עבור לתוכן

ספק אינטרנט מומלץ לפני שאני מתחבר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש היום המלצה על ספק ספציפי גם לגבי תשתית,מה עדיף

חשבתי על בזק בין לאומי+תשתית בזק.

תודה לעונים

פורסם

עמדתי לפתוח בדיוק את אותו דיון, נמאס לי מנטוויז'ן 013 והחלטתי לעבור לבזק בונלאומי אבל אני שומע שגם הם חוסצים פורטים ומגבילים שיטוף קבצים

אז לאן לעבור?

פורסם

יש את אקספון (מחירים זולים וללא התחייבות) ואורנג' שהם כרגע הכי נורמאלים, אחרי זה יש את בזק בינלאומי.

בכל מקרה, לכל ספקית שתתחבר, אני מציע לך לא להתחייב לתקופות ארוכות...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני משחק הרבה ברשת ופיגים נמוכים חשובים,גם כמובן קצב הורדה מהיר ;D

פורסם

לבב"ל היה תקל לפני חודש ומשהו שהיו הגבלות לאיזה שבוע ומשהו, הם טענו שזה בגלל שדרוג מערכות.

כרגע הם לא חוסמים כלום עד כמה שאני רואה, מוריד מהם בקצב מקסימלי של 514kb/s. ויוצא לי אצלהם ה-4MB יותר מהיר מאקספון באיזה 30Kb/s.

אבל בתור לקוחות חדשים המחיר אצלהם יהיה לכם יקר יותר מאקספון (49 ש"ח לחודש).

מה שכן אני מציין לטובה את אנשי השירות של בב"ל שהם באמת ברמה מעל כולם.

מבחינת תשתית - בבזק צריכים להתחייב, ויש דמי עלות חודשיים על הקו אם אין לך קו בזק כבר זה מוסיף עוד 25 ש"ח בחודש.

בהוט לא צריכים להתחייב ובסופו של דבר אפשר להשיג מהירות גבוהה יותר בסכום נמוך יותר.

גם ניתן לקבל מהם קו טלפון בדומה לקו הקל של בזק, אבל אין עליו דמי אחזקה חודשיים.

אני השבוע התנתקתי מהוט כי נמאס לי מכול הניתוקים שהיו לי איתם באינטרנט. המודם פשוט היה יוצא מסנכרון פעם בכמה זמן עד שזה כבר נמאס.

זה גם תלוי כמה אתם רוצים להשקיע על איטנרנט. לי למשל ה-sweet spot מבחינת מחיר עומד על אזור ה-150 ש"ח. זה מחיר שהגיוני לדעתי לקצב הורדה גבוה (יחסית).

אז כרגע אני ב-90 ש"ח (+25 ש"ח על קו קל) לבזק ו-49 ש"ח לבב"ל בשביל 4MB.

פורסם

אלה הם הקרטריונים לספקית נורמאלית :), את שאר הספקיות לא הזכרתי בכלל כי אין להם אפילו אחד מהקרטריונים.

גם אני משחק משחק רשת (ET אם אתה מכיר) והפינגים לאירופה מאוד חשובים לי.

כרגע אני נמצא בבזק בינלאומי + בזק והפינגים דיי טובים (תמונה), לפני כמה זמן היו בעיות עם ההורדות אבל זה הסתדר...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם,אני חושב שאני אבדוק בבזק בין לאומי,יש לי גם הנחה מהעבודה.2.5 מגה ב 19.90

לגבי התשתית גם בזק (יש לי כבר קו)מספיק סבלתי מהוט בכבלים,אין לי כבר כח לחברה הזאת.

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים