עבור לתוכן

צריך המלצה לתוכנה שתקליט מזויקה מוידיאו

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

אני צריך המלצה לתוכנה שיכולה להקליט את הסאונד בקובץ ווידיאו לתורך קובץ MP3 באיכות גבוהה

פורסם

אני לא מכיר יותר מדי, אז תחכה לתשובות של אחרים. אבל אני אגיד לך מה אני כן יודע -

קודם כל, גוגל.

שנית, אני מכיר את ה VLC. אתה יכול להקליט איתו את השמע של קובץ וידאו (זה אמור להיות די פשוט, אם אני זוכר).

אם לא תסתדר איתה, תגיד.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הגירסא האחרונה ואין אפשרות להקליט שם

פורסם

יש לך קובץ וידאו ואתה רוצה להוציא ממנו אך ורק את הסאונד? VirtualDUB עושה עבודה מצוינת. היא מאודה קלה ומהירה, אבל התפריט שלה לא כל כך נוח. תבחר בוידאו (תפריט בשם וידאו) שלא יכלול, בסאונד תבחר איזה קודק אתה רוצה ובאיזה קצב נתונים, ותלחץF7. הוא ישמור לך אותו תוך כמה דקות לכל היותר (אם מדובר על משהו גדול).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הווידיאו לא על המחשב ואין לי דרך להשיג אותו למחשב כלומר אני צריך להקליט את מה שאני שומע

התוכנה הזאת תעזור?

פורסם

זאת אומרת שיש לך כרטיס לכידה כלשהו? אם כן אז היא יודעת לעבוד עם כרטיסים כאלה אבל אני כבר לא זוכר איך זה נעשה בתוכנה.

אם מדובר על סטרים מהרשת אז לדעתי תוריד אותו למחשב (בדר"כ יש אתרים שבעזרתם ניתן לעשות זאת) ואז תשתמש בתוכנה הזו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כרטיס לכידה ? לא בדיוק..

תראה המצב הוא כזה שיר מצולם בווידיאו מהופעה כלשהי אין לי את המקור

ואני פשוט רוצה להקליט אותו כקובץ MP3...

פורסם

חשבתי שמדובר בקובץ ווידאו.

אולי אנטולי הבין, אבל אני עדיין לא מבין איפה בדיוק הווידאו יושב - קלטת וידאו? ויש לך מכשיר וידאו?

אני די בטוח שאפשר לחבר אותו לכרטיס קול - איזה כרטיס קול יש לך?

פורסם
  • מחבר

לא אחי,

הכי פשוט שיש ווידיאו ב Facebook להקליט את לקובץ MP3

פורסם

יש את SOUND FORGE גם, פשוטה מאוד, תוריד גירסת ניסיון ,תתקין, תפעיל, תלחץ על RECORD ,תבדוק שהמוניטור עולה לפי קצת השיר כשאתה משמיע דרך הFACEBOOK. ואז תלחץ שוב על RECORD וזה יקליט,

תוריד אותה קודם כל, אם לא הבנת משהו אני אסביר לך פה, תעדכן.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה של SONY המונטיר זז כמובן ברגע שמשמעים שיר

ההקלטה בצורה גרוע שומעים ממש חלש ועם רעשים מסביב..

שחקתי עם האיכות העלתי ל 192,000 ול24 BIT (מעל זה לא נותן בכלל להקליט) ועדין לא עוזר..

אולי אצלך זה עובד יותר טוב? בכל מקרה אם בא לך לעזור לי והלקליט זה הלינק לקטע הווידיאו

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1077740376253&ref=nf

פורסם

אני אקליט בשבילך, מחר אני אשלח לך את הקישור בהודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים