פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אז מה נסגר אפשר לצרף את הכרטיס של הדואר לפייפאל? יש מסגרת כלשהי הגבלה ? כמה זה עולה ?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר הבנתי מהם שלא חייב פיפאל בכלל ככה שאין טעם פשוט להכניס את המספר כרטיס וזהו זה עדיף לא?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אם אני מזמין משו כמו 10 פריטים זה מגיע היחד או כל מוצר חבילה נפרדת זמן אחר וכו'?הם שולחים ביחד, אלא אם יש להם עיקוב בחלק מהמוצרים ואז הם שולחים בחתיכות איך שמגיע המוצרים אליהם.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים הניסיון שלי עם DX, הוא מצויין...אני משתמש כמובן ב- PayPal והמשלוחים מגיעים אלי כשבוע מרגע ההזמנה (רוב העיכוב נוצר בארץ). ברוב ההזמנות, לא משנה מה הסכום ששילמתי הם כתבו 40-50HKD (דולר הונג-קונג, בערך כחצי שקל), כך שהם מכסים אותך במכס בלי שתבקש (אבל עדיף לא לבנות על זה, במיוחד שהמשלוח חינם).הזמנתי מהם מצתים, כך שגם כאן אין בעיה (הם מגיעים ללא מילוי גז).
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר אוקי אני יזמין בימים הקרובים שאלה אחרונה אפשר 100% לא להשתמש בפייפאל? אני פשוט מכניס כרטיס אשראי וזהו?אני אשמח אם אתה יכולים להסביר לי מה למלא בכל הסעיפים שיש שם זה הזמנה ראשונה שלי מחו"ל ואני לא מבין הכל שם
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים silky עדיף שתוציא את האף שלך מהעננים למה עוד מעט אתה תצא מהאטמוספרהניחא אם לא הייתי עונה לך על מה ששאלתי. אבל עניתי לך כמעט על כל מה ששאלת.לכן אני חושב שהביקורת שלך ממש לא במקום.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר ניחא אם לא הייתי עונה לך על מה ששאלתי. אבל עניתי לך כמעט על כל מה ששאלת.לכן אני חושב שהביקורת שלך ממש לא במקום.תמיד יש דרך לומר דברים
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים אוקי אני יזמין בימים הקרובים שאלה אחרונה אפשר 100% לא להשתמש בפייפאל? אני פשוט מכניס כרטיס אשראי וזהו?אני אשמח אם אתה יכולים להסביר לי מה למלא בכל הסעיפים שיש שם זה הזמנה ראשונה שלי מחו"ל ואני לא מבין הכל שםאי אפשר אחרת לפי מה שהבנתי... תזמין דרך פייפאל הכי בטוח...
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר אני עושה מוד למארז שלי ומצאתי שם פאנל שליטה ל 4 מאורררים ב 8 דולר ויש גם אחד עם חיישני טמפ' ב 13 דולר אני צריך כמה כאלה כי הולכים להיות לי הרבה מאוורררים במארז בנוסף ראיתי 10 מזרקים של משחה טרמית ב 3 דולר (כשאני מרכיב מחשבים אנשים לא יודעים אם זה איכותי או לא) כמה מצתים, כבל 24 פינים מאריך שאני לא מוצא בארץ ,חיישן טמפ' שאני ישלב בקירור מים יש שם הרבה דברים טובים אחרי ההזמנה הזאת אני צריך לעשות עוד הזמנה המחירים שם יוצאים זולים משמעותית כל מה שרשמתי יצא לי כמו הפאנל שליטה עם המסך LCD בארץ
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים רק אל תהיה שמח מדי שהוא מראה לך טמפרטורות מתחת לאפס בתוך המארז ביום של 40 מעלות בחוץ
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר חחחח יש מצב שאתה צודק בגלל זה אני מנסה ומזמין רק כמה פריטים הפעם ואם הכח יהיה טוב אני יזמין את כל מה שאני רוצהנקווה שזה לא סתם זול
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מה לעזאזל מצאת באתר המחורבן הזה?ראיתי רק זבל...לא סתם אומרים "זבל שלך זה אוצר של מישהו אחר"
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מחבר היום הייתי בדואר ונגמרו להם הכרטיסים אז אני ילך בעוד כמה ימיםאני יכול להפקיד בשקלים ולעשות הזמנה בדולר או שצריך להמיר את השקלים לדולר ואז להפקיד
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים לא הבנתי על מה אתה מדבר. בכל מקרה על הכרטיס אתה משלם בשקלים, את ההמרה פייפל/חברת האשראי עושים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.