פורסם 2009 באפריל 2916 שנים אני היה יותר ספציפי יש לי 2 קבצי MP3 אני רוצה לחבר אותם אולי אפילו לעשת אפקת (היה לא זוכר באיזה גרסה של WINAMP אופציה שהוא אובר בין בשיר שמנגן לזה שאחרב בכניסה ויציאה כמו ש DJ עושה את האופציה הזו אני מחפש )
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים יש את התוסף הבא ל WINAMPשעושה בדיוק מה שאתה מבקשרק שאתה צריך בהגדרות של WINAMP לעשות לפני שיוכל להריץ 2 נגנים במקבילזה נקרא : ALLOW MULTIPLE INSTANCES וזה נמצא ב- GENERAL PREFERENCES ואז אתה מוריד ומריץ (כמדומני שזה לא התקנה שמתווספת לפלאגינס..לפחות לא בגרסה 5 , אלא צריך להריץ את הקובץ כל פעם.)פותח שתי נגנים במקביל והנה יש לך עמדת DJ עם WINAMP שם התוסף : Fadeamp v2.0 לינק:http://www.winamp.com/plugins/download/138321ואם אתה רוצה רק FADE בסיום השיר והתחלה של זה שאחריו אז יש לך את הפונקציה מובנת בWINAMP אתה רק צריך לשחק עם הms של כמה זמן יהיה הFADE
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר לא הבנתה אותי אני מחפש את האפקט הזה של החיבור בשהיל לאחד שני קבצים לקובץ אחד
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים לא הבנתה אותי אני מחפש את האפקט הזה של החיבור בשהיל לאחד שני קבצים לקובץ אחד לצמיתות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.