פורסם 2009 באפריל 2616 שנים בקרוב אני טס לארה"ב ואני רוצה להוציא ויזה בינלאומיעל איזה חברה אתם ממליצים?ואיזה עמלות יש? מה גובה העמלה על העסקאות?כמה שיותר שיחסוך לי כסף אני חייל שמשתחרר עוד מעט ואין עבודה קבועהתודה מראש לעוזריםאלכס
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים הוא שואל מאיזה בנק להוציא כרטיס אשראי שהוא VISA בין לאומי.סליחה, לא יודע את התעריפים השונים פשוט הגבתי לזה שמעליי.
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים נוו מה ? הוא התכוון איזה כרטיס לדוגמא mastercard ; american express ; visa... ולכל אחד מהם יש כמה צורות צבעים תנאים ווא בעיקרון מה היתי אומר הכל כמעט אותו דבר ואין פה משחקים אז היתי ממליץ על מה שהבנק נותן לך תלך על הפשוטים נגיד יש לך mastercard direct זה הכי פשוט שנותן לך 1000$ חודשי , אבל עדיף הרגיל אחלה כרטיסעוד משהו קטן ביטוח שאתה יכול לעשות דרך חברת אשראי(אז כאן יש לך יותר בחירות) ,אבל היתי ממליץ לך דרך קופת חולים הם נותנים 3 חודשים חינם למשתחררים
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים אם זה בעיקר בשביל לקנות בחו"ל (ובמיוחד בארה"ב) אז הייתי הולך על AMEX, הבעייה איתם זה בארץ שלא כל החנויות מקבלות אותם.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים אני מניח שאף אחד פה לא נציג של אף בנק, ולכן השיטה הכי טובה בשבילך היא פשוט לעשות סקר שוק...
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים אם זה בעיקר בשביל לקנות בחו"ל (ובמיוחד בארה"ב) אז הייתי הולך על AMEX, הבעייה איתם זה בארץ שלא כל החנויות מקבלות אותם.אני כבר 10 שנים עם AMEXלעולם לא היתה לי בעיה בארץ עם חנות שלא קיבלה אותולמעשה, הסליקה בארץ נעשית באמצעות ישראכרט
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים VISA ישראלית עם 16 ספרות כן עובדת בארה"ב, זה לפי מס' קניות שביצעתי שם עם הויזה שלי, אף על פי שרשום עליה שהיא תקפה רק בישראל.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים ויזה תקפה בכל העולם ההגבלה של valid only in israel נובעת מזה שהמנפיק רצה לייצר מוצר זול יותר לכאלה שלא מוכנים לשלם מחיר של כרטיס בינלאומילכן סימן אותו כך אבל הכרטיס זהה לכרטיס ויזה הרגיל ואינו מוגבלאם תקנה פיזית בחו"ל בכרטיס כזה , המנפיק יחייב אותך בדמי חבר של ויזה בינלאומית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.