עבור לתוכן

החרטות הגדולות של עולם האודיו - שתפו דברים משלכם :)

Featured Replies

פורסם

זה לא חרטה - אין כמו לשמוע מוזיקה בלי גריל

פורסם

שים לב שלא דיברתי על כבל דיגיטלי אלא על אופטי, שאיכותו ירודה משמעותית מקואקסיאלי או USB.

אפשר לקבל הסבר מפורט למה כבל אופטי יותר נחות מקבל קואסיאלי?

פורסם

מכירים את זה שברור לכם מה הולך לקרות ואף אחד אחר לא קולט את זה?

אז אני רואה שחצי מהאנשים בדיון הזה יקבלו אזהרות, והדיון יינהל מהר מאוד. אי אפשר דיון על חרטות בלי שיהיו בו חרטות. ולכן יהיו ריבים על חרטות. כבלים, מבחן עיוור, חשמל, מחזיקי כבלים, שמן נחשים, מיץ דגדגנים שבדי וכו'.

Anatoli.

פורסם

מכירים את זה שברור לכם מה הולך לקרות ואף אחד אחר לא קולט את זה?

אז אני רואה שחצי מהאנשים בדיון הזה יקבלו אזהרות, והדיון יינהל מהר מאוד. אי אפשר דיון על חרטות בלי שיהיו בו חרטות. ולכן יהיו ריבים על חרטות. כבלים, מבחן עיוור, חשמל, מחזיקי כבלים, שמן נחשים, מיץ דגדגנים שבדי וכו'.

Anatoli.

אני חושב שאנחנו לא כל כך אודיופילים פה כמו בפורומים אחרים (שלא נזכיר את שמם) כדי שזה יגלוש לפסים כאלה... ;D

אבל נכון, תמיד כדאי להזהר.

פורסם
בשביל להבדיל בין אלה לא צריך להיות אודיופיל, מספיק רק לא להיות חרש. נשמע לי יותר כמו אנטי-אליטיזם ישראלי.

נו באמת נמאס שמאנשים שמקשרים כל התכונה רעה ונפוצה רק לישראלים. לא ציפיתי לשמוע כזה בולשיט בפורום.

באמת ישראלי שיורד על תכונות "ישראליות" זה נדוש ומטומטם כמו תוכניות ריאליטי.

מממממממ מיץ דגדגנים שוודי משפר את מוליכות חיבורי הרמקולים וגם טעים.

פורסם

נו באמת נמאס שמאנשים שמקשרים כל התכונה רעה ונפוצה רק לישראלים. לא ציפיתי לשמוע כזה בולשיט בפורום.

באמת ישראלי שיורד על תכונות "ישראליות" זה נדוש ומטומטם כמו תוכניות ריאליטי.

זו דווקא כן תכונה ישראלית, מה לעשות. תקרא קצת טוקבקים ותקרא תגובות בפורומים ישרליים ותבין למה אני מתכוון. רק בארץ אני רואה תגובות לכתבות על ציוד סטריאו בסגנון של "למה צריך רמקולים ב10.000שח, יש לי רמקולים ב200שח ושומעים בהם אותו דבר". או תגובות לכתבות על יין בסגנון של "אידיוט מי שקונה יין במאה ש"ח, אני קונה יין פטישים ב10 שקלים וזה בדיוק אותו דבר".

ומה לעשות, זה לא סתם הומור של טוקבקים זאת גישה שמאוד אופיינית להרבה אנשים בארץ, והייתי בהרבה ארצות אחרות ואני גם מספיק פעיל בכל מיני אתרים בחו"ל כדי לדעת את ההבדל בין פה לשם.

אבל כנראה שאתה צודק וזה סתם אידיוטי לרדת על תכונות ישראליות כי אנחנו באמת ארץ נהדרת. לכן יש לנו מערכת חינוך כזאת נפלאה (ממוקמת יפה בין ארצות העולם השלישי), יש לנו אנשים מתורבתים (שבכל העולם שונאים אותנו בגלל תיירים שגונבים ברזים מבתי מלון) ובעלי יכולת התנסחות רהוטה ("מממממממ מיץ דגדגנים שוודי משפר את מוליכות חיבורי הרמקולים וגם טעים"), שמוכנים תמיד לשמוע קצת ביקורת עצמית ("באמת ישראלי שיורד על תכונות "ישראליות" זה נדוש ומטומטם כמו תוכניות ריאליטי") אז למה לי סתם להתעצבן.

פורסם

+1

לגבי הטעים.. זה תלוי ביום בחודש.

פורסם

ובנימה אופטימית זאת,

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים