עבור לתוכן

תקוע ב GTA 3 VICE CITY וכלום לא עוזר

Featured Replies

פורסם

עברתי את כל המשימות של המשחק,

אניתי את המליבו, מגרש המכוניות, מכונית הגלידה, בית דפוס, מועדון (אין משימות כלל, או שאני טועה?), אולפן הקלטות, תחנת מוניות ואני חושב שזה הכל.

אחרי שסימתי את משימה מסויימת שהיא גם הייתה האחרונה התקשר אלי העורך דין ROSNBERG מאוים ובהול בטלפון, וזהוא נגמרה השיחה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, אני יודע שיש עוד משימות והמשך אבל איך מגיעים לזה?

פורסם

תיסע לאחוזה שלך...

עשית את כל המשימות (assasination וכד?)

פורסם

גם אני באותו מצב : עשיתי הכל כל המשימות האפשריות (חוץ מהגלידה), קניתי הכל, יש לי 300000$ לא יודע מה עוד צריך.

תעזרו לנו :-[ :-[ :-[ :-[

פורסם

תנסה לעשות את המשימה עם הגלידה היא קלה...

תגמור את כל המשימות (לא צריך את המשימות של הכנופיות)

ותחזור

פורסם
  • מחבר

ok

אז ככה,

המשימה עם הגלידה?

חשבתי שזה סתם עצמאי להרוויח כסף,

וגם המכוניות עם המרוצים.

אבל במכוניות ראיתי אז את הרשימה והמכוניות שאני צריך לייבא אז אני משאר שזאת גם משימה (מצאתי את כל המכוניות חוץ מ IDAHO ו LANDSTALKER, מישהוא יודע איפה אני מוצא אותם???? או איך הם נראים???)

אני חושב שאחרי זה זהו לא?

פורסם

המשימה של הגלידה היא למכור רצוף 50 "גלידות"

המשימה במועדון היא להסתכל על החשפנית הזו בחדר הפרטי לכמה דקות

לאולם תצוגה יש כל מיני אתרים שמראים איזה מכוניות צריך עם תמונות ואיכן הן נמצאות...אני לא מצאתי לינק לזה אבל תבדוק בגיימר יביאו לך ישר

אחרי שתסיים כמעט את כל המשימות בבתים אתה תקבל טלפון או משהו ואז יהיו לך עוד שני משימות אחרונות...

המשימה האחורנה נקראת "שמור את החברים שלך קרוב" או משהו כזה ...סיימתי את המשחק מזמן

פורסם

תקשיבו כולם אני זוכר שאני גמרתי את המשחק גמרתי אותו במועדון שלייד הבית הראשון שלך ויש שם משימה אבל אני לא זוכר איך עושים אותה....

פורסם

ניראה לי אם אני זוכר טוב ששני המשימות האחרונות הן ...לחסל כמה רוכבים על קטנועים שגונבים לך כסף מהעסקים (ממש כיף להכנס בהם...)

ועוד אחת באחוזה הגדולה ששם צריך להגן על הכספת מאיזה מאה איש...(לא קשה...עם וולקן)

פורסם

ok

אז ככה,

המשימה עם הגלידה?

חשבתי שזה סתם עצמאי להרוויח כסף,

וגם המכוניות עם המרוצים.

אבל במכוניות ראיתי אז את הרשימה והמכוניות שאני צריך לייבא אז אני משאר שזאת גם משימה (מצאתי את כל המכוניות חוץ מ IDAHO ו LANDSTALKER, מישהוא יודע איפה אני מוצא אותם???? או איך הם נראים???)

אני חושב שאחרי זה זהו לא?

בשביל לסיים את המשימה של הבית מוכניות צריך להביא אותם לחניון ולא לגמור את המירוצים. אני לא סיימתי את הגלידה ואת מועדון הריקודים קניתי רק אחרי שסיימתי את המשחק. בדוק שגמרת את בית הדפוס כי אני לא טועה המשימה הראונה אחרי שמסיימים את החנויות מגיעה משם, ביקור לא יזיק.

אם אני לא טועה IDAHO זאת מכונית יפה כזאת עם מקום לרק 2 אנשים וגג מעוגל או בצבע שונה מהרחב, השני זאת מכונית די ג'יפית עם פס עץ בתחתית

פורסם

יכול להיות שאני טועה... :-\

אבל לםי מה שקראתי הבנתי שלא עשיתם את המשימות עם הצלם פורנו, זה מין אולפני סרטים כאלה שנמצאים על אי קטן באמצע המפה...

יכול שעשיתם ואני לא שם לבב, אבל אם לא, אז תנסו, זזה שצריך לקפוץ עם האופנוע על הגגות ולהקרין על הבניין את הsuxxx

;D

פורסם

במעודון הריקודים יש משימה שנראה לי אחריה מתקשרים אליך מהאחוזה (יותר נכון הכושון הבוגדני מתקשר אליך מהאחוזה) המשימה היא שאתה צריך לאסוף 3 או 4 אנשים בשביל לעשות שוד בנק ונראה לי אחרי המשימה הזאת מתקשרים אליך מהבית (האחוזה) אתה נוסע לשם ואז מתקיפים אותך שם מלא אנשים (אגב חבר'ה אני לא יודע איך עוברים את המשימה הזאת ? צריך לירות בכולם עד שהם נגמרים או שהם באים בלי סוף ?) ונראה לי שזאת המשימה האחרונה.

יש גם משימות נחמדות עם איש הצבא שכשאתה מסיים את המשימות שלו אתה מקבל נשקים חדשים ומגניבים כמו המיני-גאן.

פורסם

יש עוד משימות אחרי זה...של בתים וכדומה...

תסביר בדיוק איפה ניתקתע שנכול לעזור לך

פורסם

אני מגן על הכספת הזאת ואז נמאס לי להרוג בלי הפסקה את הנכים האלה שבאים עליי כל הזמן אני יוצא מהחדר ואז לנס (הכושון הבוגדני) רוצה להרוג אותי אבל לא מצליח ואז מופיע לי על המפה שאני צריך להרוג אותו אני מוציא את המיניגאנר שלי 8) יורה בו אבל הוא כל הזמן בורח למרות שאני פוגע בו אבל כשאני מתרחק מהכספת בשביל להרוג אותו (את הכושון) אבל אז אנשי המאפיה באים לכספת ואני צריך שוב לחזור ולהרוג אותם . השאלה העיקרית שלי היא האם אנשי המאפיה האלה נגמרים מתישהו או שהם באים בלי סוף ?

ועוד משהו קטן שיכול לעזור לי לעבור את המשימה ... איך מקבלים 200 חיים לא כולל שיריון.

פורסם

אתה צריך לסיים מספר גבוה של משימות אמבולנס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים