פורסם 2009 באפריל 2916 שנים זה אמור להיות מקצוע שקשור איכשהו לחשמל/אלקטרוניקה .ראיתי מודעה "דרוש מזווד" , ופעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת , מזה ?
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים יכול להיות שזה ממילה זיווד ? כמו מזוודה ?יכול להיות שהכוונה לקופסא למוצר אלקטרוני כלשהו ?ז"א Casing ?
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים אני מכיר את המושג מהצבא..שם המשמעוית בגדול היא: "הכנה לקרב"נניח, "אנחנו הולכים לזווד את הג'יפ הזה" = לבדוק שיש רשתות הסוואה\ שהוא צבוע כמו שצריך, שיש שם מספיק מנות קרב, שיש מספיק תחמושת לתת מקלע, שהתת מקלע תקין וכו'..(אני לא קרבי אז סתם זרקתי דברים שאני חושב שעושים בזמן זיווד ג'יפ)
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים אז ככה מזווד הוא עושה עבודה של זיווד כמשמעו של המילה שזה יכול להיות הרבה דברים אבל לרוב זה חיווטים הכנת סכמות של חשמל ואלקטרוניקה ..זיווד זה דבר מאוד רחב .. וגדול ..!תתקשר לתשאל ! ;D
פורסם 2009 במאי 116 שנים זיווד זה הכנת מארזים.לא חיווט ולא סכימות של חשמל ואלקטרוניקה.נמסיס זיווד זה גם קשור לאלקטרוניקה בעקיפין ....את הזיווד אתה עושה לפי תרשים שהוא הסכמה שלך !
פורסם 2009 במאי 116 שנים לזווד סופה אצלנו אומר להרכיב עליה קשר וכל מה שקשור לזה (מחלקת קשר בא"ח גבעתי )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.