פורסם 2009 באפריל 2716 שנים ראיתי את האתר .dealextreme ואני רוצה לעשות הזמנה ויש לי כמה שא' אם זה לא מתאים לפורום תעבירו1)עד 50 דולר אין מכס נכון?2)כמה זמן משלוח? והוא חינם נכון?3)אפשר לעשות הזמנה עם כרטיס טעון של הדואר?4)כל מי שיש לו משו לומר הצעה כלשהיא משו אשמח לדעת יותר
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים 4)כל מי שיש לו משו לומר הצעה כלשהיא משו אשמח לדעת יותראין כזו מילה משו.ראיתי את האתר .dealextreme ואני רוצה לעשות הזמנה ויש לי כמה שא' אם זה לא מתאים לפורום תעבירו1)עד 50 דולר אין מכס נכון? עד 50 דולר כולל משלוח. 2)כמה זמן משלוח? כמה זמן רשום באתר? והוא חינם נכון? זה מה שרשום באתר נכון? אז כן.3)אפשר לעשות הזמנה עם כרטיס טעון של הדואר? האם כרטיס של הדואר הוא בינלאומי? אם כן , אז כן.4)כל מי שיש לו משו לומר הצעה כלשהיא משו אשמח לדעת יותר. יש לי דה ג'ה וו.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים לא יודע אם זה עוזר אבל היה דיון עם המלצות על כל מיני חנויות כולל DX ואתה מוזמן לראות אם שאלו שם דברים דומים ובכל מקרה אני בטוח שזה לא יזיק.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395089.0
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר silky עדיף שתוציא את האף שלך מהעננים למה עוד מעט אתה תצא מהאטמוספרהartyom , D0ri, Moon-Mage תודה רבה אני יעשה הזמנה שאלה אחרונה זה מגיע לסניף דואר הקרוב אלי? או לארצי?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים עד סניף הדואר הקרוב . נ.ב הזמנה קודמת הגיעה תוך 7 ימים (!!!) מרגע לחיצה על כפתור ה"אשר העברה" בפייפאל הזמנתי חבילה אתמול,מקווה ליחס דומה למרות שהסבירות לכך היא נמוכה :-\
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים silky עדיף שתוציא את האף שלך מהעננים למה עוד מעט אתה תצא מהאטמוספרהartyom , D0ri, Moon-Mage תודה רבה אני יעשה הזמנה שאלה אחרונה זה מגיע לסניף דואר הקרוב אלי? או לארצי?חבילות מDX הגיעו לי גם לדואר וגם לתיבה זה קשור בגודל של החבילה
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אם אתה מזמין הרבה דברים זה יכול לקחת גם חודשלי לא לקחו מס על קניה מעל 50$
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר הזמן משלוח לא כזה לחוץ לי תכלס זה הרוב דברים שאני לא צריך חחחחח עכשיו אני אשמח אם אתם יכולים להסביר לי את סדר הפעולות שאני צריך לעשות לקנות כרטיס להפקיד בו כסף וכו'והאם אפשר להזמין משם סכינים או שזה יכול להיתפס ויקחו לי את כל החיבלה
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים לך לדואר תגיד שאתה רוצה כרטיס ויזה נטען (נטען עלק, אחרי שאתה גומר את הכסף אתה יכול לזרוק אותו כי הוא לא באמת נטען, רק פעם אחת), לך הביתה תעשה הזמנה ובדף פייפאל תלחץ לבצע קניה בלי חשבון, משם זה גבר פשוט.את הכרטיסים הנטענים האלה אי אפשר להוסיף לחשבון פייפאל שלך .
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר זה בעצם כמו הזמנה מהארץ אני לא צריך פיפאל אני פשוט מכניס את המספר של הויזה?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים לך לדואר תגיד שאתה רוצה כרטיס ויזה נטען (נטען עלק, אחרי שאתה גומר את הכסף אתה יכול לזרוק אותו כי הוא לא באמת נטען, רק פעם אחת), לך הביתה תעשה הזמנה ובדף פייפאל תלחץ לבצע קניה בלי חשבון, משם זה גבר פשוט.את הכרטיסים הנטענים האלה אי אפשר להוסיף לחשבון פייפאל שלך . אני דווקא הצלחתי לצרף את הכרטיס של הדואר לפאיפאל , ולעשות את ההזמנה דרך פאיפאל . אבל בגלל שהכרטיס הזה חד פעמי , אולי באמת עדיף לקנות ישירות עם הכרטיס ולא לצרף אותו לפאיפאל .
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים הזמן משלוח לא כזה לחוץ לי תכלס זה הרוב דברים שאני לא צריך חחחחח עכשיו אני אשמח אם אתם יכולים להסביר לי את סדר הפעולות שאני צריך לעשות לקנות כרטיס להפקיד בו כסף וכו'והאם אפשר להזמין משם סכינים או שזה יכול להיתפס ויקחו לי את כל החיבלהאני הזמנתי משם סכינים והם לא נתפסו...http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9198http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19360כאלו
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר טוב אני יבצע הזמנה בלי סכינים הפעם גם ככה זה כמעט 50 דולרופעם הבאה ננסה להזמין סכיניםאם אני מזמין משו כמו 10 פריטים זה מגיע היחד או כל מוצר חבילה נפרדת זמן אחר וכו'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.