עבור לתוכן

מהנדס רשתות - למי שמעוניים המלצה חמה!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם בכלל קוראים את מה שאני רושם ? או סתם מקשקשים שיתנו לי באן ?

נראה לי שאתם רושמים " באן " , " מדבר שטויות " אוטומטית עושים העתק הדבק .

פורסם

לא מה אתם אידיוטים?

הוא לא מדבר על תואר אקדמאי הוא מדבר על קורסים בג'ון ברייס ומיניהם שלא שווים את הנייר שמבוזבז על התעודות שהם מחלקים.

פורסם

א. יצאתי מנקודת הנחה שלזה הוא התכוון ועל כן גם אמרתי שמי שלא משכיל לא ללכת לשם מגיע לו ש'גונבים' ממנו.

ב. ג'ון ברייס ואחרים לא מספקים תואר מהנדס, לכל היותר הסמכות למיניהן כגון MCSA MCSE CCNA וכו'.

פורסם

התכוונתי לאלו שהגיבו אחר כך התגובה שלך הייתה במקום.

פורסם

על מה אתה מדבר יש לי כמה חברים שלמדו בג'ון ברייס וחלקם קיבלו הצעות עבודה עוד לפני שסיימו לימודים

והם מרוויחים הרבה יותר מ4000 שקל

מה שכן אני מסכים עם העניין שכרגע זה ממש לא משתלם בגלל המיתון

פורסם
  • מחבר

משנת 2000 אני עוקב אחרי המכללות האלה גנבים ורמאים ועוד לא ראיתי אחד שמצא עבודה נורמלית .

אם 1 מתוך 100 מתקבל לחברת הייטק מסודרת זה נס סתם תעודה בלי ערך

אלא אם כן יש לך תואר וזה תוספת לתואר

פורסם

יש לך סטטיסטיקה מדוייקת?

פורסם

יש לו באן.

פורסם

על מה אתה מדבר יש לי כמה חברים שלמדו בג'ון ברייס וחלקם קיבלו הצעות עבודה עוד לפני שסיימו לימודים

והם מרוויחים הרבה יותר מ4000 שקל

מה שכן אני מסכים עם העניין שכרגע זה ממש לא משתלם בגלל המיתון

כמה? 5.5K

..........?.....

פורסם

אין ספק שנסיון בשטח זה חשוב, ולרוב, זה לא משהו שמקבילם באותם קורסים.

אבל אם אי פעם תרצה להשיג עבודה רצינית בתחום, אז אני מאמין שפה התעודה תיכנס לתוקף.

בכל זאת, אם תיהיה בחירה בין 2 בעלי מקצוע - אחד עם תעודות וניון, והשני רק נסיון, אני חושב שהנטייה תיהיה יותר לכיוון הבחור עם התעודות.

ובקשר לכל אותם מכללות שאתה משמיץ - אף אחד לא הכריח אותך להיות פראייר, זה המחיר שאתה משלם על המורים, כיתות הלימוד, וכל מני תירוצים אחרי למשוך ממך כסף. אתה יכול לבצע את אותם מבחנים, ולהוציא את אותם תעודת לבד, בעלות נמוכה בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים