פורסם 2009 באפריל 2716 שנים לוח אם שבו 1 חריץ הרחבה PCI Express ולפחות 2 חריצי הרחבה PCI רגילים הלוח צריך לתמוך גם ב -DDR2 רגיל וגם DDR3 עבור שדרוג עתידי.במחשב יותקן 2GB של זיכרון RAM מסוג DDR2 בתדר 1066MHZחובה שהיה RAID חומרה מובנה בלוח שתומך ב 0.1 לפחות.כרטיס מסך עםעם 2 יציאות DVI. (יכול להיות מובנה בלוח או חיצוני ).כ. רשת 1000 MBלמחשב מחובר מסך 19 אינטש בחיבור DVI ---(מה בא טוב כאן )אין מגבלות תקציב,אבל צריך להיות ריאלי
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים כפי שאמרו חכמינו שליט"א :עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעלדוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0ו-דאבל פוסטינג:חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. [...] אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. [...]דיונים כפולים יינעלו/יימחקו ופותח הדיון יקבל אזהרה! כמו כן, פתיחה חוזרת של דיון אשר ננעל מכל סיבה שהיא, ללא אישור מפורש מאחראי הפורום אשר נעל את הדיון מלכתחילה, תזכה באזהרה נוספת והרחקה אוטומטית לשבוע!
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר אין לי תקציב היות וזה פרויקט לימודיםוהייתי שמח אם משהו היה עוזר ליובואו נגיד תקציב של 20000 ש"ח
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים אני לא יודע אם שמת לב אבל יש פה באתר מפרטים מוכנים. אולי פשוט תבחר אחד מהם? או לפחות תתחיל מאחד מהם כבסיס לשינויים?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים ובואו נגיד תקציב של 20000 ש"חחחחח.. התקציב הזה כללי והזוי בערך כמו כל פירוט הדרישות שלך..אתה בעצם מבקש פה בערך "כל מחשב שהוא, לא משנה מה".מה הדרישות שלך מהמחשב? השימוש. מחשב משרדי?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים חחחח.. התקציב הזה כללי והזוי בערך כמו כל פירוט הדרישות שלך..אתה בעצם מבקש פה בערך "כל מחשב שהוא, לא משנה מה".מה הדרישות שלך מהמחשב? השימוש. מחשב משרדי?אני יודע שאתה רוצה לעזור אבל הבחור פשוט צריך פרויקט ללימודים. הוא לא הולך לקנות באמת מחשב. בתור אנשים שכל היום נותנים המלצות מה הבעיה לתת קישור להמלצה האחרונה שנתתם למחשב משרדי+-?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים התקציב הזה כללי והזוי בערך כמו כל פירוט הדרישות שלךאגב, זה נראה מאד כאילו מישהו מנסה לפתור מטלה של קורס MCSA/MCSE ב-J/B בדרך הקלה...
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים KOMBINA התקציב שלך הזוי?אין בעיה אף אחד לא מחליט על כמה עומד התקציב שלך אבל זה לא אומר שאתה לא צריך להוסיף אותו לכותרת כמתבקש מחוקי הפורום.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר אוקי קבלתי!אני פשט חדש פה ,ואני מתרגל לאט לאט.איזה לוח מסוג 775 שגם תומך בDDR3 עתידי וגם ב RAID0.1 לפחותתודה
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים הפורום הזה מיועד לעזרה עבור אנשים שבאמת רוצים לקנות מחשב.אם המטרה שלך היא שמישהו אחר יפתור לך את שיעורי הבית, קשה לי להאמין שמישהו יתנדב למשימה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.