עבור לתוכן

שאלה לאנשים שסיימו בית ספר עם תעודת בגרות וכבר חיפשו עבודה

Featured Replies

פורסם

לא הצלחתי להכניס עוד פרטים על השאלה לכותרת, אז אשאל כאן:

עד כמה תעודת הבגרות שלכם עזרה לכם להתקבל/מנעה מכם להתקבל לעבודה?

אם יש לכם תואר או משהו בסגנון (אני לא כל כך יודע מה זה ג'ון ברייס הזה, אבל לפי מה שהבנתי מלמדים שם מחשבים, אבל לא כמו תואר באוניברסיטה) אז בבקשה תציינו את זה

ואם אתם במקרה סקרנים, ההורים שלי טוענים שתעודת בגרות זה דבר חשוב מאוד, אמרתי להם שרוב החברים והמורים שלי אומרים שאני לא צריך תעודת בגרות אם בטוח יש לי תואר ראשון במדעי המחשב, ההורים שלי אומרים שהם לא יודעים על מה הם מדברים (ולפחות בקטע של החברים זה דיי נכון - מה אנחנו כבר יודעים על החשיבות של תעודת בגרות לעבודה?)

אז אני רוצה לשמוע דעה מאנשים שיודעים

אם כי שמעתי בפעם האחרונה כמה תגובות בסגנון "זה לא שווה כלום", הפעם אני רוצה להיות בטוח שאני שומע את זה ממישהו שיודע מנסיון

פורסם

לתעודת הבגרות יש מטרה אחת ומטרה אחת בלבד - להכניס אותך לאונ'.

מעבר לזה היא פשוט חסרת תועלת ואף אחד לא שם אם יש לך או אין לך תעודת בגרות.

פורסם

אם אני לא טועה אז בעבודה בדרך כלל מבקשים תעודה שסיימת 12 שנות לימוד .

פורסם

אז אתה טועה, כי לרוב גם את זה לא מבקשים היום... אבל זה תלוי בעבודה.

לגבי תעודת בגרות-

יש לך תואר ראשון במדעי המחשב?

יש לך דרך להמשיך לתואר השני/הסבה לתחום המשך כלשהו?

אתה מוזמן לשים את תעודת הבגרות ביחד עם המלאי הביתי של נייר טואלט, נכון לעכשיו, השימוש שלה יכול להיות בערך זהה....

פורסם

אם אני לא טועה אז בעבודה בדרך כלל מבקשים תעודה שסיימת 12 שנות לימוד .

לא שואלים אפילו, במקרה של סו קולד הייטק שמספיק נסיון צבאי\קודם או שמניחים שיש לך או שלא אכפת להם, במקרה שצריך תעודה דורשים תואר לא תעודת בגרות.

המקומות היחידים שעדיין דורשים את זה קשורים למדינה, ע"ע משרדי ממשלה וגופים מוניציפליים שונים..

פורסם
  • מחבר

אז אתה טועה, כי לרוב גם את זה לא מבקשים היום... אבל זה תלוי בעבודה.

לגבי תעודת בגרות-

יש לך תואר ראשון במדעי המחשב?

יש לך דרך להמשיך לתואר השני/הסבה לתחום המשך כלשהו?

אתה מוזמן לשים את תעודת הבגרות ביחד עם המלאי הביתי של נייר טואלט, נכון לעכשיו, השימוש שלה יכול להיות בערך זהה....

עוד לא, אבל עוד שנה וקצת יהיה

תואר שני? אני חושב שזה מתבסס על תואר ראשון, לא? (אני גם חושב שאני אוכל להתקבל לתואר שני אבל נראה...)

פורסם

תראה, בגדול, כמו שאמרו, פעם שיש לך תואר, תעודת הבגרות יכולה ללכת לעמת ניירות הטואלט. אבל תעודת בגרות זה באמת משחק ילדים, ואם אתה טוען שאתה לומד מדמ"ח במקביל, תוציא בגרות אפילו מינימלית, זה לא אמור להיות מאוד קשה.

פורסם

תראה, בגדול, כמו שאמרו, פעם שיש לך תואר, תעודת הבגרות יכולה ללכת לעמת ניירות הטואלט. אבל תעודת בגרות זה באמת משחק ילדים, ואם אתה טוען שאתה לומד מדמ"ח במקביל, תוציא בגרות אפילו מינימלית, זה לא אמור להיות מאוד קשה.

מסכים איתו

אם אתה יכול לעשות תואר במדעי המחשב אז אתה יכול לעשות בגרות טיפשית וקלה

לפני כל מגן או בגרות תלמד 3-4 ימים ואל תעשה מזה סיפור.

אל תסגור דלתות!

פורסם

בגרות זה רק בשביל שמשרד החינוך יכוסה מבחינת זה שהוא יוכל להגיד שאחוז הזכאים לבגרות עלה

סתם אבל בעיקרון הבגרות זה כדי שתיכנס לאוניברסיטה,ובשביל שיהיה איזשהו ממוצע עם הפסיכומטרי שתקבל סכ"ם

ואולי גם בשביל מקום עבודה מסויים,שיבקשו ממך הוכחה שהיית בבית ספר 12 שנות לימוד

פורסם
  • מחבר

אני לא מסוגל להוציא בגרות מינימלית...

אני עצלן מדי בשביל ללמוד

רק לאוניברסיטה אני לומד ועושה עבודות כי זה מאוד חשוב לי

יש לי לפחות 4 נכשלים בתעודה

בגרות לא תהיה לי...[br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 18:50:39

*Scorn*, דובי זובי, Lost Spirit, סיימתם צבא?

Yoav, אם אני זוכר נכון אתה עוד לא סיימת צבא, נכון?

היום ההורים שלי רוצים לדבר איתי על הבגרויות וזה אחלה זמן לשלוף את ה"תעודת בגרות זה מיותר"

פורסם

אני עצלן מדי בשביל ללמוד

יש לי לפחות 4 נכשלים בתעודה

ישששש אני לא לבד.

רק שהוא באמת מפגר , לי לא היה כוח להיכנס לשיעור אז אני לא יודע את החומר. הוא יודע חלק ממנו.

פורסם
  • מחבר

היי, דוד, אני גם בקושי נכנס לשיעורים לאחרונה

ובשיעורים שאני כן נכנס אני ישן או סתם לא מקשיב

פורסם

רק אל תתחילו להרגיש מיוחדים, חלק נכבד מהפורום הם אנשים כאלה, טוב לפחות ככה מסתבר.

פורסם

למה-לא-לסיים-בגרות??

זה מאד פשוט

פורסם

היי, דוד, אני גם בקושי נכנס לשיעורים לאחרונה

ובשיעורים שאני כן נכנס אני ישן או סתם לא מקשיב

איל שנינו יודעים שהכמות שאתה לא נכנס היא אפסית לעומתי (לא שאני מתגאה בזה כן? פשוט אני לא יכול סבול שיעורים מסויימים ואני לא הולך לבוא לשעתיים ביום).

למה-לא-לסיים-בגרות??

האמת שבשבילו זה נשמע טיפה לא נחוץ.

לי זה בגלל שפשוט אני לא רוצה ולא מצליח לסבול שיעורים מסויימים וללמוד בבית לא הכי הולך לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים