פורסם 2009 באפריל 2716 שנים אני נכנס לתוך תיקיית - המסמכים שלי, וכשאני בודק כמה GB יש שם זה מראה לי 26GB..כשאני בודק על כל מסמסך ומסמך בפני עצמו אנ יבקושי מגיע ל6GB..שז לאיפה נעלמו ה20GB האלו?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים תעשה שיראה לך גם תיקיות/קבצים מוסתרים..ואם עדיין חסרים..אז תעשה שיראה גם "קבצים מוגנים"למרות שאז לא הייתי מנסה למחוק כלום..
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר הנה אחי.. זה מצא ב תיקייה מוסתרת AppData 25GB..מה יש שם? איך אני מעיף את כל זה?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים תיכנס לתיקייה ותבדוק איזה קבצים יש שם.במידה ואלו הורדות וכד' (אני מנחש שכן, לפי השם של התיקייה) - תחליט בעצמך אם למחוק או לא.במידה ולא - תוודא לאיזה תוכנה הקבצים שם שייכים.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים הנה אחי.. זה מצא ב תיקייה מוסתרת AppData 25GB..מה יש שם? איך אני מעיף את כל זה?appData בתוך תיקיית MY DOCUMENTS ,אתה בטוח?בדר''כ היא נמצאת בתוך התיקיית פרופיל הכללית נניח C:\Users\"userName"\AppData(בהנחה שזה ויסטה)אם הנתיב הנ''ל זה הנתיב... אז בתוך התיקייה צריכות להיות לך 3 תיקיות LOCAL , LOCALLOW, ROAMINGתכנס בתיקיית LOCALצריכה להיות תיקיית TEMP... תבדוק כמה היא שוקלת... לדעתי היא תופסת לך את כל המקוםוזה בטוח לנקות אותה מבפנים... אבל לשם הזהירות..הייתי מוחק את כל הקבצים ותתי התיקיות שבה קודם לסל מחזורואז מפעיל מחדש את המחשב..רואה שהכל עדיין עובד פיקס ואז מרוקן את הסל מחזור..*את התיקייה עצמה אל תמחוק היא נחוצה (רק מה שבפנים תמחוק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.