עבור לתוכן

מתכוון לרכוש ווי בארה"ב - שאלות...

Featured Replies

פורסם

אני עומד לרכוש בקרוב מכשיר ווי בארה"ב (בניו יורק, אם לדייק יותר).

שאלות:

1. הכוונה שלי לרכוש את המכשיר ב"נינטנדו וורלד סטור" במנהטן. האם מישהו יכול לאשר לי שהמחיר הוא 250$? מה לגבי ההמתנה שם - האם מישהו יודע פרטים? הבנתי שבעבר היה צריך לחכות מחוץ לחנות שעה ועוד חצי שעה בפנים...האם הבהלה הסתיימה?

2. מה צריך/כדאי לקנות עוד חוץ מהמכשיר? יש שני סוגי ג'ויסטיקים שצריך להוסיף? הכוונה ליצור אפשרות שנוכל לשחק בשניים

3. האם ניתן לקנות בארץ ספק כוח בלבד מקורי לווי? (מעדיף לא לחבר את הספק האמריקאי עם ממיר מתח) ואם כן, האם בכל מקום כמו טויס-אר-אס או שאני צריך לחפש איזה מקום מיוחד שימכור לי?

4. וכשיגיע הזמן לרכוש משחקים בפורמט NTSC - האם רכישה באתר play-asia מומלצת?

תודה.

פורסם

לשאלותיך:

1) המחיר לא השתנה מאז שהוא יצא לפני שנתיים וחצי והוא אכן 250$

2) המכשיר תומך בעד 4 שלטים כל שאר התוספות הן למעשה חתיכות פלסטיק שמולבשות על השלט ונותנות "תחושה" של הדבר האמיתי כמו הגה, מחבט טניס ועוד

3) לא בדקתי אבל סביר להניח שיש בארץ ועוד יותר סביר שיצא לך יותר יקר מממיר מתח. לגבי הממיר - כשקניתי תXBOX בארה"ב קניתי בארץ ממיר שיצא לי פחות מחצי מחיר מספק ארופאי תואם

4) PLAY ASIA אחלה אתר. אני מזמין משם משחקים מדי פעם. ואם זה אפשרי תזמין במקום NTSC משחקים שהם REGION FREE. יצא לך יותר זול

תתחדש! 8)

פורסם
  • מחבר

תודה לך - מבקש קצת הרחבה אם אפשר...

2. תוספות - אני לא מעוניין בחתיכות הפלסטיק אבל מה חובה באמת לבקש חוץ מהמכשיר? ברור לי שגם אם אקנה את המכשיר "as is" אוכל להשלים בארץ אח"כ אבל אני מניח שזה יהיה יקר יותר. האם צריך להוסיף רק את אחד משני הג'ויסטיקים או את שניהם?

4. איך הפרוצדורה של משלוח משחקים לישראל? דואר? פד-אקס? צריך לשלם מכס?

אגב, אם הבאת אקס-בוקס מארה"ב - עברת בירוק? פירקת אותו מהקרטון במזוודה?

פורסם

לשאלותיך - רן:

1) מה שאתה מתאר עם ההמתנה מחוץ לחנות - זה היה בהשקה , זה ממש לא המצב הקבוע של החנות , למעשה היא לרוב די ריקה.

2) WIIMOTE ונונצ'ק - סה"כ - הרבה יותר מדי כסף :) - ואתה חייב את שניהם לרוב המשחקים

לגבי מכס - על משלוח מעל 50 דולר - כן.

בלנקמן - הWII זה לא XBOX - אין לו משחקים שחלקם נעולים איזורית וחלקם REGION FREE.

ליביו

פורסם

תודה לך - מבקש קצת הרחבה אם אפשר...

2. תוספות - אני לא מעוניין בחתיכות הפלסטיק אבל מה חובה באמת לבקש חוץ מהמכשיר? ברור לי שגם אם אקנה את המכשיר "as is" אוכל להשלים בארץ אח"כ אבל אני מניח שזה יהיה יקר יותר. האם צריך להוסיף רק את אחד משני הג'ויסטיקים או את שניהם?

4. איך הפרוצדורה של משלוח משחקים לישראל? דואר? פד-אקס? צריך לשלם מכס?

אגב, אם הבאת אקס-בוקס מארה"ב - עברת בירוק? פירקת אותו מהקרטון במזוודה?

אם אתה מחבר למסך LCD\פלזמה או כל מסך שתומך בקומפוננט תיקנה כבל קומפוננט לWII האיכות תמונה תישתפר משמעותית

ותוכל לצפות באיכות EDTV (זה יותר טוב מטלוויזית CRT גנרית אבל לא קרוב לHDTV )

ממליץ לך לקנות גם גימפאד גימקיוב איכותי -(יש זבל ויש איכותים ) אם תירצה גם לשחק במישחקי גימקיוב אז גם כרטיס זיכרון גימקיוב

הגימפאד עצמו יאפשר לך לשחק בהרבה מישחקי WII וVC וכמובן גימקיוב במשחקים שתומכים בו ויש די הרבה

ובחלק מהם הוא אפילו יותר נוח

הכרטיס זיכרון יתן לך לישמור יתקדמות במישחקי גימקיוב והיום אפשר ליקנות אותם בזול וחבל לפספס כמה מישחקים כמו זלדה WW לדוגמה

בנוגע לשלט הרגיל בקופסה אתה מקבל את השלט הרגיל והנונצק -

wii-controller.jpg

לשחק ב2 אתה צריך עוד זוג כזה -40 ו20 $ לא כולל מס מקומי בארצות הברית

או בקיצור 60$ לא כולל מס

בקרוב צריך לצאת Motion Plus

Wii Motion Plus

wii-motionplus.jpg

ואם תגיע אחרי שהוא יצא ממליץ לך לקנות אחד כזה

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה לעוזרים - הווי + סט ג'וייסטיקים נרכשו בדיוק במחירים המתוארים מעלה.

חוזר לאחת משאלותיי הקודמות - היכן אני רוכש ספק כח מקורי לווי כאן בארץ? אני יודע שהוא יקר יותר מממיר מתח אבל לא מעוניין לקחת סיכונים.

ושאלה נוספת - כרטיס זכרון חובה לרכוש? או שלמכשיר יש זכרון פנימי?

פורסם

לא משתלם לרכוש WII בחו"ל. המחיר עומד על 250$ לפני מיסים. המיסים בניו יורק על אלקטרוניקה, אם אינני טועה, עומדים על 18%. כבר הגענו ל-1,200 שקלים. תוסיף שנאי חשמלי הגעת 1,300. בארץ ניתן להשיג WII ב-1,500 עם אחריות. לדעתי חבל על הכסף.

פורסם

א. אתה טועה בקשר למיסים - הם פחות מחצי ממה שרשמת.

ב. המכשיר כבר נרכש.

לבחור - פנה לחנויות שמיבאות WII - כמו ויגיז , מדיה גיים וכו ותשאל אותם.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים