פורסם 2009 באפריל 2616 שנים היי חברה,אני צריך המלצה לתוכנה שיכולה להקליט את הסאונד בקובץ ווידיאו לתורך קובץ MP3 באיכות גבוהה
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים אני לא מכיר יותר מדי, אז תחכה לתשובות של אחרים. אבל אני אגיד לך מה אני כן יודע -קודם כל, גוגל.שנית, אני מכיר את ה VLC. אתה יכול להקליט איתו את השמע של קובץ וידאו (זה אמור להיות די פשוט, אם אני זוכר).אם לא תסתדר איתה, תגיד.
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים יש לך קובץ וידאו ואתה רוצה להוציא ממנו אך ורק את הסאונד? VirtualDUB עושה עבודה מצוינת. היא מאודה קלה ומהירה, אבל התפריט שלה לא כל כך נוח. תבחר בוידאו (תפריט בשם וידאו) שלא יכלול, בסאונד תבחר איזה קודק אתה רוצה ובאיזה קצב נתונים, ותלחץF7. הוא ישמור לך אותו תוך כמה דקות לכל היותר (אם מדובר על משהו גדול).Anatoli.
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מחבר הווידיאו לא על המחשב ואין לי דרך להשיג אותו למחשב כלומר אני צריך להקליט את מה שאני שומעהתוכנה הזאת תעזור?
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים זאת אומרת שיש לך כרטיס לכידה כלשהו? אם כן אז היא יודעת לעבוד עם כרטיסים כאלה אבל אני כבר לא זוכר איך זה נעשה בתוכנה.אם מדובר על סטרים מהרשת אז לדעתי תוריד אותו למחשב (בדר"כ יש אתרים שבעזרתם ניתן לעשות זאת) ואז תשתמש בתוכנה הזו.Anatoli.
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מחבר כרטיס לכידה ? לא בדיוק..תראה המצב הוא כזה שיר מצולם בווידיאו מהופעה כלשהי אין לי את המקורואני פשוט רוצה להקליט אותו כקובץ MP3...
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים חשבתי שמדובר בקובץ ווידאו.אולי אנטולי הבין, אבל אני עדיין לא מבין איפה בדיוק הווידאו יושב - קלטת וידאו? ויש לך מכשיר וידאו?אני די בטוח שאפשר לחבר אותו לכרטיס קול - איזה כרטיס קול יש לך?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים יש את SOUND FORGE גם, פשוטה מאוד, תוריד גירסת ניסיון ,תתקין, תפעיל, תלחץ על RECORD ,תבדוק שהמוניטור עולה לפי קצת השיר כשאתה משמיע דרך הFACEBOOK. ואז תלחץ שוב על RECORD וזה יקליט, תוריד אותה קודם כל, אם לא הבנת משהו אני אסביר לך פה, תעדכן.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר הורדתי את התוכנה של SONY המונטיר זז כמובן ברגע שמשמעים שירההקלטה בצורה גרוע שומעים ממש חלש ועם רעשים מסביב..שחקתי עם האיכות העלתי ל 192,000 ול24 BIT (מעל זה לא נותן בכלל להקליט) ועדין לא עוזר..אולי אצלך זה עובד יותר טוב? בכל מקרה אם בא לך לעזור לי והלקליט זה הלינק לקטע הווידיאו http://www.facebook.com/video/video.php?v=1077740376253&ref=nf
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.