פורסם 2009 באפריל 2816 שנים יש הרבה מכשירים יקרים שעבורם יש צורך בתשלום חודשיהרבה תוכניות "חינם" שמקבלים החזר על המכשיר אבל מתחיבים לתוכנית גלישה בתשלוםאני מחפש (אם יש) תוכנית שאני יכול לקבל, מכשיר פלאפון חדש בלי שום תשלום רק בהתחיבות.כמו כן אני אשמח לדעת איזה מסלולים ממולצים יש (מדובר ב4 מכשירים משפחה מתוכם 2 סטודנטים)תודה.
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מחבר אני אשאל אחרת, הבנתי שכל מכשיר דור 3 מחויב בתשלום חודשי של 20שח בשביל בלה בלה אז אני מחפש המלצה למכשיר לא דור 3.ואם מישהו יש לו תוכנית טוב אני אשמח לשמוע עליה...
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים 1-800-052-052 - סלקום1-800-050-050 - פלאפון1-800-054-054 - אורנג'הם ידעו מה להציע לך.בנוסף יש באתרים שלהם חבילות
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מחבר כן כבר דיברתי איתם ובדקתי את החבילות באתרים...אבל אני לא מעונין שהם ידחפו לי מכשיר אלא למצוא את המכשירים המומלצים ולבחור בעין איזה מהם יותר מתאיםכמו כן לגבי התוכניות שלהם, אולי יש תוכניות יותר טובות שהם לא מפרסמים? כמו בהרבה ספקים אחרים שרק אם אתה מתעקש אז מעבירים אותך לשימור ושם נותנים לך תוכניות הרבה יותר רציניות.
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מה עם מירס?! שכחתי אותם למרות שאני לא אוהב אותם(יכול ליהיות שרק אני, אבל הם הברירה האחרונה מבחינתי) ולאמיר תבקש ישר לעבור לשימור, הם יתנו לך בלי בעיה מיוחדת. אני לא הצלחתי להוריד אף פעם מחירי חבילות, ותמיד הציעו לנו חבילות משתלמות.
פורסם 2009 במאי 116 שנים אין דבר כזה מכשיר "חינם" אני חושב שרוב רובן של החבילות הן במכשירים דור שלישי ומעלה הייתי מציע לך לקנות מכשירי סים לבד ( כלומר שאינם דרך החברה ) ולהתחבר לתוכנית בהיתחיבות של שנה ויש לך מספרים בעלות מינימלית .
פורסם 2009 במאי 116 שנים ההחזרים הם לא בהתיחבות לחבילות גלישה אלא בהתחייבות לדיבור ב-X שקלים בחודש כך שכביכול יוצא לך לשלם רק על השיחות ולא על המכשיר.למשל אני קניתי W660 בזמנו כשעלה כ-50 ש"ח בחודש ואם אני מדבר בכ-50 ש"ח בחודש אני לא משלם עליו אבל זה כשתפסתי מבצע חבל על הזמן.ברוב המקרים היום כדי לא לשלם על מכשיר בכלל צריכים לדבר בערך פי 2 מהערך שלו, ככה שאם תרצה מכשיר טוב וחדיש ב"חינם" תאלץ להגיע לסכומים חודשיים של 150-250 ש"ח.
פורסם 2009 במאי 116 שנים אכן אתה ליכאורה משלם עבור המכשיר בשיחות אבלאתה מחוייב ו"קנסות" הם שערורייתיים
פורסם 2009 במאי 116 שנים ברוב המקרים היום כדי לא לשלם על מכשיר בכלל צריכים לדבר בערך פי 2 מהערך שלואמת. קנה את המכשיר "בחוץ", לא דרך החברה.
פורסם 2009 במאי 116 שנים לעניות דעתי הסיבות לרכישת מכשיר טלפון מהחברה הסלולרית הם : 1.טיפשות 2.עצלנות 3.טיפשות 4.עצלנות 5.עודף כסף. 6.קוצר זמן כתבתי טיפשות ועצלנות פעמיים כי יש את הטיפשות והעצלנות ליפני שניגשים לחברה הסלולרית וטיפשות ועצלנות לקרא על מה אתה חותם כשאתה כבר שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.