עבור לתוכן

מהי המכללה הטובה ביותר להנדסת מחשבים?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני חושב על רופין כי היא הכי קרובה לבית אבל אני מעדיף להירשם למועד מרץ הקרוב מאשר אוקטובר 2010 משהו שאצלם לא אפשרי.

ממוצע בגרות 90~ ופסיכומטרי כנראה יהיה 580 (וזה במקרה הרע) פסיכומטרי 600 נניח.

• תגובות 61
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למען האמת המועד הקרוב ביותר הוא אוק' 2010..

פורסם

רופין היא אחת מהמכללות המשובחות בארץ

אם הנושא מענין אותך , ויהיה לך נוח ללמוד ברופין , אני לא רואה שום סיבה שלא כדאי שתלמד שמה (עיכוב של חצי שנה בהרשמה

זה זניח , ולא צריך להיות שיקול בבחירת מוסד לימודים כלשהו )

אלא אם כן אתה רוצה לנסות להתקבל לאוניברסיטה לתואר שתוכל להתקבל אליו .

פורסם

למה אתה בטוח כל כך שהפסיכומטרי שלך יהיה נמוך?

פורסם
  • מחבר

יש הבדיל משמעותי בין תואר של אונ" לתואר של מכללה ?

פשוט לא ממש בא לי לגשת 3 פעמים לפסיכומטרי כדי לגרד את ה-650 ואז לעשות מכינה ולשרוף שנה וחשבתי כבר על מכללה מאשר אוניברסיטה.

פורסם

קובץ power point

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחרי 3 פעמים לגרד את ה650?

כמה זמן למדת לפסיכומטרי שלך?

ובקשר לאוני\מכללה, במדעי המחשב יש מכללות שדווקא מאד נחשבות ואולי אף יותר מאונ' אבל זה לרוב עולה יותר.

ולLost Spirit הקובץ שלך לא נמצא או משהו.

פורסם
  • מחבר

^^^

אני לומד כחודש וחצי כבר למועד יולי ובסימולציות אני מקבל 570-620 כך שאני ריאלי בנוגע לציון שלי,אני רוצה ללמוד רק הנדסת מחשבים ולא מדעי המחשב.

פורסם

^^^

אני לומד כחודש וחצי כבר למועד יולי ובסימולציות אני מקבל 570-620 כך שאני ריאלי בנוגע לציון שלי,אני רוצה ללמוד רק הנדסת מחשבים ולא מדעי המחשב.

מה זה "הנדסת מחשבים" אתה מדבר על תוכנה או חומרה?

פורסם

זה שניהם, לא חושב שיש את המקצוע הזה במכללות(זה הנדסת חשמל ואלקטרוניקה + מדעי המחשב), המקום היחידי שמלמד את התואר זה הטכניון, בשאר המקומות יש הפרדה דיי ברורה בין הנדסת תוכנה\מדעי המחשב להנדסת אלקטרוניקה.

פורסם
  • מחבר

הנדסת תוכנה

פורסם

ההבדל בין הנדסת תוכנה למדעי המחשב לא באמת משפיע עד כדי כך, אם אתה רוצה לעסוק בתכנות שניהם יתנו לך פחות או יותר את אותו הדבר, זה לפחות לפי הבנתי.

ולדובי, אני לא מוצא את המסלול הזה באתר של הטכניון, אפשר לינק זה פשוט נשמע מאד מעניין.

פורסם

יש לך את התואר גם במכללת רופין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים