עבור לתוכן

"למה לא נעמוד בצפירה"

Featured Replies

פורסם

צודק לגמרי.

אגב, גם נשימה זה מנהג של גויים. אני ממליץ לך להפסיק עכשיו, לפני שאלוהים יכעס עליך יותר מדי...

• תגובות 63
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אסור לצחוק. מנהג הגויים.

פורסם

כולכם אכלתם מצחיק הבוקר אני רואה.

פורסם

אסור לצחוק. מנהג הגויים.

גם אסור לדבר, ולכתוב, ולאכול, ולשתות, וללדת, ולקרוא, ולהתפלל, ולהילחם, ולחרבן, ולהשתין, ולהזדיין, ולנהוג, וללמוד, ולהקליד, ולגלוש, ולצום - ה...כ...ל... א...ס...ו...ר...!... כל מה שהגויים עושים - אסור!

פורסם

גם אסור לדבר, ולכתוב, ולאכול, ולשתות, וללדת, ולקרוא, ולהתפלל, ולהילחם, ולחרבן, ולהשתין, ולהזדיין, ולנהוג, וללמוד, ולהקליד, ולגלוש, ולצום - ה...כ...ל... א...ס...ו...ר...!... כל מה שהגויים עושים - אסור!

נראה לי שברחה לך הקרמבולה :screwy:

פורסם

אסור לה לברוח, תנחש למה :smile1:

פורסם

אסור לו לנחש.

ונחש מה, אם הוא היה עומד בצפירה (=מתנתק מהשטות הזאת של לא לעשות דברים שגם גוים עושים) אולי היה מותר לו...

הערה: אני מבקש מכל קוראי הפוסט לבקש מחילה מאלוהים, שחלילה לא יעניש את כל העם בגללם, כי הם קראו הודעה שנכתבה בפורום שפותח על ידי הגוים (טפוי, מים מלח מים מלח) מ-SMF...

פורסם

יש קצת מן האמת במאמר, אבל בסופו של יום,

זאת אשמתם של החרדים שהם מסתגרים בגטאות ומסרבים להזדהות עם הקולקטיב, המדינה וסמליה

פורסם

גם במאמר ה"למה לא..." וגם במאמר "למה כן..." הכותבים כותבים בפרוש שהם לא חלק מהמדינה ולא מרגישים צורך להזדהות עם הנופלים בדרך שהמדינה מזדהה.

אני גם די בטוח שכל אותם אלה שלא עומדים בצפירה לא היו בצבא...

אגב, זה מבחן הנאמנות הכי טוב שיש להצעה של "ישראל ביתיינו" (אין נאמנות- אין אזרחות).

את המאמרים של אריאנה הזו אני לא קורא (BS פלצני). מישהו יכול לסכם?

פורסם

דבר על זק"א שרובם הם חרדים. דבר על ארגוני צדקה למשפחות נזקקות. לא חסר.

למי שמגיע אז כל הכבוד, כך שכל הכבוד לזק"א וכל הכבוד לכל התורמים (למרות שהרוב הוא לציבור שלהם עצמם)

ועדין תורמה המבורכת של הבודדים הללו מתגמדת אל מול החלק הארי של הציבור החרדי הטפילי.

כמו כן שאלת למה אנחנו לא יכולים לחיות ביחד ולכבד איש את ראהו?

התשובה מאוד פשוט ראה תשובות של המשתמש עם איקון של הרובוט, כשנאמר לו איש באמנותו יחיה...

ועוד שאלה לחרדים שבינינו, האם גם את התקווה אתם לא תשירו ? [br]פורסם בתאריך: 28.04.2009 בשעה 22:05:54

את המאמרים של אריאנה הזו אני לא קורא (BS פלצני). מישהו יכול לסכם?

היא בעצם אומרת את אותו הדבר, שהם לא מרגישים כחלק מאיתנו ו...

אבל שהיא לא כואסת עליהם אלא מקווה שיום אחד הם יבינו את טעותם ויצטרפו אלינו ...

פורסם

ועוד שאלה לחרדים שבינינו, האם גם את התקווה אתם לא תשירו ?

אני לא מכיר מישהו ששר את התקווה, כל מי שאני מכיר או עומד או מזייף.

פורסם

אני לא מסכים ובכל מקרה זה לא מה ששאלתי, בדיוק כמו השאלה בנושא הראשי של הכתבה

לא מעניין אותי אם אתה תעמוד או לא תעמוד בצפירה, אלא מה אתה מרגיש, אתה יכול לבטא את זה איך שאתה רוצה לשאת תפילה לזכר הניספים, שנהרגו בשבילנו ובשבילך או כל דבר אחר שתעשה ביום הזה.

אבל ברגע שאתה אומר לי שאתה קם בשביל לצאת ידי חובה ואתה לא רואה שום קשר ליום הזה זאת בעיה.

כנ"ל לגבי ההמנון הלאומי, אני שואל האם אתה "תשיר" את התקווה? או שגם זאת המצאה שלנו שלא קשורה אליכם?

פורסם

או יש שאלה יותר פשוטה שיכולה לסכם את כל הנושא, אם אני אשאל חרדים אם הם חוגגים את יום העצמאות

האם גם על זה אני אקבל תשובה שזה גם משהו שלא קשור אליהם?

אם כך אז מה ההבדל בינם לבין הערבים שמכנים את עצמם פלסטינאים?

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל הכתבה הזאת נשמעת לי ממש כמו ניסיון להסטה נגד החרדים.

הינה כתבה עם אמנון לוי.

http://www.shofar.net/site/ARDetile.asp?id=10624

ולא סתם איזה כתב שמביע את דעתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים