עבור לתוכן

הזמנה מ .dealextreme צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אז מה נסגר אפשר לצרף את הכרטיס של הדואר לפייפאל? יש מסגרת כלשהי הגבלה ? כמה זה עולה ?

פורסם
  • מחבר

הבנתי מהם שלא חייב פיפאל בכלל ככה שאין טעם פשוט להכניס את המספר כרטיס וזהו זה עדיף לא?

פורסם

אם אני מזמין משו כמו 10 פריטים זה מגיע היחד או כל מוצר חבילה נפרדת זמן אחר וכו'?

הם שולחים ביחד, אלא אם יש להם עיקוב בחלק מהמוצרים ואז הם שולחים בחתיכות איך שמגיע המוצרים אליהם.

פורסם

הניסיון שלי עם DX, הוא מצויין...

אני משתמש כמובן ב- PayPal והמשלוחים מגיעים אלי כשבוע מרגע ההזמנה (רוב העיכוב נוצר בארץ). ברוב ההזמנות, לא משנה מה הסכום ששילמתי הם כתבו 40-50HKD (דולר הונג-קונג, בערך כחצי שקל), כך שהם מכסים אותך במכס בלי שתבקש (אבל עדיף לא לבנות על זה, במיוחד שהמשלוח חינם).

הזמנתי מהם מצתים, כך שגם כאן אין בעיה (הם מגיעים ללא מילוי גז).

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יזמין בימים הקרובים שאלה אחרונה אפשר 100% לא להשתמש בפייפאל? אני פשוט מכניס כרטיס אשראי וזהו?

אני אשמח אם אתה יכולים להסביר לי מה למלא בכל הסעיפים שיש שם זה הזמנה ראשונה שלי מחו"ל ואני לא מבין הכל שם

פורסם

silky עדיף שתוציא את האף שלך מהעננים למה עוד מעט אתה תצא מהאטמוספרה

ניחא אם לא הייתי עונה לך על מה ששאלתי. אבל עניתי לך כמעט על כל מה ששאלת.

לכן אני חושב שהביקורת שלך ממש לא במקום.

פורסם
  • מחבר

ניחא אם לא הייתי עונה לך על מה ששאלתי. אבל עניתי לך כמעט על כל מה ששאלת.

לכן אני חושב שהביקורת שלך ממש לא במקום.

תמיד יש דרך לומר דברים

פורסם

אוקי אני יזמין בימים הקרובים שאלה אחרונה אפשר 100% לא להשתמש בפייפאל? אני פשוט מכניס כרטיס אשראי וזהו?

אני אשמח אם אתה יכולים להסביר לי מה למלא בכל הסעיפים שיש שם זה הזמנה ראשונה שלי מחו"ל ואני לא מבין הכל שם

אי אפשר אחרת לפי מה שהבנתי... תזמין דרך פייפאל הכי בטוח...

פורסם

מה לעזאזל מצאת באתר המחורבן הזה?

ראיתי רק זבל...

פורסם
  • מחבר

אני עושה מוד למארז שלי ומצאתי שם פאנל שליטה ל 4 מאורררים ב 8 דולר ויש גם אחד עם חיישני טמפ' ב 13 דולר אני צריך כמה כאלה כי הולכים להיות לי הרבה מאוורררים במארז בנוסף ראיתי 10 מזרקים של משחה טרמית ב 3 דולר (כשאני מרכיב מחשבים אנשים לא יודעים אם זה איכותי או לא) כמה מצתים, כבל 24 פינים מאריך שאני לא מוצא בארץ ,חיישן טמפ' שאני ישלב בקירור מים יש שם הרבה דברים טובים אחרי ההזמנה הזאת אני צריך לעשות עוד הזמנה

המחירים שם יוצאים זולים משמעותית כל מה שרשמתי יצא לי כמו הפאנל שליטה עם המסך LCD בארץ

פורסם

רק אל תהיה שמח מדי שהוא מראה לך טמפרטורות מתחת לאפס בתוך המארז ביום של 40 מעלות בחוץ :smile1:

פורסם
  • מחבר

חחחח יש מצב שאתה צודק בגלל זה אני מנסה ומזמין רק כמה פריטים הפעם ואם הכח יהיה טוב אני יזמין את כל מה שאני רוצה

נקווה שזה לא סתם זול

פורסם

מה לעזאזל מצאת באתר המחורבן הזה?

ראיתי רק זבל...

לא סתם אומרים "זבל שלך זה אוצר של מישהו אחר"

פורסם
  • מחבר

היום הייתי בדואר ונגמרו להם הכרטיסים אז אני ילך בעוד כמה ימים

אני יכול להפקיד בשקלים ולעשות הזמנה בדולר או שצריך להמיר את השקלים לדולר ואז להפקיד

פורסם

לא הבנתי על מה אתה מדבר. בכל מקרה על הכרטיס אתה משלם בשקלים, את ההמרה פייפל/חברת האשראי עושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים