עבור לתוכן

קיט 2X2GB, למטרות OC, מי מבין החברות עדיפה? + סטפינג מומלץ עבור I7

Featured Replies

פורסם

1. OCZ

2.או MUSHKIN

3.או G SKILL

המחירים מאוד דומים, מדובר בזכרונות במהירות 800 MHZ.

דבר שני, אני צריך סטפינג מומלץ עבור I7...למטרות OC כמובן.

פורסם

איזה FSB אתה צריך בשביל זיכרונות לאוברקלוק?

פורסם

1. OCZ

2.או MUSHKIN

3.או G SKILL

המחירים מאוד דומים, מדובר בזכרונות במהירות 800 MHZ.

דבר שני, אני צריך סטפינג מומלץ עבור I7...למטרות OC כמובן.

לגבי הDDR2 , שמעתי פעם שזכרונות של OCZ עושים לפעמים בעיות אם אתה מוסיף מודלים של זיכרון מחברות אחרות , במקרה וזה לא נכון, כל אחת מהחברות מעולה.

לגבי הI7 , אם אתה הולך על קיט של 6GB אז פשוט תיקח את אלה שהם 1333 הכי זולים שאתה מוצא , ההבדלים ביניהם לבין 1600 זניחים כנ"ל לגבי הבדלי התיזמונים (CL9 לעומת CL8 או 7 )

עריכה:

ראיתי שאתה רוצה זכרונות לI7 למטרות OC אז תזמון נמוך עדיף עבורך , תיכנס לIQPC יש להם מחירים לא רעים לקיטים של 6GB הן מG.SKILL והן מOCZ

פורסם
  • מחבר

^^

לא הבנת אותי נכון, אני מחפש המלצה לזכרון DDR2, ובנוסף, אני צריך סטפינג לI7- אני צריך מעבד עם פוטנציאל OC טוב.. זה הכל

את הזכרונות DDR2, אני צריך למערכת פשוטה יחסית..

פורסם

לגבי הזכרונות, אני די בטוח שכולם יספיקו. יעזור אם תגיד כמה OC תרצה לעשות...

בנוגע לסטפינג של I7 - אני לא כל כך מתמצא סטפינגים של I7 (אני לא בטוח אם כבר יצאו כמה אפילו), אבל כל I7 שתמצא יהיה טוב לOC.

פורסם

לגבי הזכרונות, אני די בטוח שכולם יספיקו. יעזור אם תגיד כמה OC תרצה לעשות...

בנוגע לסטפינג של I7 - אני לא כל כך מתמצא סטפינגים של I7 (אני לא בטוח אם כבר יצאו כמה אפילו), אבל כל I7 שתמצא יהיה טוב לOC.

יש שני סטפינגס לI7 , את המקורי (בהנחה שאנחנו מדברים על ה920) שהוא C0 ויצא ממש עכשיו D0 שדניס שם כתבה בת'רד הראשי של I7 עליו.

שניהם מעולים לOC כאשר לD0 יש יתרון קל בהעלאת תדרים בלי שינוי מתח , נועה מחשבים מוכרים אותו והוא עולה כ-200 ש"ח יותר מהרגיל (לא מצדיק את המחיר)

קח I7 920 עם קירור איכותי כמו המוגן 2 יהיה בסדר

פורסם
  • מחבר

הזכרונות מיועדים למחשב שמבוסס על E2180, ורץ על תדר של 3.2..

בקשר לI7 - תודה רבה, עזרתם לי מאוד.

פורסם

כל זכרונות 800MHZ הכי פשוטים שתמצא יתאימו.

פורסם
  • מחבר

זו גם הדעה שלי.. פשוט מהנסיון שלי OCZ מסוגלים להתמודד עם תוספות מתח למיניהם בצורה טובה יותר מאשר זכרונות עלומי שם..

פורסם

זה כנראה נכון, אבל כדי להגיע ל3.2 עם E2180 אתה בכלל לא תצטרך תוספת מתח לזכרונות... הם אפילו לא יהיו בOC...

פורסם
  • מחבר

אני רץ עכשיו על 3.2, והמחשב מכיל רק 2 GB, אני מעוניין לשדרג ל4, ואם כבר משדרגים, לפחות שהזכרונות יהיו מבית טוב.

פורסם

קח סטיק בודד (יותר זול מזוג) של 2GB הכי זול שתמצא, יש בערך ב-110-120 שקלים.

אתה לא צריך תוספת מתח ולא תוספת בתדר - משמע שקונים את הזיכרון הכי זול.

פורסם

כל המעבדים של i7 920 באריזת BOX ממשוק מורשה הוא D0, קרי SLBEJ.

ואכן מדיווחים שנקראים ברשת הוא בעל יכולות OC משופרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים