עבור לתוכן

חלב, לא מה שחשבתם... אמיתי??

Featured Replies

פורסם

טוב ראיתי את הכתבה הזאת

http://cafe.themarker.com/view.php?t=616455

זה נראה לי כתבה דיי פראנואידית...

אבל עדיין אני רוצה לדעת, האם זה אמיתי מה שרשום שם???

אני שותה כל יום שקית ליטר של חלב, לפעמים יותר מזה ולפעמים פחות וגם אוכל לא מעט מעדני חלב (בעיקר בשביל חלבון וכו..)

אבל הכתבה דיי מלחיצה, כלמור גם אם היא אמת אני אמשיך לשתות חלב בכמויות כיאני מכור :x אבל אני אוכל להפחית במעדנים...

אולי זה סתם פראנואיד :screwy: או מחקרים ישנים (אני מקווה)..

תנו את דעתכם \ הידע שלכם \ מקור אמין יותר.

• תגובות 53
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע, על הצד הרפואי אני לא אגיב לך כי פשוט אין לי מושג. אבל אם אתה רוצה להשיג חלבון, יש דרכים הרבה יותר יעילות מלשתות ליטר חלב כל יום. אגב, רק שתדע לך, כל דבר בהגזמה הוא לא בריא.

פורסם

אני סבלית מאוד מבעיות עיכול קשות, עד שהשכלתי להפסיק לגעת בחלב ומוצרי חלב ועבתי לסויה.

מאז הכל פיקס!

תענוג.

אני מאמינה שהכתבה הזו אמת. ויש לקחת אותה ברצינות

פורסם

לא רואה סיבה למה לא לאכול שוקולד אחד ביום ולשתות כוס חלב.

כל דבר במידה.

אולי זה לא בריא. אבל היי, אתה רשום בפורום למחשבים מה שאומר לי, בהנחה טבעית, שאתה מבזבז כמה שעות ביום על מחשב. וזה ידידי, הרבה הרבה יותר מזיק לבריאות מחלב.

להמשיך הלאה?

מה עם עישון? מזיק פי כמה וכמה? מישהו מתרגש מזה?

עישון פאסיבי אותו כנ"ל

מגורים בעיר, שאיפת גז מכוניות על בסיס יום-יומי.

אתה מסתובב עם פלאפון בכיס ומדבר לפחות שעה ביום, זה נראה לך בריא?

בקיצור, הכל לא בריא. צריך לספוג את חוסר הבריאות במידה, כי אתה לא יכול להמנע מהכל.

אני מכיר מישהו פסיכופט [וכן אני חושב שהוא פסיכופט] שמנסה להמנע מלאכול ולעבור כל דבר שמוגדר "לא בריא". הבן אדם לא חי, מגעיל את הנשמה ולמען האמת הוא גם דפק את מערכת העיכול שלו כי מרוב "אוכל בריא" הוא אוכל לא בריא ולא מאוזן ומסריח את העולם.

פורסם

התכבה הזו נועדה מסיבה מסוימת להבהיל, אז אתם יכולים להירגע.

כל מה שכתוב שם 100% נכון-

לגבי חלב לא מפוסטר.

חלב מפוסטר מאבד את חלק מהיתרונות שלו, אבל הרבה יותר מהחסרונות.

פורסם
  • מחבר

חלבון אני משיג מהרבה מקורות אני מבין בתזונה, אני לא חדש בתחום הזה...

חלב אני שותה בגלל שאני אוהב פשוט... אני שותה אותו כמו מים, בלי קשר לחלבון שבו..

מעדנים אני אוכל בשביל חלבון (קוטג' למשל בערב שמתפרק לאט במשך הלילה...)

ולי אין בעיות עיכול או משהו כזה, גם לא היה..

מה שמדאיג אותי גם זה שיש לי אסטמה ושם כתוב שהחלב יכול להחמיר את האסטמה ולעשות יותר קוצר נשימה, גם בעית האקנה יכולה להחמיר , אני עכשיו בטיפול נגד אקנה עם כדורים אז אני לא יודע אם החלב מפריע לזה, אני אשאל את רופא העור פעם הבאה...

בקיצור האם יש פה מישהו שיכול לאמת או להפריך את הכתבה הזאת..

ד"א אני שותה הרבה חלב מאז שהייתי קטן, בערך בשנתיים האחרונות אני שותה ממנו בכמויות של ממש, לא זכורות לי בעיות כלשהן..

*לא ראיתי שנוספו תגובות...

Scorn יש לך אולי איזה כתבה לגביחלב מפוסטר?

ו Toxin II

זה מה שכתבתי, אני לא שותה כוס חלב.. אני שותה שקית... אבל כן בעקרון כולנו נמות בסוף...

פורסם

שקית? זה בטוח לא בריא.

תצמצם קצת כמויות. לא יהרוג אותך.

אם חסר לך השלמת חלבונים אחרי אימון, תרד על קופסאת טונה במקום קוטג'.

פורסם

ולגבי החלבון, בחלב יש הרבה יותר פחמימה מאשר חלבון כך שזה לא משתלם.

חוץ מאבקות חלבון, עוף הוא מקור מצויין לחלבונים וגם טונה אבל בטונה יש כספית אז לא טוב לצרוך בכמויות גדולות.

וגם אני שותה המון חלב ביום, כמעט קרטון. :-X

פורסם

האמת מה שהפיל לי את האסימון שחלב אולי באמת לא כ"כ בריא זה העובדה שבטבע אין חיה אחת שממשיכה לצרוך חלב אחרי גיל הינקות.

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי לכם, בתזונה אני לא צריך הסבר וכל החרטא... אני יודע...

קוטג' אמרתי שזה בלילה לפני השינה כי הוא מתפרק למשך הלילה ולא נוצר מצב קטבולי, בעקרון אחרי אימון יש לי שייק... ומפחמימות אני לא דואג כי אני במסה..

אז בואו נשאר בנושא.

פורסם

תוסיף זיתים\שמן זית\אגוזים\שקדים עם הארוחה בלילה.

פורסם
  • מחבר

אוחחח, אני אוכל עוד דברים חוץ מהקוטג' בלילה, אני אוכל חביתה וירקות וזיתים ולחם...

אבל זה לא נושא על תזונה אז עזוב את זה זה לא קשור לנושא.. :-X

פורסם

^^^לא אמרו לך שזה לא בריא לאכול בשעות כאלה :s05:

פורסם
  • מחבר

חחחחחח תמשיכו לדבר על תזונה???

אני אוכל הרבה ואני מתאמן הרבה , מה לעשות... והארוחה לא עד כדי כך גדולה בשבילי.. ואני אוכל אותה אולי ב 11 ככה... לפני השינה שבערך בשעות האלה אולי אני אוכל עוד יוגורט קטן או פרי...

אבל בעקרון כל אחד והגוף שלו , חילוף החומרים שלו וכו וכו, בקיצור תזונה זה לא הבעיה פה וידע בזה יש לי מספיק, תודה.

אפשר לחזור לנושא :s05:

פורסם

הכתבה הזאת, גם אם בחלקה נכונה, מוגזמת עד מאד.

אבל כמו שנאמר כבר, כל דבר צריך לקחת במידה ואולי כדאי שתנסה לשתות קצת פחות בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים