עבור לתוכן

בעיה שאולי קשורה להגדרות של הווינדוס?....

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני נכנס למחשב שלי, אחרי 5 שניות בערך לא משנה מה אני עושה אם אני נכנס לתקיה או פשוט לא עושה כלום מופיעה לי ההודעה הבאה:

זה התחיל לפני יומיים בערך........ניסיתי לבדוק אם זה קורה גם בסייפ מוד.....וגם שם זה קורה =\.......

עשיתי שחזור מערכת וגם זה לא פתר את הבעיה............למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך מסדרים את זה?

תודה לעונים![br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 17:06:52

ההודעה שמופיעה*:

[attachment deleted by admin]

פורסם

היתה לי את הבעייה הזו בעבר, האמת? אולי זה ישמע הזוי, אחד מכרטיסי הזיכרון שלי נדפק וגרם לחוסר יציבות,

זה יכול להיגרם גם כתוצאה מספייוורים/וירוסים למיניהם, תריץ בדיקות, תתחיל לנקות את המחשב, מקסימום תפרמט, אין הרבה אופציות, לי אישית זה לא עזר אף פעם לפרמט ,כשהיתי על סף ייאוש לאחר כל הבדיקות האפשריות התחתלתי כבר לחשוב בנזק פיזי, זו היתה הבעייה, אם יש לך כרטיס זיכרון במחשב אחר או שאתה יכול פשוט להשיג אחד לשם בדיקה זה יעזור לך מאוד, בכל אופן תנקה הכל, תפרמט ורק אז תתחיל לברר מאיפה הבעייה ,תסמוך על זה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך....באסה =\

חחח תודה בכל מקרה =]

פורסם

במקרה באותה התקייה קיימים קבצי וודיאו ?

אם כן אז זה הפיתרון..

בפתיחת תיקיית סרטים או בהצבעה על קובץ וידאו כלשהו המחשב נתקע בלי סיבה הגיונית?

נווטו לStart> run, הקלידו את השורה הבאה- regsvr32 /u shmedia.dll ואשרו.

פורסם
  • מחבר

זה עבדדד................וואו הצלת אותי הייתי בטוח אני כבר צריך לשלוח את המחשב לתיקון.......

תודה רבה רבה!!!

יש לך מושג אולי ממה זה נגרם? או שזה פשוט קרה ופעם אחת מסדרים את זה וזה לא אמור לחזור על עצמו?

שוב תודהה! =]

פורסם

זה נוצר בגלל שילוב בין תיקייה עמוסה מאוד ומקודד סורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים