פורסם 2009 באפריל 2616 שנים לא הצלחתי להכניס עוד פרטים על השאלה לכותרת, אז אשאל כאן:עד כמה תעודת הבגרות שלכם עזרה לכם להתקבל/מנעה מכם להתקבל לעבודה?אם יש לכם תואר או משהו בסגנון (אני לא כל כך יודע מה זה ג'ון ברייס הזה, אבל לפי מה שהבנתי מלמדים שם מחשבים, אבל לא כמו תואר באוניברסיטה) אז בבקשה תציינו את זהואם אתם במקרה סקרנים, ההורים שלי טוענים שתעודת בגרות זה דבר חשוב מאוד, אמרתי להם שרוב החברים והמורים שלי אומרים שאני לא צריך תעודת בגרות אם בטוח יש לי תואר ראשון במדעי המחשב, ההורים שלי אומרים שהם לא יודעים על מה הם מדברים (ולפחות בקטע של החברים זה דיי נכון - מה אנחנו כבר יודעים על החשיבות של תעודת בגרות לעבודה?)אז אני רוצה לשמוע דעה מאנשים שיודעיםאם כי שמעתי בפעם האחרונה כמה תגובות בסגנון "זה לא שווה כלום", הפעם אני רוצה להיות בטוח שאני שומע את זה ממישהו שיודע מנסיון
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים לתעודת הבגרות יש מטרה אחת ומטרה אחת בלבד - להכניס אותך לאונ'.מעבר לזה היא פשוט חסרת תועלת ואף אחד לא שם אם יש לך או אין לך תעודת בגרות.
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים אז אתה טועה, כי לרוב גם את זה לא מבקשים היום... אבל זה תלוי בעבודה.לגבי תעודת בגרות-יש לך תואר ראשון במדעי המחשב?יש לך דרך להמשיך לתואר השני/הסבה לתחום המשך כלשהו?אתה מוזמן לשים את תעודת הבגרות ביחד עם המלאי הביתי של נייר טואלט, נכון לעכשיו, השימוש שלה יכול להיות בערך זהה....
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים אם אני לא טועה אז בעבודה בדרך כלל מבקשים תעודה שסיימת 12 שנות לימוד .לא שואלים אפילו, במקרה של סו קולד הייטק שמספיק נסיון צבאי\קודם או שמניחים שיש לך או שלא אכפת להם, במקרה שצריך תעודה דורשים תואר לא תעודת בגרות.המקומות היחידים שעדיין דורשים את זה קשורים למדינה, ע"ע משרדי ממשלה וגופים מוניציפליים שונים..
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר אז אתה טועה, כי לרוב גם את זה לא מבקשים היום... אבל זה תלוי בעבודה.לגבי תעודת בגרות-יש לך תואר ראשון במדעי המחשב?יש לך דרך להמשיך לתואר השני/הסבה לתחום המשך כלשהו?אתה מוזמן לשים את תעודת הבגרות ביחד עם המלאי הביתי של נייר טואלט, נכון לעכשיו, השימוש שלה יכול להיות בערך זהה....עוד לא, אבל עוד שנה וקצת יהיהתואר שני? אני חושב שזה מתבסס על תואר ראשון, לא? (אני גם חושב שאני אוכל להתקבל לתואר שני אבל נראה...)
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים תראה, בגדול, כמו שאמרו, פעם שיש לך תואר, תעודת הבגרות יכולה ללכת לעמת ניירות הטואלט. אבל תעודת בגרות זה באמת משחק ילדים, ואם אתה טוען שאתה לומד מדמ"ח במקביל, תוציא בגרות אפילו מינימלית, זה לא אמור להיות מאוד קשה.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים תראה, בגדול, כמו שאמרו, פעם שיש לך תואר, תעודת הבגרות יכולה ללכת לעמת ניירות הטואלט. אבל תעודת בגרות זה באמת משחק ילדים, ואם אתה טוען שאתה לומד מדמ"ח במקביל, תוציא בגרות אפילו מינימלית, זה לא אמור להיות מאוד קשה.מסכים איתואם אתה יכול לעשות תואר במדעי המחשב אז אתה יכול לעשות בגרות טיפשית וקלהלפני כל מגן או בגרות תלמד 3-4 ימים ואל תעשה מזה סיפור.אל תסגור דלתות!
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים בגרות זה רק בשביל שמשרד החינוך יכוסה מבחינת זה שהוא יוכל להגיד שאחוז הזכאים לבגרות עלהסתם אבל בעיקרון הבגרות זה כדי שתיכנס לאוניברסיטה,ובשביל שיהיה איזשהו ממוצע עם הפסיכומטרי שתקבל סכ"םואולי גם בשביל מקום עבודה מסויים,שיבקשו ממך הוכחה שהיית בבית ספר 12 שנות לימוד
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר אני לא מסוגל להוציא בגרות מינימלית...אני עצלן מדי בשביל ללמודרק לאוניברסיטה אני לומד ועושה עבודות כי זה מאוד חשוב לייש לי לפחות 4 נכשלים בתעודהבגרות לא תהיה לי...[br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 18:50:39*Scorn*, דובי זובי, Lost Spirit, סיימתם צבא?Yoav, אם אני זוכר נכון אתה עוד לא סיימת צבא, נכון?היום ההורים שלי רוצים לדבר איתי על הבגרויות וזה אחלה זמן לשלוף את ה"תעודת בגרות זה מיותר"
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים אני עצלן מדי בשביל ללמודיש לי לפחות 4 נכשלים בתעודהישששש אני לא לבד.רק שהוא באמת מפגר , לי לא היה כוח להיכנס לשיעור אז אני לא יודע את החומר. הוא יודע חלק ממנו.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר היי, דוד, אני גם בקושי נכנס לשיעורים לאחרונהובשיעורים שאני כן נכנס אני ישן או סתם לא מקשיב
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים רק אל תתחילו להרגיש מיוחדים, חלק נכבד מהפורום הם אנשים כאלה, טוב לפחות ככה מסתבר.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים היי, דוד, אני גם בקושי נכנס לשיעורים לאחרונהובשיעורים שאני כן נכנס אני ישן או סתם לא מקשיבאיל שנינו יודעים שהכמות שאתה לא נכנס היא אפסית לעומתי (לא שאני מתגאה בזה כן? פשוט אני לא יכול סבול שיעורים מסויימים ואני לא הולך לבוא לשעתיים ביום).למה-לא-לסיים-בגרות??האמת שבשבילו זה נשמע טיפה לא נחוץ.לי זה בגלל שפשוט אני לא רוצה ולא מצליח לסבול שיעורים מסויימים וללמוד בבית לא הכי הולך לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.