פורסם 2009 באפריל 2916 שנים זה אפשרי? בתור התחלה אני אסביר שאני מדבר על הרמקולים הפשוטים של מחשבים. רציתי לשאול אם אפשר לחבר להם במקום את הספק חשמל הרגיל: לחבר להם לכניסה את היציאה המתכתית העגולה הרגילה ובמקום לחבר לחשמל לשים (במקום המתאים לפי התמונה) בטריית מלבן (9V): זה יעבוד? תודה מראש
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים תאורתית אפשרי, אבל לא סביר שהבטריה תוכל לספק מספיק זרם בשביל להפעיל את הרמקולים, בטוח לא להרבה זמן.בנוסף, שים לב שאתה צריך בטריה שמוציאה מתח כמו המתח שהרמקולים צריכים
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר תאורתית אפשרי, אבל לא סביר שהבטריה תוכל לספק מספיק זרם בשביל להפעיל את הרמקולים, בטוח לא להרבה זמן.בנוסף, שים לב שאתה צריך בטריה שמוציאה מתח כמו המתח שהרמקולים צריכיםאת זה המחוגים הקטנים בשנאי לא יוכלו לסדר? כי יש מקום רק למלבנית רגילה..ויש לכם הערכה של כל זמן? חצע שעה? 3 שעות? (לא בווליום מטורף)
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים תלוי בהרבה דבריםעל כמה וולט המגבר שבתוך הרמקולים עובדכמה אמפר הוא צורךכמה אתה מגביר את הרמקוליםכל זה משפיע על הזמנים שהסוללה תחזיק- ושום דבר פה לא מדוייק
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים חבר שלי עשה משהו ממש יפה.הוא לקח רמקולים של מחשב שהשנאי שלהם הוא חיצוני. ופשוט החליף אותו בחיבור של מטען של רכב, גזר את הכבל והצמיד אותו לסוללה של מברגה. [מינוס ופלוס].זה עובד יפה מאוד 4 שעות.
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים קצת ידע באלקטרו' יכול מאוד להועיל לך..בלי קצת מידע על הרמקולים אנחנו רק יכולים לזרוק מספרים אז רצוי מאוד שתביא פרטים..(הספק, אמפר, מתח וכאלה..)
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר סוג הרמקולים הוא: Logitech R10 (תוצאות חיפוש בגוגל) הכי קרוב למפרט מצאתי פה: http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=267&ArticleID=667 יש עוד רעיונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.