פורסם 2009 באפריל 2716 שנים שלום לכולם 'קיבלתי אתמול את הלוח החדש שלי מהסוג הנ"ל יחד עם המעבדהזיכרון שלי מסוג G-SKILL PC2 8000 קרור-COOLER 7 PROספק-יHEC 500חברים אני מאוכזב פצצותהצלחתי להגיע עם הלוח רק ל430 באס ולקחתי את המעבד ל4 גיגהאני חושב שהזכרונות תוקעים אותי ,אני לא מבין אם זה מהירות 1000 או 800 ביקשתי בפירוש 1000יש בביוס אפשריות שאני לא כלכך מצליח להבין ניסיתי לקבוע את הזיכרון למכפלה נמוכה אבל ישנן כמה קבוצות של A B C D 200 266 400לא הצלחתי להבין מה צריך לעשות שםניסיתי להוריד מכפלה להכי נמוך לראות אם המעבד תוקע אותי אבל לאחר 450 באס וריסטרס הלוח מצפצף ועושה פוסט חוזר לרגיללמישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?עוד לא נגעתי בשינוי מתחים שיניתי את הPCI ל100 אבל האם זה נשאר ככה זה בעצם נועל אותו?אשמח לרעיונות נוספים ,ראוי לציין שהבנתי שהלוח הזה יכול להגיע כמעט ל700 באס הטמפרטורות שלי לא עברו את ה59 במאמץ כל זה עוד לא נבדק בPRIME 95מחכה לתשובות
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים הזכרונות שלך באמת 1000MHZ אני מציע לך לקרוא את המדריך באתר כיצד לבצע OC ! אני לא מבין איך לא העלית מתח עד עכשיו אם היית מבצע בדיקת יציבות בPRIME הוא היה מראה לך שהOC לא יציב אני מציע לך להגדיל את הידע שלך בנושא ולהתחיל עוד פעם. וכן קביעה של תדר הPCI על 100 נועל אותו
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר תודה רבה על התגובהלכמה אתה מעריך שאני יכול להגיע עם קירור כזה ועד לאן אני יכול להגיע בלי לשרוף את המעבד?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר האם הלוח הזה נחשב איכותי לאובר קלוק או שאולי אני סתם מצפה ממנו ליותר מידי?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים שים את הזכרונות על B - מהירות 333שים את הFSB על 500את כל המתחים שים על NORMAL אחרת הלוח נותן להם יותר מתח וזה מיותר (חוץ מהזכרון שבטח צריך משהו באזור 2.1)תנסה בהתחלה מכפלה 7 או משהו בסגנון, תבדוק יציבות ותתחיל לעלות
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים פותח התרד מה עם שאר הפרמטרים ? מתחים וכו ?כמו כן האופציות של ABCD מציינת את הSTRAP של הNB..אלו בעצם התיזמונים הפניימים של הציפסט...התיזמונים נמדדים לפי תדר FSB בסיסי שציינת 400/333/266/200 בגדול שתגדיר תדר גבוה יותר (400/333) היציבות תהיה MAX שכן במצב הזה הNB משחרר תיזמונים..מה שמעניק יותר יציבות בתדרים גבוהים..ולאחר שתבצע את מה שעומרי ציין תעדכן אותנו..
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר קודם כל תודה לך על התשובהלא כלכך הבנתי את נושא האותיות באנגלית שיש שם (חבר שלי מהמילואים גם אמר שזה גורם לו רק צרות באותו הלוח)בכל מקרה המתחים כרגע על אוטומטי אני עובד על 3.8 גיגה ב400 באסבנוגע לטמפרטרות יש לי קור 1 קור 2 וסי פי יו רגיל במנוחה הם עומדים על 37 מעלותבמאמץ לאחר שעה עבודה הקור 1 2 עולה ל55 והסי פי יו במקסימום הגיע ל55אני לי מבין מה לשנות בזכרונות יש לי g-skill pc8000 1000אני אשמח לעוד עזרה שקשורה לנושא הזכרונותהאם לאן שהגעתי זה יפה בנתונים הנ"ל?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים כמו שציינתי כבר הABCD זה פשוט מספור נוח במקום להגיד 400/333/266/200..שכן בלוחות אם אחרים אתה פשוט מגדיר את הFSB STRAP במקום אחד ואת התיזמון במקום אחר..GB איחדו את זה..טמפ' תבדוק עם REAL TEMP או CORE TEMP בלבד..מה שעומרי ביקש הוא כי אתה ידוע שהיזכרון ולוח האם יעבדו עם באס של 500MHz ולכן תגדיר באס של 500 ומחלק זיכרון של 2.0 וB..מה שיתן לך 500*2=1000MHZ וB=333..תתחיל ממכפלה הכי נמוכה ככה תדע שהמעבד מסוגל ולא משהו אחר מגביל אותך..או לחילופין תישאר איפה שאתה תגדיר מחלק של 2.0B ותראה אם יש לאן להמשיך..לא עוזר תעלה מתח..כמו כן שנה את המתחים לNORMAL במקום לAUTO..
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים יש לך טעות בכותרת זה UD3P ולא UDP3 ... הלוח הוא OVERCLOCKER מעולה ... בין הטובים מי בין הלוחות המבוססים על P45 ...לדעתי זה טעות ליקנות לוח ב-900 שקל (שהייעוד שילו ל-OC) וקירור ב-100 שקל... הייתה צריך להשקיע עוד 100-150 ולהביא MUGEN 2 , XIGMATEK DARK KINGHT , ZEROTHERM 120 NIRVANA ... נחזור לעניינו ... בלתי אפשרי להגיד לך אלו מתחים להגדיר , כי כל חומרה (מעבד , לוח אם וכו' ... ) היא שונה .. אתה צריך להתחיל לבד בנסיונות ב-OC ... אבל לא תוכל להגיע לבאסים גבוהים עם הקירור הנ"ל כי במתח גבוה הוא ייתקשה לקרר אותו וזה לא כך כך בריא למעבד...עדיף שתיקרא מדריכים על OC להבנת הבסיס שתידע מה אתה עושה בלי ליגרום איזה נזק לחומרה , ותעדכן
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר תודה לך על התשובהאז כמה הסבריםהלוח שלי לא נקנה ב900 שקל אלא עשיתי קניה כוללת של מעבד E7200 ?G-SKILL 8000 PC2 1000 כל זה ביחד תמורת 900 בתמורה לחומרה שהיתה אצלי שהיתה ישנה מאוד ולא היה לי סיכוי למכור(לא קיבלתי לוח חדש אלא משומש)לעניין שלנוראיתי ביו טיוב 7 חלקים של סרטון להמהרת הלוח הזה לאחר לימדה בנושאאני יכול לומר שכפי שאמרת אני תקוע בגלל טמפרטורה מה שאני לא מבין זה לאיזה טמפ להתייחס יש לי תצוגה של טמפרטורות פעמיים 2 לליבותהוא מראה פעמים CPU1 וCPU2 הצלחתי להגיע ל3.8 גיגה בבאס של 400 כל המתחים על נורמל למעט של המעבד שכיונתי ל1.3בנוגע לטמפרטורות הוא מציג במאמץ מירבי 65 וללא מאמץ 40לגבי הזכרונות אין מה להוסיף כי תיאמתי את המכפלות ולא הם שתוקעים אותיניסיתי להרים את הוולט ל1.35 והצלחתי להגיע ל4.17 גיגה בבאס של 450 אבל כבר זה לא היה יציב השאלה אם יש טעם לקנות קרור יותר טוב ולנסות להגיע למעל 4יש עוד מה להוסיף?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים שתי הטמפ' שראיתה הם הליבות הטבעיות שבמעבד ... אם היה זה מעבד 4 ליבות אז הייתה רואה 4 טמפ'בד"כ יש אפרשים של מעלה שתיים בין הליבות זה נורמלי...הלוח שלך + מעבד + קירור חזק אתה גם יכול להגיע ל-4.5GHZ בלי בעיה...לניתור טמפ' תישתמש ב-REAL TEMP תכוון TJMAX על 100בדיקת מאמץ ויציבות תזר ב-OCCT או PRIME95אם אתה רוצה לעשות בדיקת מאמץ קיצונית יש לך את LINX שבא אני נעזר לניתור טמפ' 65 מאמץ ו-45 במנוחה זה ביכלל לא גבוה ... על תידאגיש דרכים אחרות לייצב את המחשב .. כמו לעלות מתח של ה-NORTH BRIDGE , VTT , PLL ,FSB TRANSMISSION
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.