עבור לתוכן

מעוניין לקנות מעבד שיעבוד בOC מאוד רציני מתלבט בין E8600/E8500/E8400

Featured Replies

פורסם

מצטרף להמלצה על הE8500, בתנאי שהוא E0.

הרבה יותר משתלם, ואם יש לך לוח טוב + זכרונות טובים, תגיע בערך לאותו התדר.

אני למשל הוגבלתי ע"י הזכרונות + הלוח. (g.skill 800)

ואני יודע שלא קשור, אבל דורבנתי לעשות זאת ובזבזתי לפחות שעה והרבה עצבים.. אז הנה המקסימום שהגעתי עם הE8600 שלי, עם קירור יותר חלש משך, זכרונות יותר איטיים, ולוח הרבה יותר ישן. נא לשים לב שהמערכת לא היתה יציבה, ושעמדתי על מתח 1.6. (בפועל 1.55 ב cpu-z).

4750 :D

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=555707

עריכה:

הקדמת אותי, אבל כן.. מסקנה נבונה.. תתחדש!

פורסם

מה אתה אומר, יש לי E8600 עם לוח P35 של גיג'בייט. וכבר הגעתי למהירות יציבה לחלוטין של 4500 (450*10) כשהמעבד ב1.425.

הגעתי גם ל4700 אומנם לא יציב לחלוטין, אבל רק משום שלא רציתי לעבור את ה1.5. ובגלל שהמעבד כבר התחיל לרתוח (70+ מעלות במאמץ עם AC extreme)..

בכל מקה הפואנטה שלי היא שלהגיע ל4700 זה לא כזה מטורף כמו שאתה מציג..

אתה בחור בר מזל.

תסתכל על רוב האנשים באינטרנט, ותראה שמעט מאוד בכלל עוברים את ה4-4.2 .

בכל מקרה, אני עדיין עם ההמלצה שלי, - E7400 או E5200.

פורסם

ואני יודע שלא קשור, אבל דורבנתי לעשות זאת ובזבזתי לפחות שעה והרבה עצבים.. אז הנה המקסימום שהגעתי עם הE8600 שלי, עם קירור יותר חלש משך, זכרונות יותר איטיים, ולוח הרבה יותר ישן. נא לשים לב שהמערכת לא היתה יציבה, ושעמדתי על מתח 1.6. (בפועל 1.55 ב cpu-z).

4750 :D

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=555707

עריכה:

הקדמת אותי, אבל כן.. מסקנה נבונה.. תתחדש!

בסופו של דבר ככל ש-FSB גבוה ומכפלה נמוכה מספר הרכיבים שנכנסים לאוברקלוק גבוה יותר.

E8600 אולי יגיע לתדר מעבד גבוה יותר אבל ה-E8400 יכול להשוות, לכן אני לא רואה כל סיבה להשקיע על E8600.

לאן שאתה הגעת אני הגעתי בפחות מתח ויותר FSB עם C0.

וכן, גם לי היה מזל ליפול על מעבד כזה.

---

גם אני ממליץ על E8500, ההבדלים במחיר היום לא משמעותיים בינו לבין E8400.

[attachment deleted by admin]

פורסם

שוב, לא טענתי אחרת.. אני רק רציתי לציין שהמגבלהה שהציגו פה (4-4.2) לא הגיונית בכלל שכן רוב האנשים מגיעים ל 4.0 במתח סטוק, אז לפחות ל4300-4400 אפשר להגיע למי שיש ציוד נורמלי, ויודע להשתמש בו).

בכל מקרה, שוב לפותח הדיון יש לוח טוב וזכרונות מעולים, אין לו מה לחפש בE8600 חוץ מהסטפינג.. ואם את זה הוא יכול לקבל בE8500 אז שילך על זה בעיניים עצומות.

וד"א המתח שלך גבוה יותר ;-)

פשוט יש לי vdrop מטורף (גם בסטוק), ובCPU-Z המתח היה על 1.55.

בכל מקרה זה לא קשור לדיון. ושוב לדעתי הE8600 מיותר לחלוטין בתקופתנו.. הוא היה שווה את זה כשלא היו 8500 ו8400 בסטפינג E0..

פורסם

בביוס המתח היה על 1.56, אבל זה גם לא רע 8)

פורסם

הינה דוגמא לאחד שהגיע ל4.7 יציב

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש גם כאלה שהגיעו להרבה יותר.. בכל מקרה תראה את המתח, והטמפרטורה.. -74 מעלות.. עכשיו תסביר לי בבקשה כמה חשמל צריך לבזבז בשביל להשאיר את המחשב קפוא על -74 מעלות 24/7 ;D (בכל אופן, ניסויים כאלה עם חנקן נוזלי יש בשפע, ולא על זה הדיון פה, אלה על קירור אויר)..

פורסם
  • מחבר

שוב, לא טענתי אחרת.. אני רק רציתי לציין שהמגבלהה שהציגו פה (4-4.2) לא הגיונית בכלל שכן רוב האנשים מגיעים ל 4.0 במתח סטוק, אז לפחות ל4300-4400 אפשר להגיע למי שיש ציוד נורמלי, ויודע להשתמש בו). מסכים עם כל מילה

בכל מקרה, שוב לפותח הדיון יש לוח טוב וזכרונות מעולים, אין לו מה לחפש בE8600 חוץ מהסטפינג.. ואם את זה הוא יכול לקבל בE8500 אז שילך על זה בעיניים עצומות.

תודה לכולם. אני מאוד מעריך את ההודעות שלכם.

ואכן יש ברשותי ציוד דיי טוב הייתי אומר בכדי להגיע לכך.

המון אנשים עם E8500 וE8600 הגיעו לתדר של לפחות 4.6 יציב עם סטפינג של C0. אתה מוזמנים לעיין:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=191950&page=18

בסופו של עניין הE8500 הוא זה שיספק לי את הסחורה המתאימה לכן אני הולך עליו. תודה רבה לכולכם על דעתכם המקצועית!

חג שמח לכולם. -שלומי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים