פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים שלום. במחשב המשני שלי יש את הלוח אם הזה: MS-6154VA הלוח הוא של MSI. רציתי להחליף את הכרטיס המסך למחשב הנ"ל במקום הכרטיס הדרעק שמורכב עליו(TNT2) בכרטיס מסך אחר, חשבתי על ה-Geforce 2 TI של הרקולס, הוא נראה לי הכרטיס שהכי מתאים למחשב זה(P3 733), עכשיו השאלה שלי היא, האם יכול להיווצר מצב, שמכל סיבה שהיא הכרטיס לא יתאים ל-AGP בלוח(X2)?
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים אף פעם לא שמעתי שיכולה להיווצר בעיה הבאסים הם אוניברסליים ומיצרים לפי תקן אז לא צריכה להיות סיבה שזה לא יפעל
פורסם 2002 בפברואר 2023 שנים אם תבטל ב-BIOS את הדרעק ONBOARD אז לא צריכה להיות לך בעיה. היה לי פעם מחשב עם לוח מוכלל כזה אבל של פיסי צ'יפס שזה השפל הכי גדול שאפשר להגיע אליו וכרטיס AGP עבד בו אפילו שהיה גם כרטיס ONBOARD שביטלתי כמובן. לא צריכה להיות לך בעיה ובכל זאת לא תקבל ביצועים מדהימים כי ה - AGP*2 מגביל יחסית ל -AGP*4 .
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים שלום. במחשב המשני שלי יש את הלוח אם הזה: MS-6154VA הלוח הוא של MSI. רציתי להחליף את הכרטיס המסך למחשב הנ"ל במקום הכרטיס הדרעק שמורכב עליו(TNT2) בכרטיס מסך אחר, חשבתי על ה-Geforce 2 TI של הרקולס, הוא נראה לי הכרטיס שהכי מתאים למחשב זה(P3 733), עכשיו השאלה שלי היא, האם יכול להיווצר מצב, שמכל סיבה שהיא הכרטיס לא יתאים ל-AGP בלוח(X2)? אני רואה שיש לך ניורון... וכן, לא תהיה לך שום בעיית תאימות, בניגוד למה שאנשים של ניורון תמיד אמרים שלמחשב שלהם יש תאימות מלמעלה עד למטה.
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים מחבר אם תבטח ב-BIOS את הדרעק ONBOARD אז לא צריכה להיות לך בעיה. איזה דרעק ONBOARD?הדרעק היחידי ONBOARD על הלוח הזה הוא הכרטיס קול שלו, ואותו ביטלתי ממזמן,אין לו כרטיס מסך ONBOARD...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.