עבור לתוכן

חלב, לא מה שחשבתם... אמיתי??

Featured Replies

פורסם

נועם כמה אתה שוקל ומה הגובה?

מה היקף יד? כמה אחוז שומן?

:)

• תגובות 53
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

גובה 1.85 , משקל 77 (בגלל זה אני במסה) , 8% שומן, היקף יד 39.5 ;)... בן 17 ו10 חודשים..

זה יותר לפרטי או משו... כי שוב זה לא הנושא פה... :-X

ובקשר לנושא, נרגעתי שהבנתי שכל התופעות מיוחסות לחלב לא מפוסטר... אם יש לאנשים מה להוסיף תרגישו חופשי 8)

לילה טוב

פורסם

אני לא שותה חלב ככה סתם (מקסימום פעם בהרבה זמן בקפה)

יוגורטים אני אוכל אבל זה טיפה שונה לדעתי.

חוץ מזה חלב פשוט יום אחד התחיל להגעיל אותי.

פורסם

כבר נמאס לי מכל החרטטנים שקופצים מכל פינה..אז ככה:

כל דבר בעולם המודרני הקר והמנוכר שלנו (או כמה דרמטי) הוא מסוכן,מסרטן ופוגע..

כל דבר שיוצא מפס ייצור ממוכן ומשוכלל, לא משנה איפה ולא משנה מה, מכיל כימיקלים רבים ומזיקים..

כל דבר שאנחנו אוכלים,שותים,נושמים ומשתמשים בו פוגע בנו-בין אם אנחנו יודעים זאת ובין אם לא..כל מוצר תמים למראה הוא בעצם מצבור רעלים שלאט לאט גורם לגוף שלנו להירקב מבפנים..מחסל אותנו לאט לאט..ומה אתם יודעים-בסוף גם נמות מזה!! NO SHIT SHERLOCK.

אז בואו נעבור לגור בחווה כמו איזה איימיש-נקבל חלב טבעי מהפרה,נחיה כולנו בלי חשמל, נחבוץ שמנת להנאתו-ואני בטווווווווווח שנזכה לפחות לעוד כמה שנים של חיים,לא?

ועכשיו קצת ברצינות,לצערי, בעולם המטונף שלנו כל אחד הוא בעל אינטרסים, ועל כל אחד שיגיד ש"זה מזיק" אפשר למצוא אחד שיגיד אחרת..אי אפשר להימנע מהכל כי זה מזיק-כי אז מה יישאר לך?

שורת תחתונה-אל תתייחס לשטויות האלו. אל תחשוב על זה,ותראה איך פתאום החלב יהיה הרבה יותר טעים ;)

פורסם

אני סבלית מאוד מבעיות עיכול קשות, עד שהשכלתי להפסיק לגעת בחלב ומוצרי חלב ועבתי לסויה.

מאז הכל פיקס!

תענוג.

אני מאמינה שהכתבה הזו אמת. ויש לקחת אותה ברצינות

את פשוט אלרגלית ללקטוז :s05:

פורסם

האמת מה שהפיל לי את האסימון שחלב אולי באמת לא כ"כ בריא זה העובדה שבטבע אין חיה אחת שממשיכה לצרוך חלב אחרי גיל הינקות.

אז מה? האדם הוא היצור היחיד שעושה הרבה מאד דברים, כמו לבשל את האוכל שלו, לשמר אותו, לקרר ולחמם אותו, להוסיף תבלינים ועוד הרבה מאד דברים. אז מה מעכשיו תאכל דברים ישר אחרי שקטפת/הרגת?

פורסם

מן הסתם יש פה אלמנט של הגזמה.

אבל בכלליות חלב מזיק במידה מועטה בטווח המיידי (ואני לא מדבר על זה שבעוד 90 שנה נמות ממנו, אלא על זה שהוא עלול לפגוע באיכות החיים היום-יומית).

לפחות לחלק מהאנשים.

מאז שאני, לדוגמה, הפסקתי לשתות חלב (ברור שמדי פעם אני שותה קפה עם חלב, שוקו, ואוכל יוגורט פעם ביום, לפעמים קוטג' ולפעמים מעדן חלב) באופן יום יומי, הרגשתי שיפור דיי משמעותי באלרגיות שלי. בעבר הייתי שותה כל יום בבוקר כוס שוקו. אחרי שהפסקתי שמתי לב כי אני פחות מקנח את האף (אז זו הייתה ממש מגפה בשבילי), יש לי קצת פחות חצ'קונים ואולי אף שיפור באסטמה.

בקיצר, ברור שחלב לא יהרוג אותך או משהו. אבל בשביל אנשים מסויימים צריכת חלב גבוהה יכולה להוריד את איכות החיים.

מאחר וזה בכל מקרה לא כל כך יעיל לשתות ליטר חלב ביום, הייתי ממליץ לך לנסות להוריד (לאו דווקא להפסיק, כמו שאמרו, לא צריך להגזים) לסביבות הכוס אז כמות החלב הטרי (לא מוצרי חלב) שאתה צורך.

פורסם

בוא נשים דברים במקומם.

מי שחשב שחלב ועוגיות כל בוקר יעשו ממנו אלי האנה-קצת לא בכיוון..חלב הוצג כבריא,אך מעולם לא הוצג כ-"ה-דבר הכי בריא שאתה יכול לצרוך",ואני לא חושב שיש למי לבוא בטענות על סילופים או משהו..

מי שמרגיש שחלב גורם לו לבעיות מסוימות-שיבדוק עצמו..בכל מקרה החיידקים הפעילים שבחלב נמצאים גם בכל מוצרי החלב האחרים-גבינות,יוגורטים,שוקו וכל השאר..אל תתפסו אותי במילה,אבל הגיון פשוט מצביע על כך..

לבוא בטענות לחלב,זה כמו שאיזה ציפלון חולה כרוני יבוא בטענות לחטיפי גרנולה שאכל כל יום ולא הפכו אותו לשרירן ובריא לחלוטין..

פורסם

אני כבר מלפני 10 שנים כשהייתי נער צעיר צמצמתי ב-90% את כל עניין החלב. הפסקתי לגמרי לשתות נס קפה והפסקתי לאכול גבינה לבנה, לבן, קורנפלקס עם חלב, שוקו ומלא מעדנים. מצד שני אני אוכל (מעט) פיצות, טוסטים ומדי פעם גם מעדן חלב.

(אני לא יודע ואף אדם אחר לא יודע) אם חלב מזיק אבל זה נשמע לי נכון בדיוק בגלל הסיבות שכתבת, ושאותם גם אני שמעתי לפני 10 שנים. מצד שני אני גם מסכים שיש כ"כ הרבה דברים לא בריאים שאנחנו סופגים בעולם הזה, ולכן אני לא קיצוני לכאן או לכאן. על פיצות וטוסטים אני לא מוותר אבל על כל השאר כן.

בקיצור תנסה לצמצם את מוצרי החלב וזהו. זוהי דעתי ועצתי אליך

פורסם

I LOVE HALAV

פורסם

על כל אחד זה משפיע אחרת, אני לדוגמה אוכל על בסיס יומי במשך השנה וחצי האחרונות קופסאת גבינה לבנה וקופסאת קוטג' כל ארוחת ערב.

בנוסף לזה,אחרי אימון עוד שני סקופים של אבקת חלבון על בסיס מי גבינה

ואין לי שום בעיות עיכול/גזים וכיו"ב...

למען הסר ספק - עשיתי לפני חצי שנה הפסקה של שבועיים ממוצרי גבינה, ולא הרגשתי שיפור או הבדל כלל

פורסם

על כל אחד זה משפיע אחרת, אני לדוגמה אוכל על בסיס יומי במשך השנה וחצי האחרונות קופסאת גבינה לבנה וקופסאת קוטג' כל ארוחת ערב.

בנוסף לזה,אחרי אימון עוד שני סקופים של אבקת חלבון על בסיס מי גבינה

ואין לי שום בעיות עיכול/גזים וכיו"ב...

למען הסר ספק - עשיתי לפני חצי שנה הפסקה של שבועיים ממוצרי גבינה, ולא הרגשתי שיפור או הבדל כלל

גם נזקי העישון לא מורגשים בטווח הקצר אלא הארוך, כשתגיע לגיל 50-60
פורסם

גם נזקי העישון לא מורגשים בטווח הקצר אלא הארוך, כשתגיע לגיל 50-60

סבתא שלי בת 74,כל בוקר היא ואחיה לא היו עוזבים את הבית לפני שהיו אוכלים המון מוצרי חלב ושותים שתי כוסות חלב,בנוסף לפני השינה היו שתים עוד כוס חלב (סוג של תרופת סבתא לאלוהים יודע מה )

ואין לה שום בעיות עיכול או משהו בסגנון

ובכלל,אנחנו משפחה שצורכת הרבה מוצרי חלב - קונים כל יום שתי שקיות של ליטר + שתי גביעי גבינה ועוד...

פורסם

ויש אנשים שמעשנים והם בני 90.

זה אומר שזה לא מזיק?

פורסם

טענתי שזה לא מזיק ?

על כל אחד זה משפיע אחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים