עבור לתוכן

החרטות הגדולות של עולם האודיו - שתפו דברים משלכם :)

Featured Replies

פורסם

טוב אז כמו שרובכם יודעים יש המון שקרים וחרטות שמוכרים כדי למכור כמה שיותר ולהלהיב את הלקוח הממוצע.

אפשר להרחיב את זה לכל מיני מושגים ומשפטים שבא לכם!

אני אתחיל:

- טווח היענות "רחב ביותר" 17-40,000

- כבל אופטי

- BOSE, פרוסאונד, גראדו, סנהייזר

- DJ ארצישראלי

- אוזניות "אולפן"

- מוניטור

תוסיפו מה שבא לכם, זה מה שעלה לי לראש בינתיים.

פורסם

למה גראדו וסנהייזר?!

חרטה אחת:

חיבורים מצופי זהב.

פורסם

טוב אז כמו שרובכם יודעים יש המון שקרים וחרטות שמוכרים כדי למכור כמה שיותר ולהלהיב את הלקוח הממוצע.

אפשר להרחיב את זה לכל מיני מושגים ומשפטים שבא לכם!

אני אתחיל:

- טווח היענות "רחב ביותר" 17-40,000

- כבל אופטי

- BOSE, פרוסאונד, גראדו, סנהייזר

- DJ ארצישראלי

- אוזניות "אולפן"

- מוניטור

תוסיפו מה שבא לכם, זה מה שעלה לי לראש בינתיים.

לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה. גראדו וסנהייזר חברות מצויינות, כבל דיגיטלי יכול להיות יעיל במקרים מסויימים במקום כבל אנלוגי (לפעמים זה גם פשוט הכרחי). מוניטור - אתה מתכוון אוזניות למוניטור (בעצם אין-איר) או רמקולים מוניטורים? מה בדיוק חארטה בזה?

קיצור, לא הבנתי. :o

פורסם
  • מחבר

גראדו וסנהייזר משווקים מוצרים שבמחירים מוגזמים שלא שווים שליש מהשווי האמיתי שלהם.

שים לב שלא דיברתי על כבל דיגיטלי אלא על אופטי, שאיכותו ירודה משמעותית מקואקסיאלי או USB.

מוניטור- כהגדרה זהו רמקול "שטוח". העובדה בשטח היא שרוב הרמקולים מתחת ל10K נשמעים איום ונורא ואין שום קשר ביניהם לעריכת מוזיקה.

פורסם

גראדו וסנהייזר משווקים מוצרים שבמחירים מוגזמים שלא שווים שליש מהשווי האמיתי שלהם.

שים לב שלא דיברתי על כבל דיגיטלי אלא על אופטי, שאיכותו ירודה משמעותית מקואקסיאלי או USB.

מוניטור- כהגדרה זהו רמקול "שטוח". העובדה בשטח היא שרוב הרמקולים מתחת ל10K נשמעים איום ונורא ואין שום קשר ביניהם לעריכת מוזיקה.

שמע, כל מוצרי האודיו משווקים בצורה מוגזמת בארץ, אני לא חושב שגראדו וסנהייזר יוצאים דופן בזה. דווקא סנהייזר יחסית די זול לעומת מוצרים אחרים לדעתי (סתם בתור דוגמה, תשווה מחירים של אוזניות שלהם למחירים של etymotics research).

לגבי מוניטורים, אני מניח שאודיופיל יגיד את זה ("רוב הרמקולים מתחת ל10K נשמעים איום ונורא") לגבי כל סוגי הרמקולים ;). לא חושב שמוניטורים חריגים לגבי הכלל של what you pay is what you get. אתה רוצה להגיד שבקטוגריית המחיר הזאת עדיף כבר מדפיים?

פורסם

החרטות שלי:

מרימי כבלים.

פורסם
  • מחבר

שמע, כל מוצרי האודיו משווקים בצורה מוגזמת בארץ, אני לא חושב שגראדו וסנהייזר יוצאים דופן בזה. דווקא סנהייזר יחסית די זול לעומת מוצרים אחרים לדעתי (סתם בתור דוגמה, תשווה מחירים של אוזניות שלהם למחירים של etymotics research).

לגבי מוניטורים, אני מניח שאודיופיל יגיד את זה ("רוב הרמקולים מתחת ל10K נשמעים איום ונורא") לגבי כל סוגי הרמקולים ;). לא חושב שמוניטורים חריגים לגבי הכלל של what you pay is what you get. אתה רוצה להגיד שבקטוגריית המחיר הזאת עדיף כבר מדפיים?

שמעתי את רוב סדרת הSR ואת הGS1000. אם אתה מחפש משהו כמו GS1000, קנה DT990 שבעלות פידליות הרבה יותר גבוהה, ובכסף שנותר קנה לך עוד 4 כאלה לכל המשפחה.

לגבי מוניטורים, כמובן שעדיף מדפיים. במיוחד proac :)

פורסם

לא משנה איזה רמקול תקח.

מרימי כבלים!

פורסם
  • מחבר

לא משנה איזה רמקול תקח.

מרימי כבלים!

:xyxthumbs:

בהחלט אחד מהדברים הפאתטיים.

פורסם

בכל אופן, החארטה הכי גדולה שנתקלתי בה הייתה ללא ספק מכשיר ש?מיינ?ן (ionize) את האוויר כדי להגביר את חווית השמיעה.

אני רציני, יש דבר כזה. :kopfpatsch:

פורסם

יוסי אני לא הייתי רוצה להיות במקומך.

לא הייתי רוצה לסבול בכל מקום שיש בו מוסיקה מרמקולים כמו וורפדייל, אלטק לנסינג או אפילו רמקולים מובנים בטלוויזיה. (איום ונורא זה ממש לא המילים שצריך להגיד)

לא לכולם יש כסף ולא הייתי מבאס אנשים בגלל זה.

כאילו אמרת שכל מה שלא פאררי למבוגיני מאזרטי בוגטי או שברולט קורבט הוא חרא איום ונורא.

ויוסי, אשמח מאוד אם תציע אוזניות שעולות שליש מHD555 ונשמעות אותו דומה באיכות.

לגבי חרטות:

יש לא מעט דברים שאכן נשמעים חרטות אבל בעצם ביקורות מראות שיש הבדל.

כמו משטחי בידוד, כבל חשמל אודיופילי, ועוד כמה שאני לא זוכר.

פורסם

איי איזה באסה זה להיות אודיופיל.

אני בקושי מבדיל בין רמקולים של 50000 וכאלה של 400...

פורסם

אני חייב לחדד - "אודיופיל" לא מתייחס ליכולת להבדיל בין סוגי רמקולים, אלא למצב הנפשי שגורם לך לשמוע את ההבדלים האלה(-

ואם כבר (פסקה שלישית מאוד מעניינת):

http://6moons.com/audioreviews/trends/ta10.html

פורסם
  • מחבר

לגבי חרטות:

יש לא מעט דברים שאכן נשמעים חרטות אבל בעצם ביקורות מראות שיש הבדל.

כמו משטחי בידוד, כבל חשמל אודיופילי, ועוד כמה שאני לא זוכר.

האמת שיש אמת בנושא החשמל כמו power conditioners וכבל חשמל איכותי. אמנם אני לא אוהב את המילה אודיופילי, אבל כבל חשמל בעל רכיבים איכותיים מוסיף המון (כמובן לקונדישינר טוב) וזה עסק ממש לא זול.

כמו כן לא תקפתי את כ-ל הדגמים של סנהייזר, יש לה דברים טובים שלא תבין אותי לא נכון, אבל זו חברה שמקבילה לסוני בטלוויזיות. היא משתמשת בפרסום כוחני ומבטיחה לקהל את האיכות הטובה ביותר, מה שלא נכון כמעט אף פעם. דגמי הביניים של אודיו טקניקה לא נופלים מדגמי הביניים של סנהייזר.

פורסם

בשביל להבדיל בין אלה לא צריך להיות אודיופיל, מספיק רק לא להיות חרש. נשמע לי יותר כמו אנטי-אליטיזם ישראלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים