פורסם 2009 באפריל 2516 שנים ניסיתי שחזור מערכת וזה לא עזר. הנה תצלום מסך[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים בכולן ההודעה מתייחסת לנתיב הזה? בRUN.. בתפריט התחלתקיש CMDבחלון דוס...גש לנתיב c:\program files\windows live\messengerברגע שאתה בנתיבתכנניס את הפקודה הבאה regsvr32 wldlog.dllתעדכן אם זה עזר..עשית שינמוך לMESSENGER לגרסה קודמת ?
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים מחבר בכולן ההודעה מתייחסת לנתיב הזה? בRUN.. בתפריט התחלתקיש CMDבחלון דוס...גש לנתיב c:\program files\windows live\messengerברגע שאתה בנתיבתכנניס את הפקודה הבאה regsvr32 wldlog.dllתעדכן אם זה עזר..עשית שינמוך לMESSENGER לגרסה קודמת ?זה קורה לי גם כשאני מנסה לפתוח תמונה שמורה או כשאני מנסה לפתוח את ווינאמפ, ולא דווקא לאותו נתיב. הרצתי את הפקודה - sfc /scannow וזה לא עזר וגם עשיתי סריקת וירוסים וגם לא עזר, אני לא יודע מה לעשות. זה ממש מתסכל ואין לי כוח לעשות פרמוט כי זה מחשב ביתי ויש בו עוד משתמשים וזה ייקח לי מלא זמן לגבות הכל. זה לא בעיה במסנג'ר, כי עובדה שזה קורה גם בווינאמפ. ניסיתי גם למחוק את מסנ ואת ווינאמפ ולהתקין מחדש, זה בהתחלה הסתדר ולאחר מכן זה שוב חזר אותה הבעיה. גם שחזור מערכת לא פתר את זה.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים זה לא בעיה במסנג'ר, כי עובדה שזה קורה גם בווינאמפ. ניסיתי גם למחוק את מסנ ואת ווינאמפ ולהתקין מחדש, זה בהתחלה הסתדר ולאחר מכן זה שוב חזר אותה הבעיה. גם שחזור מערכת לא פתר את זה. שאני אבין..ניסית מה שהצעתי ?כי מצד אחד אתה מבקש עזרה...מצד שני אתה מעלה מסקנות שלא בהכרח חותכות .
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר שאני אבין..ניסית מה שהצעתי ?כי מצד אחד אתה מבקש עזרה...מצד שני אתה מעלה מסקנות שלא בהכרח חותכות .כן, ניסיתי מה שהצעת וזה מה שיצא לי: wldlog.dll אינו קובץ הפעלה ולא רשום עוזר רישום עבור סוג קובץ זה.
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים עכשיו זה מה שהיית אמור לקבל... אם לא עשית מה שרשמתי אחד לאחד .אתה רוצה להגיד לי שניגשת לנתיב המדיוק של המסנג'ר c:\program files\windows live\messengerושם הרצת regsvr32 wldlog.dllאו שהרצת את זה בRUN ישר בלי הנתיב המדיוק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.