עבור לתוכן

צריך עזרה בהרכבת AC 7 PRO

Featured Replies

פורסם

שלום חברה.

רציתי לדעת לאיזה כיוון צריך לסובב את התפשנים בקירוור הנל בכדי לנעול אותם. עם כיוון החץ המצוייר או נגד הכיוון.

תודה.

פורסם
  • מחבר

זה לא בדיוק עוזר לי כי יש לי כזה...

פורסם

ניסית עם כיוון החץ?

ואוניברסלית: ימינה-נועל שמאלה-משחרר

פורסם
  • מחבר

לא בא לי לנסות כל מיני דברים כי אין לי עוד משחה טרמית .רציתי תגובה ממישהו שהרכיב בעצמו אחד כזה.

פורסם

אז קצת סבלנות כבר תקבל תשובה לא חסר אנשים עם הקירור הנ"ל

פורסם

אין צורך לסובב את התופסנים.

פשוט ממקמים את הקירור מעל גבי המעבד, ומהדקים את התופסנים. אם בעתיד תרצה לפרק את הקירור, תצטרך לסובב את התופסנים בכיוון החצים, ואז למשוך אותם כלפי מעלה.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

הרכבתי כמה כאלו, לאחרונה גם אחד לעצמי במחשב.

שלב 1: סובב שמאלה את 4 הקליפסים של גוף הקירור העכשיוי שלך, אני מניח שאתה משדרג מגוף פשוט עם קליפסים.

שלב 2: נתק את כבל החשמל של המאורר (3-4 גידים) מהלוח.

שלב 3: משוך בעדינות אך בנחישות את 4 הקליפסים כלפי מעלה עד שהם יוצאים מהמקום.

שלב 4: בעדינות נתק בהרמה את גוף הקירור מן המעבד, אם זה לא יוצא מכיוון מסוים, שחרר עד הסוף את הקליפס.

שלב 5: נקה את המשחה התרמית שנשארה על המעבד בעזרת נייר טישו, נקה טוב, אך היזהר שלא יכנסו חתיכות של זה אל בין המעבד לתושבת והסביבה.

שלב 6: פרק בעדינות את המאורר מגוף הפריזר 7 פרו.

שלב 7: וודא שכל הקליפסים נמצאים נגד כיוון הסיבוב (מוכנים לנעיצה).

שלב 8: מקם את הפריזר כך ש:

א. הצד שאליו מתלבש המאורר הוא כלפי קדמת המארז (כיוון הכוננים).

ב. כל "יתדות" נמצאים בחורים - בעדינות כי קל להרוס את הקונוסים שמכילים את היסודות.

חשוב שלא לעבור לשלב הבא עד השלמת שני התנאים האלו!

שלב 9: לחץ, שוב בעדינות אך בנחישות על כל 4 הקליפסים (יהיה צליל קליק) כך שיכנסו למקומם בעברו השני של הלוח דרך הקונוסים. (ניתן להיעזר במברג לשם ביצוע).

שלב 10: החזר את המאורר (הוא צריך להיות ממוקם כך שהוא פונה לכיוון קדמת המארז, אם הדבר לא כך, אז הרכבת את הגוף לכיוון הלא נכון, וכן, זה יכול להתחבר לכל 4 הכיוונים).

שלב 11: חבר את כבל החשמל (4 גידים) להיכן שממנו ניתקת את הקודם (שים לב, זה מתחבר נכון רק בכיוון אחד יש פלסטיק שמפריע לחבר את זה אחרת).

לא מדובר בהרכבה מורכבת במיוחד.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם.

אני פשוט משום מה הבנתי מהחוברת התקנה שאחרי שנועצים את הקליפסים צריך לסובב אותם :kopfpatsch: ,וכנראה כך פתחתי אותם עוד פעם ..

אבל עכשיו זה בסדר אפילו ניסיתי למשוך בעדינות כדי לראות שזה באמת סגור כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים