבריחתם הראשונה מהכלא והמצוד אחריהם כיכבו בכל כותרות העיתונים ביוון במשך שנתיים. וכל זאת עוד לפני שהספיקו לעמוד למשפט על הפשעים שביצעו לאחר שנמלטו.
לא היו נפגעים במהלך התקרית, שנמשכה רק כארבע דקות, למעט סוהר אחד שפצע את עצמו כשניסה להוציא את נשקו מהנרתיק.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1081436.html

פורסם

אוף למה הרסת לי! לא ראיתי את הפרק האחרון!!

פורסם

אני חושב שאת הבריחה הזאת ניסו לעשות מסונה... זה כבר העונה השלישית, אם אני לא טועה או השניה.

פורסם

ה"ארץ" באיחור קל...

הבריחה הייתה לפני חודשיים, בפברואר

פורסם

אני חושב שאת הבריחה הזאת ניסו לעשות מסונה... זה כבר העונה השלישית, אם אני לא טועה או השניה.

כבר עוד מעט נגמרת העונה הרביעית

פורסם

הקטע ביוטוב

שמעו איך כל האסירים מריעים :yelclap:

פורסם

כבר עוד מעט נגמרת העונה הרביעית

אני יודע, אחרי העינוי המתמשך שהמפיקים עשו וכל הזמן דחו.

אני פשוט לא זוכר מתי הם נכנסו לסונה, אני חושב שבסוף העונה השניה ואז בשלישית הם ניסו לברוח מסונה.

פשוט מישהו מעלי אמר ש"הרסו לו את סוף העונה".

לפי איך שזה נראה היום במצב בPRISON BREAK עוד מעט נגלה שאבא שלהם עדיין חי.

פורסם

אני יודע, אחרי העינוי המתמשך שהמפיקים עשו וכל הזמן דחו.

אני פשוט לא זוכר מתי הם נכנסו לסונה, אני חושב שבסוף העונה השניה ואז בשלישית הם ניסו לברוח מסונה.

פשוט מישהו מעלי אמר ש"הרסו לו את סוף העונה".

לפי איך שזה נראה היום במצב בPRISON BREAK עוד מעט נגלה שאבא שלהם עדיין חי.

אשכרה.

קצת מצוץ מהאצבע הקטע הדפוק עם האמא.

ועוד שהיא נתנה אישור לסנייפר להוריד את הבן שלה? עוד יותר דפוק..

פורסם

אולי די עם הספויילרים? :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים