עבור לתוכן

מבקש המלצות לכרטיס מסך חזק לצורך צפייה בסרטי HD ,תקציב עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אמרתי שאני רוצה להריץ 1080pמבלי שהמחשב יתאמץ בכלל.

את המדיה סנטר אני מחבר לטלוויזיה FHD בגודל 42 אינטש.

תוקף האחריות הסתיים בדצמבר 08. עוד לפני כן, הספקתי להביא את המחשב למעבדה של החנות שבו רכשתי אותו ("נעה מחשבים" בחיפה), וזה ישב אצלם יותר משבועיים.

לפי דברי הטכנאי שלהם (ולי אין כמובן שום דרך לאמת זאת) המחשב עבד ברצף, בעומסים גבוהים, ולא קרס אפילו פעם אחת.

החזרתי את המחשב הביתה, וישר בום חטפתי ריסטרט.

אז מה, האם יכול להיות שהטלוויזיה שלי היא זו שגורמת לנפילות של מערכת ההפעלה??? האם זה בכלל אפשרי???

כאמור ניסיתי לפרמט את הדיסק ולהתקין מחדש את ווינדוס. זה החזיק כמה חודשים, אבל אחר כך הריסטרטים חזרו.

ניסיתי גם להתקין דרייברים מעודכנים של כרטיס המסך ולוח האם. שוב זה עזר לתקופה קצרה בלבד.

אז מה נותר לי עוד לעשות, אם לא לנסות להתחיל להחליף את הרכיבים עצמם???

• תגובות 34
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין אחריות על הרכיבים ל3 שנים? מוזר שהאחריות נגמרה כבר...

ודרך אגב, אם האחריות על המחשב עצמו נגמרה (כי לדוגמא נותנים רק שנה על המחשב), אז על רכיבים שיש להם 3 שנים, עדיין יש אחריות, תבדוק את זה.

בנוגע לריסטרטים, הכוונה במסכים כחולים (BSOD)? או לפעמים גם דברים אחרים?

דרך אגב, אם יש לך אופציה להגיע למרכז, אשמח לתרום את המחשב שלי על מנת לבדוק אם הכרטיס הזה תקין, ובמקביל להראות לאבא שלי את האיכות של 1080P שמחשב משדר :)

פורסם

HD2400 מריץ קבצי 1080P בלי בעיה כלל גם על מערכות P4

הBSOD יכול להגרם ע"י ליבה פגומה שמגיעה לטמ"פ מסוימת ושם היא מגיעה לTHRESHOLD

שזה כיבוי עצמי בכדי למנוע נזק לכרטיס.

אם היה לך VPU RECOVER זה היה משהו אחר.

פורסם

^^^

אני חושב שפותח הדיון מתכוון לקבצי X264 1080P בקונטינר של MKV

פורסם

לקנות HD2600PRO ב - 200 ש"ח יהיה משתלם.

פורסם
  • מחבר

דנדן,

אתה צודק למרבית הרכיבים יש אחריות של למעלה משנה, אבל ב"נועה" טוענים שאין אצלי בעיה של חומרה.

אם אביא אליהם שוב את המחשב לבדיקה, הם יגידו בדיוק אותו הדבר.

תבינו, אם היה מדובר בריסטרים שמתרחשים ללא הרף, את זה הכי קל לפתור. אבל במקרה שלי מדובר בריסטרים שמתרחשים מדי פעם בפעם. אין מצב שיהיה ריסטרט אחרי ריסטרט.

אחרי הריסטרט, אני יכול לצפות בסרטים אפילו חמש שעות, בלי שהמחשב יזייף אפילו פעם אחת!

כן, הכוונה למסכים כחולים. אם מישהו יודע לנתח קבצי דאמפ, אני יכול לשלוח לו את הקבצים האלה.

לצערי, אין באפשרותי להגיע למרכז. לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה להראות אביך. האם יש לכם טלוויזיה HD,, אבל אין לכם מקור שמשדר תכנים כאלה?

Guardian Angel

כשאתה אומר הBSOD יכול להיגרם ע"י ליבה פגומה, האם כוונתך למעבד או לכרטיס המסך?

Rafi921

אכן הכוונה בעיקר לקבצי MKV ,אם כי אני רוצה לשמר אצלי גם את האופציה גם לסרטי בלו-ריי מלאים

dennis14

האם ה- HD2600PRO הוא באותה רמה כמו הכרטיס הנוכחי שלי, או חזק יותר?

תודה לכולכם וחג עצמאות שמח!

פורסם

הוא מתכוון לכרטיס מסך כמובן.

ה - HD2600PRO חלש יותר במשחקים מה - HD2600XT (שאותו אפשר לקנות ב - 250 ש"ח), מבחינת האצת HD אין ביניהם הבדל.

אתה בטוח שהבעיה היא לא בספק ? ניסית את הכרטיס במחשב אחר ?

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי קודם, קשה לי להאמין שמדובר בספק, כי אם כך היה אז לא הייתי אמור לזכות "לתקופת רגיעה" אחרי שהתקנתי מחדש את ווינדוס. לא ככה?

אז האם ה- Sapphire Radeon HD4770 שהציע קודם דנדן ,זה אכן רמת הביניים בין הכרטיס הנוכחי שלי, לבין סדרת הכרטיסים ה"מפלצתיים" יותר שמתאימים לגיימרים?

פורסם

זה כרטיס גיימינג נטו.

בשביל HD אני לא רואה סיבה לקחת משהו מעבר ל - HD2600PRO.

פורסם

פותח הדיון, לפני שאתה מתחיל לבזבז כסף, תעזר בחבר או מישהו, ותעשה בדיקות בעצמך של הרכיבים...

לא הגיוני שיציעו לך אפילו את אותו כרטיס, ואפילו חלש יותר מהכרטיס שיש לך כרגע, בשביל לעשות את מה שהכרטיס שלך אמור לעשות.

יש אצלך בעיה כלשהי, וכדאי שתגלה מה היא, כי אחרת אתה תתחיל לקנות מוצרים לחינם, ואז יהיה לך מחשב זהה נוסף, ושניהם לא יריצו לך HD :P

פורסם

פותח הדיון,האם ה2600XT שהיה לך עד כה סיפק אותך בכול מה שקשור למשחקים\סרטים?

במידה וכן ואינך מעוניין להשקיע מעבר לרמת הביצועים שהכרטיס הזה הציע לך אז כמובן שהחלפה בגדר האחריות

תהיה עדיפה מבלי לבזבז סכום נוסף.

במידה ויחליפו לך לכרטיס אחר כגון ה4670\9600GSO זה בהחלט ישתלם לך.

במידה ואתה מחפש רמת גיימינג גבוהה יותר ה4770 יתן מענה מצוין לדרישות שלך.

פורסם

^^^

אתה שוכח דבר אחד, בכלל לא ידוע אם הבעיה היא באמת בכרטיס מסך או בלוח אם, או במשהו אחר בכלל...

כל קנייה היא מיותרת עד למציאת התקלה.

מה יעזור לו לקנות 4770 או כל כרטיס אחר, אם הוא יצטרך אחר כך לקנות גם לוח אם, אחר כך להחליף גם ספק, ובסוף לגלות שהבעיה היא בזכרון? :kopfpatsch:

פורסם

תעשה 1+1 ותבין כי מדובר בברירה שבו הכרטיס הוא הגורם הישיר לבעיה.

עכשיו בנוגע לפיתרון לבעיה:

*תנסה להרכיב עליו כרטיס אחר\תרכיב את הכרטיס במערכת אחרת נתקין דרייברים מחדש תוך הסרת הישנים.

אם אין בעיה בכרטיס נעבור לשלב הבא:

*תשתמש רק בסטיק זיכרון אחד כול פעם ( אם יש לך 2 סטיקים) או לנסות להעביר את הסטיקים ממקום אחד למשנהו כול פעם מחדש.

פורסם
  • מחבר

טוב תראו לפני מספר ימים נתתי את המחשב לטכנאי שלקח אותו לבדיקה.

היום שוחחתי איתו בטלפון והוא אומר שהוא הריץ עליו כמה סרטים, אבל מערכת ההפעלה לא קרסה אפילו פעם אחת.

יחד עם זה, לדבריו הוא חושד שאולי יש בעיה עם כרטיס המסך, בגלל כל מיני סימנים אחרים שהוא גילה.

לכן הוא הציע לי דבר כזה: הוא יכניס למחשב כרטיס מסך שלו (משהו חזק שעולה בסביבות 1500 שקלים, אבל זה לא משנה, כי מדובר רק בניסוי), ואני אבדוק את המחשב במשך שבוע-שבועיים.

במידה ולא יהיו יותר ריסטרטים, כנראה כרטיס המסך הוא המקור לבעיה, ואז אוכל לבחור לעצמי כרטיס מסך אחר, כזה שיספיק לדרישותיי.

במידה ועדיין יהיו ריסטרטים , הוא ימשיך לבדוק רכיבים אחרים.

לגבי שאלתך Guardian Angel , אכן הכרטיס עשה את העבודה כמו שצריך, אבל אין באפשרותי להשוות. כלומר יכול להיות שכרטיס חזק יותר, היה יכול לתת תמונה איכותית יותר.

יש לי בבית גם סטרימר (tivx 6500) ושם התמונה בסרטים הרבה יותר טובה מאשר דרך המדיה סנטר...

פורסם

אני מבטיח לך שיהיה לך מה להשוות כרגע אתה מקבל כרטיס מסך בשווי 1500ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים